- 20 Mart 2008
- 141.240
- 212.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki neymiiiiş, erkeklerin burnundan getirmek gerekirmiş.
Hemen yelkenleri suya indirme valla gebertirim.alsanaalsanasmile
Demekki neymiiiiş, erkeklerin burnundan getirmek gerekirmiş.
Hemen yelkenleri suya indirme valla gebertirim.alsanaalsanasmile
Cok sevindim senin adına..
hem içinde ne var ne yok söylemişsin..
gelip özür dilemiş ki yapması gereken de buydu..
hadş bakalım bundan sonra hersey daha güzel olsun inş..
Senin adına sevindim canım özür dilemesi falan çok güzel bişey senin haklı olduğunu anladı...
Umarım bir daha tekrarlamaz bu sorunlar hepiniz ailecek görüşürsünüz...
kendi ailesi daha beterini de yapsa senin gitmen için zorlayacaktı ama sen alttan almışsın malesef ve çok şımartmışsın... en baştan koymalıydın tavrırını...
en azından şimdiden sonra haksızlık ettirme kendine...
sen gitmediğin sürece bende gitmiyorum de kapat konuyu...
bak ozaman nasıl hem geliyor senin ailene hem de gittiğin için ödüllendirildiğini düşünüyor...
şuan zaten sinirimden çatlıyorum benımkıne ve aılesıne
6 aydır bır kere aramadılar bır kere gelmedıler nısanlı kızın evıne......
daha da kınlendım erkek mılletıne
kuzuma katılıyorum
bu olayı kapamaya calısacak sankı esınız hanı gonlunuzu aldı ya
sızın tavrınız ne olur bılmem ama ben olsam o benım aıleme gelene kadar ben de onun aılesıne gıtmem gıtmem gıtmem
alamıyorum hırsımı ya gıtmemmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
senin sorunun ne peki..niye gelmiyolar aramıyolar
bır bılsem
2008 de yuzuk taktık
hep soğuklar hep soğuklar
üstelik nişanlım da burda degıl
evlerımız araba mesafesıyle 5 dakıka
ama 6 aydır ne kapımız çalındı ne de telefonumuz caldı
yoruldum bu sessızlıkten cok yoruldum
susayım dıyorum akısına bırak dıyorum ayda bır duygusal yonden cokuyorum
saol sordugun ıcın arkadasım
senın derdın sana yeter boğmayım ben canım
ama ne var bılıyormusun tum bunların ortak paydası erkeklerın aılelerıne karsı pasıf olması
altta yatan en onemlı neden bu
sen esınle gıtmeyecektın uc yıl burnundan getırırdı enınde sonunda aılesı laf soyler o da sana patlardı
ama boyle bır durumda bıle senın aılen ve sen sabır gosterebılmıssınız
of gercekten of
bır bılsem
2008 de yuzuk taktık
hep soğuklar hep soğuklar
üstelik nişanlım da burda degıl
evlerımız araba mesafesıyle 5 dakıka
ama 6 aydır ne kapımız çalındı ne de telefonumuz caldı
yoruldum bu sessızlıkten cok yoruldum
susayım dıyorum akısına bırak dıyorum ayda bır duygusal yonden cokuyorum
en azından özür dilemiş bu bile büyük bi adım arkadaşım bu gün kavga etme ama tavrını koru
inşallah düzelicek herşey senin adına sevindim en azından serzenişin cevap buldu
arkadaşlar işe yeni geldim ve gözlerim acayip şiş akşam ağlamaktan...bu işten geldiğinde ne masa hazırdı ne bişey...akşam sinirle girdi eve seni az evvel aradım durdum niye açmıyosun diye..açmam dedim..benim anneme 3 sene gelmeyipte iş kendi ailesine gelince yatak ayıran bir adamın sesini bile duymak istemiyorum dedim...ne diyosun sen ya diye çıkıştı..sert konuşmaya başladı..çık odadan kapıyı kapat çık git dedim..akşam yattığın yerde yatarsın istemiyorum seni dedim...
çok sinirliydim napıyım engel olamadım kendime...
baya bi laflar söyledi geçmişten açtı konuları sende şöyle yapmıştın böle yapmıştın falan filan die..
senin kapına paspas olsam sana yaranılırmı yaranılmaz....senin annenin benim annemden ne üstünlüğü varki sen bizimkilere gelmezken ben aptal gibi gitmeye devam ettim..ama aptalmışım gerçekten çünkü sen bana nankörlük yaptın..utanacağın yerde hala laf sölüyosun...karının hiçmi hatırı yoktu..benim mutluluğum için ne yaptın ama artık yok dedim..ailene gitmiyorum arkadaş...gitmicem..sende aynı benim gibi kendin gidip kendin geleceksin...benim ufacık şeyime tafra yapıp yatak ayırırsın öylemi peki artık bende senin gibi yapıyorum...hadi bakalım dedim
bir iki saat ayrı odada durduk..sonra geldi yanıma ama ağlıyorum sinirden..özürdilerim kusura bakma falan filan bir sürü gönül alıcı şeyler söledi...yok dedim sen istediğine göre olmıcak..git dedim ben yatıcam....gece uyanmış yine aynı tatlı sözler...ama hala sinirli ve kırgınım..
işte böle ya üfff..
ama şimdi böle olcak artık..yeter bee
sıkma canını ya boşver ama neden böle yapıyolar anlamadım..
sorun mu vardı daha önceden
istemiyolarmıydı..
yani kızacak bozulacak kadar haklısın canım ya
kim olsa dert eder üzülür tabii
peki sen arıyormusun gigiyormusun nişanlının ailesine..tavırları nasıl.yada nişanlınla paylaşıyormusun bunu..
az evvel aradı beni
akşam gezelim diyorrklava: