- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Bol bol dua ve sabırAmin canım bende geçen ay hsg çektirdim çok rahattı
Kapalı olsa bile onunda tedavisi var açılıyor hatta hsg esnasında bile açılan var sen gönlünü ferah tut Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin işte o en zoru
Maşallah canım 2inci de nasip olur sana inşallah.Rabbim bizim için dogru olan zamanı bilir dediğin gibi. İnşallah canım benim ya herkes öyle diyor içime doğuyor hamile kalacaksın diye♥Çok şükür bir sıkıntı yok inşallah tüplerim de açık çıkar da
Bol bol dua ve sabır
Önemli değil kuzum olsunAynen canım mesajım 2 defa gitmiş bağlantım kötü:)
evet cnm sağ tüpüm kapalı çıktıRahim filmi çekildin mi canım
İnşallah canım.artık hiçbirşey doğal değil ki sebze meyveler hep ilaçlı sera. Yediğimiz içtiğimiz şeyler de kısırlığa sebep oluyor maalesef hiçbirşey eskisi gibi değil. Allah bir sebeple veriyor işte kurban olduğum inşallah çok bekletmez beniMerhaba canım çok kafaya takma bir sorun yoksa mutlaka olur bol bol dua et maalesef son yıllarda çocuk sahibi olmak eskisi gibi kolay değil yediklerimiz ictiklerimiz den midir nedir. Ben ilk yıl istemedim sonra olsun dedik tam 4 yıl sonra geldi oğlum dört yılda iki kimyasal iki düşük 4kaybim oldu .tahmin edersin ki nasıl büyük yikimlardi . Sorun olduğu kesindi bende sorunumun üzerine gittim pıhtılaşma bozukluğu çıktı hamilelik boyunca iğne oldum ..sana tavsiyem soğan kürü bende çok işe yaradı denememde fayda var.. eskilerin bir formül uymuş sıcak suya otururlarmis oğlum a hamile kalmazdan önce kaplıcaya gitmiştik yol üstünde ugrayalim dedik planlı değildi suyun faydasinida bilmiyordum o ay hamile kaldım bunlar sebeptir tabi verecek olan Allah..umarım en kısa sürede mutlu haberi alirsin
Açıldımı peki canımevet cnm sağ tüpüm kapalı çıktı
Kuzum c life almak ıstıyorum bende ama klomenle bırlıkte kullanılıyormu acabaİnstagramda C life diye bi sayfa var sayfaya bi bak deriiim ben kullandığım ay hamile kaldım çok şükür
Oğluşum kocaman oldu 4.5 yaşında teyzesi ,İnşallah canım.artık hiçbirşey doğal değil ki sebze meyveler hep ilaçlı sera. Yediğimiz içtiğimiz şeyler de kısırlığa sebep oluyor maalesef hiçbirşey eskisi gibi değil. Allah bir sebeple veriyor işte kurban olduğum inşallah çok bekletmez beniRabbim bebeğini kucagına almayı da nasip etsin canım benim.
Yok açılmadı zaten doktorda onunla bir alakası yok açmaz dedi tek tüple de olur dedi ama ben de pko varmış femaraya başladım bu ay yumurtalar da gelişme olmadı iptal etti doktorAçıldımı peki canım
AyyOğluşum kocaman oldu 4.5 yaşında teyzesi ,rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Üzülme canım Allahtan ümit kesilmez umudunu kaybetme Rabbim ol derse oluverir inşallah bekliyoruz işteYok açılmadı zaten doktorda onunla bir alakası yok açmaz dedi tek tüple de olur dedi ama ben de pko varmış femaraya başladım bu ay yumurtalar da gelişme olmadı iptal etti doktor
Aynen öyle de stres yapıyor insan birde bende hiç gelişme olmadı 1 ay korkuyorum artık hiç gelişmazse fln diyeÜzülme canım Allahtan ümit kesilmez umudunu kaybetme Rabbim ol derse oluverir inşallah bekliyoruz işte♥Hiçbirşey için geç değil bol sabır ve dua edelim.
Ne kadar güzel işte bence çok sevinmelisin bu duruma. Kafana takma yumurtluyorsun spermler var daha ne istiyorsun canım Allah'tan biraz kafandan atsan hem çok rahatlarsın hemde gebe kalmaman için hiçbir sebep yok. Biraz sabır biraz tevekkül canım. Bol bol dua et...Öyle canım.doktora gittim iki defa muayene etti yumurtalıklarımda da bir sorun yok herşey yolundaymış eşim de sperm testi yaptırdı onda da birşey çıkmadı çok şükür herşey normal ama olmuyo ne yaptıysak
Canım kullanan vardı okumuştum ana sayfaya bi sor istersenKuzum c life almak ıstıyorum bende ama klomenle bırlıkte kullanılıyormu acaba
3-4 ayın daha var canım bazen bende çok stresleniyorum sadece bebeğe odaklıyorum kendimi ama böyle yapmamalıyız işte belki bu yüzden olmuyoAynen öyle de stres yapıyor insan birde bende hiç gelişme olmadı 1 ay korkuyorum artık hiç gelişmazse fln diye
Evet canım ne kadar şükretsek az çok sabırsızım işte tek hatam bu belki olucak ama ben izin vermiyorum kafamdan atmam lazım artık olumsuz şeyleriNe kadar güzel işte bence çok sevinmelisin bu duruma. Kafana takma yumurtluyorsun spermler var daha ne istiyorsun canım Allah'tan biraz kafandan atsan hem çok rahatlarsın hemde gebe kalmaman için hiçbir sebep yok. Biraz sabır biraz tevekkül canım. Bol bol dua et...
Allah nasip etsin3-4 ayın daha var canım bazen bende çok stresleniyorum sadece bebeğe odaklıyorum kendimi ama böyle yapmamalıyız işte belki bu yüzden olmuyoüzülme lütfen
Aynen öyle canım sabrın sonu selamettirAllah nasip etsinne diyelim beklemekten başka çaremiz yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?