Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bekleyene isteyene bir ay bile o kadar uzun ki... Seni çok iyi anlıyorum..
Enfeksiyon için soğan kürü denedin mi hiç?

Canım bekleyene isteyene bir ay bile o kadar uzun ki... Seni çok iyi anlıyorum..
Enfeksiyon için soğan kürü denedin mi hiç?
aynen canım şu an sanki 18 aylık değil de 5 senelik evliymişim gibi hissediyorum.denedim canım ama soğan küründen sonra daha da arttı enfeksiyonlarım. Soğan kürünü yaptıgım ay mantar enfeksiyonu oldum sonra sıraladılar beni

Canım öncelikle doktora git detaylı tahlillerini yaptır bu enfeksiyondan bir an önce kurtulman lazım. Bebeğe değil önce hormonlarinin iyi olmasına ve enfeksiyonun gitmesine odaklanmaya çalış olur mu

Canım öncelikle doktora git detaylı tahlillerini yaptır bu enfeksiyondan bir an önce kurtulman lazım. Bebeğe değil önce hormonlarinin iyi olmasına ve enfeksiyonun gitmesine odaklanmaya çalış olur mu
Evet canım haklısın cipronatin diye bir ilaç verdi aile hekimim monurolle birlikte çok rahatlattı beni idrar yaparken yanmıyo artık tabi tekrarlamaması için doktora gitmem lazım.hormonlarıma da baktırmadım henüz salı günü rahim filmi randevum var

Eksik tüm kontrollerini yaptır sonrasında yumurtlama takibi vs iste. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum çok zor bazen ben de en dibe vuruyorum bazen de isyana düşüyorum Allah affetsin herkesin imtihanı ayrı sabredelim İnşAllah mükafatımız da çok çok güzel olsun canım benim

İnşallahh kuzum benim yaa rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün artıkisyan etme canım sabret. Sonu mutluluk olucak inşallah dua edelimRahim filminden sonra ovulasyon testiyle takip edicem yumurtlama günlerimi canım

Canım başka doktora gitsen olmadı tüp bebek deneyin
Evet bi iki ay daha femara klomen kullanıcam aşılama yakmadan direkt tüp bebek deniycez ama yaşımda baya erken kararsız kalıyorum tüp bebek için 21 yaşım devlet karşılamıyor bizim de o kadar paramız yok birikim yapmamız da lazım bakalım ne olacak allah yardım etsin

Canım benim daha çok gençsin belki normal yolla olur karamsar olma bu kadar

Bence öyle düşünme rabbim biliyor yeri ve zamanı vardır ben 4 senedir evliyim daha sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah rabbim en kısa, zamanda size de tattirsin

Bence öyle düşünme rabbim biliyor yeri ve zamanı vardır ben 4 senedir evliyim daha sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah rabbim en kısa, zamanda size de tattirsin
Kimbilir nasıl mutlusundur canımHayırlı olsun zamanı şimdiymiş demek kiAminnn canım benim inşallahh

Hiç üzülme atlatırsın bol bol su iç, genital bölgesini sakın sabunla yıkama. Geçecek inşallah.

Çektirdin mi canım rahim filmini çok merak ediyorum...

15 aydır hamile kalamıyorum hiç sebep yokken.. Bu ay hiç kafama takmamıştım 3-4 gün de gecikmişti adetim. Tam acaba mı diye düşünmeye başlamışken adet oldum. Sanırım benim de bebeğim olmayacak...

Sebepsiz infertilite işte tamamen kafaya takmaktan kaynaklanıyor diyor uzmanlar. Bu kadar karamsar olma canım. Allah2ın izniyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…