Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana bile umut oldu yazin canim.
Olsun herkese olsun ben bu kadar erkenden pes edip kenera çekilenleri anlamıyorum..bi sormak lazım elimden gelenin hepsini yaptımmı savaştımmı son umudumu tükettimmi hayır..az bi yorulduk diye hemn bayrağı aşağı çekmeyin.. nasip diyip Kaderimizmiş deyip kenara çekilmenin daha vakti var..

Merhaba canım haklısın her ay böyle üzüyorum kendimi çok takıyorum kafama akışına bırakmak lazım ama keşke yapabilsem. Elimizden geleni de yapıyoruzAllah en iyi zamanı bilir bizim içinSabır sabır

Çok haklısın canım güçlü durmam lazım şu an bile gözlerim doluyo inan ki ama elden hiçbirşey gelmiyo bekliyorum sadece.olabildiği kadar kafama takmamaya çalışıcam

Kendini birakma kucük kucük adimlarla kendinizi boğmadan her seferinde miniğimize değer diyerek yola devam edin.. uzmeyin simdiden zaman insani daha dirayetli kiliyor yilmiyorsun aksine daha sıkı sariliyorsyn umuda...
Sabır sabır sabırSonu inşallah mutluluk olur

Reactions: H M
Kız enfeksiyonu takma en kolay tedavisi olan durum bencee
Hep tekrarlıyo canım sürekli geçse bile tekrar ediyo. Şu an adetim ama hala geçmedi 11-12 gün falan oldu. Ayrı konu açmıştım enfeksiyonluyken rahim filmi çekilir mi diye. Senin bilgin var mı canım çekiliyosa 1 ay daha beklemiyim

Canım bu sadece instagramda mı satılıyo. Ezcanelerde bulabilirmiyim
Yok canım internet sayfası vardır belki arama motorundan bakabilirsin
kuzum hiç bilmiyorum yaa

Bende boyle düşünüyorum sonra kendime kiziyorum ama insan kendini boyle dusunmekten ali koyamiyor iyi dusunmeye çalışalım hayalimizden vazgecmeyelim

Bende senin gibiyim canim cok takıntılıyım istediğim şeyler konusunda ama böyle yapınca hiç olmuyor olcaksada uzuyor en iyisi fazla düşünmemek bol dua etmek nezaman hayırlısı ise ozaman verir rabbim en iyi zamanı bilir dediğin gibi umutsuz olmayalım tmmi

Tamam canımmöyle olmaya çalışıcam olabildiğince çok takıntılıyım bende senin gibi ama oluruna bırakmak lazım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…