Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim enfeksiyon gebelige engelmis zaten omce enfeksiyondan kurtulmalisin bende bu ay enfeksiyom icin antibiotik kullandim sogam kürü yaptim ve obur ay umutluyum insallah

Canim enfeksiyon gebelige engelmis zaten omce enfeksiyondan kurtulmalisin bende bu ay enfeksiyom icin antibiotik kullandim sogam kürü yaptim ve obur ay umutluyum insallah
Evet canım bende öyle duydum dün ciproyla monural yazdırdım sağlık ocagına biraz rahatladım idrar yaparken yanma olmadı bugün geçirdi hemen ama hala sık sık idrarım geliyo o geçmedi. Salı günü rahim filmi çekilicem kısmetse. Çekecek doktoru aradım cipro diye bir antibiyotik var onu kullan gelene kadar dedi. Umarım tümüyle geçer. Geçmezse de bir sorun olmazmış çekiliyormuş yinede ama biraz tedirginim açıkcası

Rahim filminin en güzel yanı hamilelik şansını arttırıyormuş ilk 4-5 ayda Ovulasyon testiyle birlikte değerlendiricem

Kaç yaşındasın canım? Bende 27 ay bekledim ve onun öncesinde bazı zorluklar yaşamıştım psikolojim harap olmuştu ama 20'25'li yaşlarda olsaydım o kadar dert etmezdim
30'a gelince insan daha çok strese giriyor çünkü. Eğer yaşın 30'un altındaysa lütfen bu kadar yıpratma kendini Allah herkese farklı zamanlarda nasip ediyor sana tavsiyem 41 gün Meryem suresi oku hergün mümkünse Yasin suresi oku bide hergün 21 defa "Yâ Musavvir" çek. Ve her namaz sonrası Bismillahirrahmanirrahim "Rabbi heblii minessâlihiiin" ayetini oku
Dualar vesiledir. Üzülmek insanın doğasında olan bişey ama bu duaları okurken umudum yok dersen olmaz zaten önce inanacaksın
Allah 90 yaşındaki Peygamberine nasip etmiş, sana niye etmesin? Sabırla duayla tevekkül et

Akasatma canim mutlaka once enfeksiyonu gecir enfeksiyomda hamile kalinmiyomus zaten bende bu ay ogrendim cok agladim niye diye fekan ama yapcak bisi yok ilaclari duzenli kullanip iyilesmemis lazim ki gebelik olussun

26 yaşındayım ben canım. Yaş geçtikce insan daha çok takıyo kafasına bir an önce olsun istiyo haklısın.Allah razı olsun okuyucam bu duaları. Çok üzülüyorum ister istemez canım Allahtan umut kesilmez bekliyoruz

Akasatma canim mutlaka once enfeksiyonu gecir enfeksiyomda hamile kalinmiyomus zaten bende bu ay ogrendim cok agladim niye diye fekan ama yapcak bisi yok ilaclari duzenli kullanip iyilesmemis lazim ki gebelik olussun
Aynen canım kullanıyorum artık inşallah atlatırız bunu daAğlama üzme kendini geçecek inşallah canım benim

Canım benim seni çok iyi anlıyorum beklemek zordur zaten beklemek yıpratıyor insanı ama inan Allah bizim için en doğru zamanda veriyor. Ben bıçak altına yattım hastalık değilde doğuştan milyonda bir görülen bi sıkıntım varmış meğerse ve ben bunu evlendikten 2 sene sonra öğrendim ama hamdolsun sonra hamile kaldım 30 yaşımda ve 31'ime girerken doğum yaptım
daha öncesinde anne olmayı çok istedim olmadı ama şükürler olsun dedim Allah böyle istemiş O herşeyin en doğrusunu bilendir
Yaşım 33 şimdi malum o yüzden 2.yi istiyorum bi kürtaj oldum 6 ay önce
Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Seninde olacak inşâllah bak içime doğdu daima inan çok şükür sende veya eşinde bi sıkıntı yokmuş bu bile şükür sebebi
Bide sana önerim bi fakire sadaka ver yetim varsa sevindir onların duasını alanı Allah 'da sevindirir elbet

Bende aynı durumdayım cnm

Maşallah canım 2inci de nasip olur sana inşallah.Rabbim bizim için dogru olan zamanı bilir dediğin gibi. İnşallah canım benim ya herkes öyle diyor içime doğuyor hamile kalacaksın diyeÇok şükür bir sıkıntı yok inşallah tüplerim de açık çıkar da

Veriyoruz canım hayır da işliyoruz elimizden geldiği kadar kedi köpek yediriyorum

Bende geçen ay hsg çektirdim çok rahattı
Kapalı olsa bile onunda tedavisi var açılıyor hatta hsg esnasında bile açılan var sen gönlünü ferah tut Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin işte o en zoru

Amin canım bende geçen ay hsg çektirdim çok rahattı
Kapalı olsa bile onunda tedavisi var açılıyor hatta hsg esnasında bile açılan var sen gönlünü ferah tut Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin işte o en zoru

Amin canımGerisi hallolur. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Amin canım bende geçen ay hsg çektirdim çok rahattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…