Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anestezisiz oldum çok zorlanmadım kolay geçti tabi insandan insana değişir
Acı eşiğim yüksektir aslında, ki dayanılmayacak gibi birşey değilmiş zaten. Ama kendimi bilirim kasarım şimdi orada en iyisi öyle çektirmek.
inşallah açık çıkar, ki öyle umuyorum. Hepimiz için hayırlı olur inşallah çünkü rahim filminden sonra hamile kalabilme şansı daha artıyor diye biliyorum...

Nasıl rahat ediceksen öyle yap canıminşallah açık çıkar seninkiler de. Evet şu an şansım çok yüksekdeğerlendiricez artık

Ben 22 sinde doktora gidicem 16 aydır bekliyorum bende. Hormon tahlilleri ultrason falan yaptiricam da acaba hsg filmi için bekletiyorlar mi bir süre? Istek üzerine yaparlar mi hemen özel de?

Ben 22 sinde doktora gidicem 16 aydır bekliyorum bende. Hormon tahlilleri ultrason falan yaptiricam da acaba hsg filmi için bekletiyorlar mi bir süre? Istek üzerine yaparlar mi hemen özel de?
Tabi canım bir seneyi geçmiş evleneli çektirebilirsin beklemene gerek yok hiç zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…