• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana bile umut oldu yazin canim.
Olsun herkese olsun ben bu kadar erkenden pes edip kenera çekilenleri anlamıyorum..bi sormak lazım elimden gelenin hepsini yaptımmı savaştımmı son umudumu tükettimmi hayır..az bi yorulduk diye hemn bayrağı aşağı çekmeyin.. nasip diyip Kaderimizmiş deyip kenara çekilmenin daha vakti var..

Canim merhaba bende 2. Çocuk için denemeye başladım bu ay 1 kızım var 6 yasında
Benim gorumcem 1 kere hamile kaldı ilk evlendiğinde ama düşük yaptı 2 sene tedavi gördü doktor hiçbirşeyin yok dediği halde gebe kalamadi sonra tedaviyi bıraktı 5 yıllık evli neredeyse ve şuan 5 aylık hamile Allahtan umudu kesmez dua edersek inşallah bizimde olacak lütfen umutsuz olma bol bol dua et doktora git ne gerekiyorsa yap herseyden emin ol saglikli oldugundan sonrası Allaha kalmış canım sitres yapma sen 🤲🥰🤗
Merhaba canım haklısın her ay böyle üzüyorum kendimi çok takıyorum kafama akışına bırakmak lazım ama keşke yapabilsem. Elimizden geleni de yapıyoruz😞Allah en iyi zamanı bilir bizim için🤲🏻Sabır sabır♥️♥️♥️

18 ayda pes edilirmi hiç canım bu umutsuzluk ne böyle hiç hoşuma gitmedi bak..böyle hemen kendini koyuveren ,pes eden ,umutsuzlğa kapılan bi anne olurmu olmaz..savaşan anne olucan sen isterse seneler sürsün savaşından mücadelenden vazgeçme güçlü bi anne olacaksın sen ...vazgeçersen kaybederrsin bak.. bırakma kendini kafaya takma da sadece mücadele et ..
Çok haklısın canım güçlü durmam lazım şu an bile gözlerim doluyo inan ki ama elden hiçbirşey gelmiyo bekliyorum sadece.olabildiği kadar kafama takmamaya çalışıcam

Kendini birakma kucük kucük adimlarla kendinizi boğmadan her seferinde miniğimize değer diyerek yola devam edin.. uzmeyin simdiden zaman insani daha dirayetli kiliyor yilmiyorsun aksine daha sıkı sariliyorsyn umuda...
Sabır sabır sabır🤲🏻Sonu inşallah mutluluk olur

• Beğen
Reactions: H M
Kız enfeksiyonu takma en kolay tedavisi olan durum bencee
Hep tekrarlıyo canım sürekli geçse bile tekrar ediyo. Şu an adetim ama hala geçmedi 11-12 gün falan oldu. Ayrı konu açmıştım enfeksiyonluyken rahim filmi çekilir mi diye. Senin bilgin var mı canım çekiliyosa 1 ay daha beklemiyim

Canım bu sadece instagramda mı satılıyo. Ezcanelerde bulabilirmiyim
Yok canım internet sayfası vardır belki arama motorundan bakabilirsin
Hep tekrarlıyo canım sürekli geçse bile tekrar ediyo. Şu an adetim ama hala geçmedi 11-12 gün falan oldu. Ayrı konu açmıştım enfeksiyonluyken rahim filmi çekilir mi diye. Senin bilgin var mı canım çekiliyosa 1 ay daha beklemiyim
kuzum hiç bilmiyorum yaa

Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki:KK61::KK61::KK61:
Bende boyle düşünüyorum sonra kendime kiziyorum ama insan kendini boyle dusunmekten ali koyamiyor iyi dusunmeye çalışalım hayalimizden vazgecmeyelim🤗

Merhaba canım haklısın her ay böyle üzüyorum kendimi çok takıyorum kafama akışına bırakmak lazım ama keşke yapabilsem. Elimizden geleni de yapıyoruz😞Allah en iyi zamanı bilir bizim için🤲🏻Sabır sabır♥️♥️♥️
Bende senin gibiyim canim cok takıntılıyım istediğim şeyler konusunda ama böyle yapınca hiç olmuyor olcaksada uzuyor en iyisi fazla düşünmemek bol dua etmek nezaman hayırlısı ise ozaman verir rabbim en iyi zamanı bilir dediğin gibi umutsuz olmayalım tmmi🤗🥰

Bende senin gibiyim canim cok takıntılıyım istediğim şeyler konusunda ama böyle yapınca hiç olmuyor olcaksada uzuyor en iyisi fazla düşünmemek bol dua etmek nezaman hayırlısı ise ozaman verir rabbim en iyi zamanı bilir dediğin gibi umutsuz olmayalım tmmi🤗🥰
Tamam canımm🤗🤗öyle olmaya çalışıcam olabildiğince çok takıntılıyım bende senin gibi ama oluruna bırakmak lazım işte

Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki:KK61::KK61::KK61:

Back