- Konu Sahibi hisarbuselik
Kizlar aranizda sperm kultur testi yaptiran varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm inşallah yarın kandada tescillerim.eşimde morfoloji 0dı.hız ve sayıda düşüktü.transferimin 8. günü ve 5. gün embriyosuydu.
hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim gözünüz aydın nerede yaptırdınız tüp bebeği? ne kadar tuttu toplam?
canım benim doktorum eurofertil istanbulda yaptırdım raporlu ilaçlar dahil 3200 falan tuttu.rabbim sizede nasip etsin inşallah.
Kizlar aranizda sperm kultur testi yaptiran varmi?
biz yaptırmadık canım sizindemi düşük sonuçlarınız?
bizim durumumuzda olan başka yokmu?
Canim bizde sadece morfoloji sikintili. Doktorumuz sperm kultur testi yaptirin dedi. Esim yaptirdi, bir tur mikrop varmis spermde. Bugun tam sonuc cikicak. Morfolojiyi cok etkilermis eger lokasit degeri fazla geldiyse. Bizde fazlaydi. Bakalim nasil bir yol izleyecegiz[/QUOT
bizimde morfoloji 0 sperm testi yaptırdığımız lab.da yapılıyomu bu test
sonucunuz nasıl çıktı ve dr. ne ilaç verdi bana yazarmısın canım lüten
Merhabalar ben sizin durumunuzdayım, bnde her hangi bir problem yok, eşimde varikosel ve morfoloji 0 sperm yavaşlığı var, ilk tüp bebek denememize bu ay başladık önümüzdeki hafta sonu yumurtalarım toplanıcak şuan iğne aşamasındayım,, doktorum medicalpark latif küpelioglu kendisinden çok memnunum bayan faktörü çok önemli olduğunu söledi çnkü sonuçta bebeği rahim taşıyor ve rahime tutunuyor embriyo, %60-65 olur sizin dedi tüpbebekte morfoloji çok büyük bi problem olmuo, çnküü kat kat büyütülerek spermler şeçiliooo allahım herkse banada nasip etsin bebişlerimiziiiii,,, SAĞLIKLI BİR BEBEGİM OLUCAGINA TÜM YÜREKLE INANIORUMM![]()
Canim bizde sadece morfoloji sikintili. Doktorumuz sperm kultur testi yaptirin dedi. Esim yaptirdi, bir tur mikrop varmis spermde. Bugun tam sonuc cikicak. Morfolojiyi cok etkilermis eger lokasit degeri fazla geldiyse. Bizde fazlaydi. Bakalim nasil bir yol izleyecegiz[/QUOT
Şimdi eşimde benim çift taraflı varikosel var, o yüzden spermlerinde şekil bozukluğu yani morfoloji 0,,, doktor bizden kültür sperm testi istemedi,,, sadece spermiyogram yapıldı detaylı onun dışında bişi istemedi,,, hemen tüp bebeğe başladık bayanda problem olmaması rahim kalınlığı çok önemliymiş embriyoların tutunması için, o yüzden erkekte problem olması tüp bebekte spermlerr kat kat büyütüldüğü için en iyilerini birleştiricekler,, morfoloji hiçbir ilaçla bir tedavisiii yokkkk,,, o yüzden tek çözüm tüp bebekkk... ama tabi morfolojisi 0 olup doğal yoldanda hamile kalan çok kişi okudum topiklerdee...
yazdığın için çok teşekkür edrim canım saol beni rahatlattın evt söylediklerin çok mantıklı doğru söylüyorsun inşallaaah tutuncak bebeğin canım banada yazarmısın sonucu buraya canım
Şimdi eşimde benim çift taraflı varikosel var, o yüzden spermlerinde şekil bozukluğu yani morfoloji 0,,, doktor bizden kültür sperm testi istemedi,,, sadece spermiyogram yapıldı detaylı onun dışında bişi istemedi,,, hemen tüp bebeğe başladık bayanda problem olmaması rahim kalınlığı çok önemliymiş embriyoların tutunması için, o yüzden erkekte problem olması tüp bebekte spermlerr kat kat büyütüldüğü için en iyilerini birleştiricekler,, morfoloji hiçbir ilaçla bir tedavisiii yokkkk,,, o yüzden tek çözüm tüp bebekkk... ama tabi morfolojisi 0 olup doğal yoldanda hamile kalan çok kişi okudum topiklerdee...
bizimde tek taraflı varikosel var anladım canım... yok musmutlu arkadaşın eşinden istemişler o testi ben ona sormuştum...evt bende okudum ALLAHın işi işte ne zaman ol diyecek ozaman olacak inşallaaah...bizede ımsı tekniği uygulancakmış sizede öylemi yapçaklar acaba?
bizimde tek taraflı varikosel var anladım canım... yok musmutlu arkadaşın eşinden istemişler o testi ben ona sormuştum...evt bende okudum ALLAHın işi işte ne zaman ol diyecek ozaman olacak inşallaaah...bizede ımsı tekniği uygulancakmış sizede öylemi yapçaklar acaba?
şimdi bizde mikroenjeksiyon yöntemi ile yapıcaklar ICSI, diyorlar.. ama bu hafta doktoruma sorarım bu sperm kültür testini sonra buraya yazarım...
Tabikiiiii yazarımmm cevabımııı bu hafta sonu yumurtalarım toplanıcak allahın izniyle,,, canım senin morfoloji bozukluğu doktorun dediği gibi mikroptanda olabilirrr,,, şimdiiii benim durumum senden farklı variss varrr yumurtalıklarda eşimde bunada varikosel deniliooo işallahhh senin eşinin mikrobu temizlendikten sonra hemecicikkkk hamile kalırsıııınnnnnn....
şimdi bizde mikroenjeksiyon yöntemi ile yapıcaklar ICSI, diyorlar.. ama bu hafta doktoruma sorarım bu sperm kültür testini sonra buraya yazarım...
bizede ıcsı dediler galiba tam hatırlamıyorum daha büyük boyutta görceklermiş sermleri...tm canım bekliyorum seni
bizdede varikosel var ama tüp bebek merkezindeki dr. başka bişeyler de olabilir dedi azla bizi aydınlatmadı belkide dediğin gibi mikrop vardır ben yatırayım bu testi
Siz nerde yaptırıosunuz işlemleriniz??? ama varikosel varsa sizde morfoloji 0 ise bu tamamiyle varikoselden dolayı canım mikroptan değil başta bana varikosel sizde olduğunu sölememiştin,,, tabikiii araştır bu sperm kültür testinide, ama içini rahat tut tüp bebekle bebişlerini kucağına alırsın hayırlısıylaaa
izmir smyrna tüp bebek merkezimde yatırıcam nasipse...ben bu testide yatırayım aklımda kalmasın inşallaah canım başta sende güzel haberler alalım inşallaaah yaz bana ama buraya ALLAHa emanet ol
Merhaba canim. Sonucu aksam aldik, bi tur mikrop var ama cok agir degil. Hangi antibiyotige duyarli olup olmadigina dair test yapmislar, Allahima sukur kotu cikmamis. Cunku bazi mikroplar antibiyotige karsi duyarsiz oluyomus, iyilestiremiyomus. Yarin doktora gondericez sonuclari, bakalim ne diyecek. Bu arada bizim doktorumuz Kaan Aydos. Arkadasim akil vermek gibi olmasin ama bence bir bu tup bebek isinde eger sorun erkekteyse kesinlikle iyi bir urologla gorusmek gerek. Kaan hoca bize cok yardimci oldu.