- 6 Şubat 2008
- 2.815
- 3.563
ay çok sevindim ya inş.öyledir
bizde de öyle şeyler oluyor ben
hemen başka şeye çekiyorum
meğer o da başka şeyler düşünüyor
oluyor üffff çok zorrrrr herşey
Ewet gerçekten bende öyleyim..Keşke düşüncelerini okuyabilsek: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok sevindim ya inş.öyledir
bizde de öyle şeyler oluyor ben
hemen başka şeye çekiyorum
meğer o da başka şeyler düşünüyor
oluyor üffff çok zorrrrr herşey
Konuyu açtığınız günden itibaren takip ettiğiniz, birkaç yorumdan sonra "biz eşimle anlaştık, öpüştük, barıştık, sizin yorumlarınız umrumda diil" tavrıyla buhar olup uçmadığınız için teşekkürü hak ettiniz..
Ben onu hiç bi zaman zorlamadım..5 dk. otururdu bi kalkalım bakışı attıgında ona laf bırakmadan hadi artık biz kalkalım dedim..Bence bu hataydı..oturcaktı zorlada olsa..Biz hep gönlümüzden gelerekmi onların aileleriyle vakit geçiriyoruz sanki..Benim salak kafam..Gitmediğim köylüsü akrabası kalmadı..Bi iki yere gitmediğimde annesi hemen laf sokuşturdu..Ama bitti artık..bakalım bundan sonra ne oluyo...
canol çok sevindim canım,
akşamki görüşmenizi okurken birbirinize aşık olduğunuzu hissettim,
sende adamın yaptığına yapacağına pişman ettin, oda bunu anladı süpersin ya çok güzel bir dille anlattın, ben böyle kocanın karşısına geçmeden önce bunları bunalrı diyeceğim diyorum adam geliyor yelkenler suyaakannehir
umarım bir daha tekrarlanmaz bu tip olaylar
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::
conal iyi güzel barışmışsın çiçek telefon falan da sonuç nedir asıl sonuç? Geliyo mu bu hafta annenlere gelmiyo mu? Asıl annenlere gelirse başarı elde etmiş olursun telefonla özürle falan değil.
açılışı anneler gününde yapacak Allahın izniyle :dance:
açılışı anneler gününde yapacak Allahın izniyle :dance:[/QU
çok güzel bir haber bu.. her şey gönlünce olur inşallah..
cnm yanlış anlama herkesin düşüncesi kendine ama benim annemle görüşmeyen adamın annesine gitmezdim ben o ne kadar deger verio ben o kadar değer veririm fazlasını benden kimse isteyemez
CANIM SENİN ADINA SEVİNDİM
inş.kararından vazgeçmez bunca süre nasıl dayandım vallahi tebrik ederim
açılışı anneler gününde yapacak Allahın izniyle :dance:[/QU
çok güzel bir haber bu.. her şey gönlünce olur inşallah..
seninde a.s.
iyi bakalım güle güle keyifle kullan şekerim.................şans getirsin inşallah...