Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Allah dert verir altindan kalkamazsin..
Sonucta senin rahatsizliginin iyi veya kotu bir cozumu var..
Ya kanser olsaydin ?
Ya tedavisi imkansiz olan bir hastaliga yakalansaydin.
Ben senin yerinde olsam : Bugunume sukur der gecerim.

Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Moral!
Allah dermansız hastalık vermesin. Tedavisi olan bir durum için bu kadar dram normal değil.

Merhaba

İltihaplı romatizmam var sürekli göz doktoruna gidiyorum gözlerimde böyle bir problem olacak mı diye ama çıkmadı henüz.
Dua edin romatizma çıkmasın. Yılda 2 kez en az ikişer hafta yatalak bakıma muhtaç hale geliyorum 20 yaşımdan beri. Daha böyle bir cümle kurmadım.

Merhaba

Kendimi bildim bileli göz problemleri ile yaşıyorum ama hiç ölsem de kurtulsam demedim.Ayrica moreliniz bozulmuş sadece,moraliniz bozuk olsaydı duramazdınız🙂.

Geçen sene bana da gözlerinde kuruluk var damla kullanmalısın demişti. Düzenli de kullanmadım yani.. Ama şimdi kendi rahatlığıma anlam veremedim sen böyle panik yapınca.. 😂
Nasıl olurda yaşamak istersin göz kuruluğuna rağmen

Gözden daha vahim sorununuz var. İroni yapmıyorum. Gerçekten gözden daha vahim bir sorun, psikolojik durumunuz. Olaylara bu şekilde yaklaşmaya devam ederseniz stres yüzünden her hastalık çıkar.

Bu yaklaşımın şaka veya troll olmasını tercih ederim, aksi durumda gerçekten vahim, üzücü.

Ben sabahlari acamiyorum bile gözlerimi kan canagi gibi. Sendede böylemi?
Bence düşüne düşüne bu hale getirdin gözlerini. Neler kullandın Allah bilir gözün seyiriyor diye.

Bu arada gözlerimin kizardigi olur sabahları. AVM de ışıktan etkilenir kızarır mutlaka. O günler göz yaşı damlası damlatırim o kadar.

Ben sabahlari acamiyorum bile gözlerimi kan canagi gibi. Sendede böylemi?
Tamam inandık en kötü sizin gözleriniz. Öyle kötü ki ölmeyi tercih edersiniz. Kimse sizin yaşadığınız kadar şiddetli göz kuruluğu yaşamadı yaşayamaz. Kanser hastalarının ağrıları falan halt etmiş göz kuruluğunuzun yanında. Öyle böyle değil, dünya üzerinde yaşayan hiç bir insan evladı anlayamaz sizi. Bence gidip gözlerinizi aldırın kurtulun, kesin çözüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X