- 25 Ekim 2019
- 19
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım bir buçuk senedir olmuyor rahim filmide çektirdim hiçbir sorun çıkmadı çok şükür sonra eşimde doktora gitti ve ne yazık ki onda sorun çıktı hareketsizlik çıktı inşallah geçecek diye dua ediyorum bizde hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi oluruz inşallah sizlerde olun inşallah. Canım eşin doktora gitti mi ? Bu süreçte inan kendine çok yüklenme pozitif düşünmek çok önemli inan kiÇok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki
Allah şifa versin canım. Ben dana rahim filmi çekilmedim muayene oldum 2 defa yumurtalıklarıma bakıldı bi sorun yok çok şükür eşimin de herşeyi normal çıktı ama hala yok. Sende benim gibi 1,5 senelik evlisin. Evlendiğinizden beri hemen düşünmeye başladınız mı biz hiç korunmadık eşimle evlendiğimizden beriSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım bir buçuk senedir olmuyor rahim filmide çektirdim hiçbir sorun çıkmadı çok şükür sonra eşimde doktora gitti ve ne yazık ki onda sorun çıktı hareketsizlik çıktı inşallah geçecek diye dua ediyorum bizde hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi oluruz inşallah sizlerde olun inşallah. Canım eşin doktora gitti mi ? Bu süreçte inan kendine çok yüklenme pozitif düşünmek çok önemli inan ki
Tamam temizlik yap alışveriş yap gez sohbet et film izle bisi ile meşgul ol unutuyorsun ozamanKendimi bazen temizliğe çok veriyorum kafam dağılıyo öyleyada alışveriş
Kendimi bi şekilde oyaliycam artık canımTamam temizlik yap alışveriş yap gez sohbet et film izle bisi ile meşgul ol unutuyorsun ozaman
Bende ayniyim sabahtan beri gebelik test bakiorum sabirsizim ama yanlis yapioruzKendimi bi şekilde oyaliycam artık canımpek arkadaşım yok çocukluk arkadaşım vardı o da evlenip şehir dışına gitti. Burada sohbet ediyorum ama hep bebek hakkında
Evet canım bizde hiç korunmadık ve 3 sene nişanlı kaldık biz hayaller kuruyorduk hep ve ben çok hassasımdır bu konularda evlenmeden önce birşey yaşamak asla istemedim hep herşey yerinde vaktinde hayırlıdır diye düşünürüm. Allahın işi şuan çok yakınımdan biri daha çocuklar neredeyse iki sevgili cahillik etmiş ve şuan kız hamile şaka gibi biz o kadar bekledik evlendik ve dua ettik istedik ama olmuyor yine karşı gelmiyorum asla ama üzülüyorum çokça haketmeyene veriyor rabbim gizli saklı oldumu bu iş illa oluyor sinirlerim bozuldu artıkAllah şifa versin canım. Ben dana rahim filmi çekilmedim muayene oldum 2 defa yumurtalıklarıma bakıldı bi sorun yok çok şükür eşimin de herşeyi normal çıktı ama hala yok. Sende benim gibi 1,5 senelik evlisin. Evlendiğinizden beri hemen düşünmeye başladınız mı biz hiç korunmadık eşimle evlendiğimizden beri
Ay hiç sorma millet zırt pırt hamile kalıyo hemen kader kısmet işte Allahın ne zaman verecegi belli olmuyo biz o kadar uğraşıyoruz olması içinEvet canım bizde hiç korunmadık ve 3 sene nişanlı kaldık biz hayaller kuruyorduk hep ve ben çok hassasımdır bu konularda evlenmeden önce birşey yaşamak asla istemedim hep herşey yerinde vaktinde hayırlıdır diye düşünürüm. Allahın işi şuan çok yakınımdan biri daha çocuklar neredeyse iki sevgili cahillik etmiş ve şuan kız hamile şaka gibi biz o kadar bekledik evlendik ve dua ettik istedik ama olmuyor yine karşı gelmiyorum asla ama üzülüyorum çokça haketmeyene veriyor rabbim gizli saklı oldumu bu iş illa oluyor sinirlerim bozuldu artıkDaha bugün doktordan geldim bende sorun yok gebeliğe tam hazırsın dedi ama eşimde hareketsizlik var işte 2 ay daha bekleyeceğiz o ilaçlarnı kullanacak tekrar test olup düzelme var mı bakılacak yani bolca sabır diliyorum allahtan. Canım sizde sorun yoksa stresten oluyor olabilir kendini rahat bırak bakalım birde internetten meryem ana otunu araştır oku lütfen belki faydası olur
Ovu testi denedin mi?Öyle canım.doktora gittim iki defa muayene etti yumurtalıklarımda da bir sorun yok herşey yolundaymış eşim de sperm testi yaptırdı onda da birşey çıkmadı çok şükür herşey normal ama olmuyo ne yaptıysak
sana öyle mi oldu?İnşallah Rabbım senı de Oyle bır şaşırtsınki tez zamanda hiç beklemediğin anda hamilelik haberini almayı gonlüne gore evlat sahibi olmayı inşaallah hamilelik haberı sevincinden bu 130 aylık sabrın sonunda sevinç gozyaslarına bogulursun
Bana mı dediniz?Ovu testi denedin mi?
Sadece v
sana öyle mi oldu?
Yok canım denemedim filmden sonra deniycem yumurtlama günümü belki ovulasyonla yakayalabilirim alıcamOvu testi denedin mi?
Sadece v
sana öyle mi oldu?
130 ay mi bekledin ?Bana mı dediniz?
Evet herseyımiz normaldi. Sadece bende pko vardı. Ve hamileyim.
sanirsam sizin icin daha iyi olur ovu testi. görürsün ne zamanmis ovu ne zamanmis adetin. Cok önemli oYok canım denemedim filmden sonra deniycem yumurtlama günümü belki ovulasyonla yakayalabilirim alıcam
Bugün echomarı arayıp cevat beyden randevu aldım salı günü gidicem inşallah ondan sonra ovulasyon testini de alıp başlıycaz çalışmalarasanirsam sizin icin daha iyi olur ovu testi. görürsün ne zamanmis ovu ne zamanmis adetin. Cok önemli o
Eger yorumları basından okursan anlarsın canım kıme yazdığımı. Ben 15 aylık evliyim 15.ayımda hamileyim. Konusahıbı arkadas 18 aydır hamıle olmayı beklıyormus ümidini kaybetmemesi gerektıgını soyledım. Bır dıger HM adlı arkadaş 130 ay yazmıştı onada sabret dedım. Bendede pko oldugunu ve gec hamılelıge sebep veriyor denilen bu pko dan hamıle kaldığımı belirttim 15.ayımda.130 ay mi bekledin ?
Bende yıllardır hâlâ bekliyorum,sendenim yani çok üzgünüm çokÇok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki
Anladım canım.Eger yorumları basından okursan anlarsın canım kıme yazdığımı. Ben 15 aylık evliyim 15.ayımda hamileyim. Konusahıbı arkadas 18 aydır hamıle olmayı beklıyormus ümidini kaybetmemesi gerektıgını soyledım. Bır dıger HM adlı arkadaş 130 ay yazmıştı onada sabret dedım. Bendede pko oldugunu ve gec hamılelıge sebep veriyor denilen bu pko dan hamıle kaldığımı belirttim 15.ayımda.
Yanı herseyın hayırlısı dıyorum.
İnşallah en yakın vakitte yüzümüz güler canım üzülüyoruz ama üzülünce de birşey değişmiyor bekliycez napalımBende yıllardır hâlâ bekliyorum,sendenim yani çok üzgünüm çok
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bizde anne oluruzİnşallah en yakın vakitte yüzümüz güler canım üzülüyoruz ama üzülünce de birşey değişmiyor bekliycez napalım
Lütfen belirti arama lütfennÇok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?