- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Aynen şuan da adetim 10 gün gecikti meselâ ama olmadığını bilmek daha çok üzüyor insanıAynen öyle canım sabrın sonu selamettirÜzülüyoruz ama üzülmek bize birşey kazandırmıyor
Test yaptın mı canım belki hamilesinAynen şuan da adeti
Aynen şuan da adetim 10 gün gecikti meselâ ama olmadığını bilmek daha çok üzüyor insanı
Canım bekleyene isteyene bir ay bile o kadar uzun ki... Seni çok iyi anlıyorum..Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki
aynen canım şu an sanki 18 aylık değil de 5 senelik evliymişim gibi hissediyorum.denedim canım ama soğan küründen sonra daha da arttı enfeksiyonlarım. Soğan kürünü yaptıgım ay mantar enfeksiyonu oldum sonra sıraladılar beniCanım bekleyene isteyene bir ay bile o kadar uzun ki... Seni çok iyi anlıyorum..
Enfeksiyon için soğan kürü denedin mi hiç?
Ben de bunu merak ediyorum canımKuzum c life almak ıstıyorum bende ama klomenle bırlıkte kullanılıyormu acaba
Canım öncelikle doktora git detaylı tahlillerini yaptır bu enfeksiyondan bir an önce kurtulman lazım. Bebeğe değil önce hormonlarinin iyi olmasına ve enfeksiyonun gitmesine odaklanmaya çalış olur muaynen canım şu an sanki 18 aylık değil de 5 senelik evliymişim gibi hissediyorum.denedim canım ama soğan küründen sonra daha da arttı enfeksiyonlarım. Soğan kürünü yaptıgım ay mantar enfeksiyonu oldum sonra sıraladılar beni
Evet canım haklısın cipronatin diye bir ilaç verdi aile hekimim monurolle birlikte çok rahatlattı beni idrar yaparken yanmıyo artık tabi tekrarlamaması için doktora gitmem lazım.hormonlarıma da baktırmadım henüz salı günü rahim filmi randevum varCanım öncelikle doktora git detaylı tahlillerini yaptır bu enfeksiyondan bir an önce kurtulman lazım. Bebeğe değil önce hormonlarinin iyi olmasına ve enfeksiyonun gitmesine odaklanmaya çalış olur mu
Eksik tüm kontrollerini yaptır sonrasında yumurtlama takibi vs iste. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum çok zor bazen ben de en dibe vuruyorum bazen de isyana düşüyorum Allah affetsinEvet canım haklısın cipronatin diye bir ilaç verdi aile hekimim monurolle birlikte çok rahatlattı beni idrar yaparken yanmıyo artık tabi tekrarlamaması için doktora gitmem lazım.hormonlarıma da baktırmadım henüz salı günü rahim filmi randevum var
Yok cnm pazartesi gittim doktor gelişen yumurta yok ne gelişiyor ne çatlıyor dedi imkansız yaniTest yaptın mı canım belki hamilesin
İnşallahh kuzum benim yaa rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün artıkEksik tüm kontrollerini yaptır sonrasında yumurtlama takibi vs iste. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum çok zor bazen ben de en dibe vuruyorum bazen de isyana düşüyorum Allah affetsinherkesin imtihanı ayrı sabredelim İnşAllah mükafatımız da çok çok güzel olsun canım benim
Canım başka doktora gitsen olmadı tüp bebek deneyinYok cnm pazartesi gittim doktor gelişen yumurta yok ne gelişiyor ne çatlıyor dedi imkansız yani
Evet bi iki ay daha femara klomen kullanıcam aşılama yakmadan direkt tüp bebek deniycez ama yaşımda baya erken kararsız kalıyorum tüp bebek için 21 yaşım devlet karşılamıyor bizim de o kadar paramız yok birikim yapmamız da lazım bakalım ne olacak allah yardım etsinCanım başka doktora gitsen olmadı tüp bebek deneyin
Canım benim daha çok gençsin belki normal yolla olur karamsar olma bu kadarEvet bi iki ay daha femara klomen kullanıcam aşılama yakmadan direkt tüp bebek deniycez ama yaşımda baya erken kararsız kalıyorum tüp bebek için 21 yaşım devlet karşılamıyor bizim de o kadar paramız yok birikim yapmamız da lazım bakalım ne olacak allah yardım etsin
Bence öyle düşünme rabbim biliyor yeri ve zamanı vardır ben 4 senedir evliyim daha sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah rabbim en kısa, zamanda size de tattirsinÇok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki
Kimbilir nasıl mutlusundur canımBence öyle düşünme rabbim biliyor yeri ve zamanı vardır ben 4 senedir evliyim daha sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah rabbim en kısa, zamanda size de tattirsin
Hiç üzülme atlatırsın bol bol su iç, genital bölgesini sakın sabunla yıkama. Geçecek inşallah.aynen canım şu an sanki 18 aylık değil de 5 senelik evliymişim gibi hissediyorum.denedim canım ama soğan küründen sonra daha da arttı enfeksiyonlarım. Soğan kürünü yaptıgım ay mantar enfeksiyonu oldum sonra sıraladılar beni
Çektirdin mi canım rahim filmini çok merak ediyorum...Evet canım haklısın cipronatin diye bir ilaç verdi aile hekimim monurolle birlikte çok rahatlattı beni idrar yaparken yanmıyo artık tabi tekrarlamaması için doktora gitmem lazım.hormonlarıma da baktırmadım henüz salı günü rahim filmi randevum var
15 aydır hamile kalamıyorum hiç sebep yokken.. Bu ay hiç kafama takmamıştım 3-4 gün de gecikmişti adetim. Tam acaba mı diye düşünmeye başlamışken adet oldum. Sanırım benim de bebeğim olmayacak...Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki
Sebepsiz infertilite işte tamamen kafaya takmaktan kaynaklanıyor diyor uzmanlar. Bu kadar karamsar olma canım. Allah2ın izniyle olur.15 aydır hamile kalamıyorum hiç sebep yokken.. Bu ay hiç kafama takmamıştım 3-4 gün de gecikmişti adetim. Tam acaba mı diye düşünmeye başlamışken adet oldum. Sanırım benim de bebeğim olmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?