Moralim çok bozuk

Konuyu açtığınız günden itibaren takip ettiğiniz, birkaç yorumdan sonra "biz eşimle anlaştık, öpüştük, barıştık, sizin yorumlarınız umrumda diil" tavrıyla buhar olup uçmadığınız için teşekkürü hak ettiniz..:kahve:

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL...
YORUMLARIN HEPSİNİ ÇOK DİKKATLİ OKUDUM VE SAYENİZDE HALLETTİM MESELEYİ

asıl ben teşekkürederim...a.s.

Ben onu hiç bi zaman zorlamadım..5 dk. otururdu bi kalkalım bakışı attıgında ona laf bırakmadan hadi artık biz kalkalım dedim..Bence bu hataydı..oturcaktı zorlada olsa..Biz hep gönlümüzden gelerekmi onların aileleriyle vakit geçiriyoruz sanki..Benim salak kafam..Gitmediğim köylüsü akrabası kalmadı..Bi iki yere gitmediğimde annesi hemen laf sokuşturdu..Ama bitti artık..bakalım bundan sonra ne oluyo...

evet canımm sen 5 dakika oturmaya bişey demedin diye sessiz kaldın diye sonra hiç gitmemeye başladı.nasılsa sen kabul ediyorsun diye..

canol çok sevindim canım,
akşamki görüşmenizi okurken birbirinize aşık olduğunuzu hissettim,

sende adamın yaptığına yapacağına pişman ettin, oda bunu anladı süpersin ya çok güzel bir dille anlattın, ben böyle kocanın karşısına geçmeden önce bunları bunalrı diyeceğim diyorum adam geliyor yelkenler suyaakannehir

umarım bir daha tekrarlanmaz bu tip olaylar
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::

canol çok sevindim canım,
akşamki görüşmenizi okurken birbirinize aşık olduğunuzu hissettim,

sende adamın yaptığına yapacağına pişman ettin, oda bunu anladı süpersin ya çok güzel bir dille anlattın, ben böyle kocanın karşısına geçmeden önce bunları bunalrı diyeceğim diyorum adam geliyor yelkenler suyaakannehir

umarım bir daha tekrarlanmaz bu tip olaylar
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::

sende indirme hemen yelkenleri suya yerimseniben
haklıysan davanda arada bi şiddete başvurmanı tavsiye ederim alsanaalsanasmile

çok şiddetli bir şekilde faydasını görürsün

tecrübeyle sabittir :roflol:

conal canım cok ama cok sevındım senın adına
sımdı cok bıse yazamıyorum sonra goruselım emı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

conal iyi güzel barışmışsın çiçek telefon falan da sonuç nedir asıl sonuç? Geliyo mu bu hafta annenlere gelmiyo mu? Asıl annenlere gelirse başarı elde etmiş olursun telefonla özürle falan değil.

conal iyi güzel barışmışsın çiçek telefon falan da sonuç nedir asıl sonuç? Geliyo mu bu hafta annenlere gelmiyo mu? Asıl annenlere gelirse başarı elde etmiş olursun telefonla özürle falan değil.

açılışı anneler gününde yapacak Allahın izniyle :dance:

işte ozaman çooooookkkk üzülürüm :çok üzgünüm:

ama söyledim hayatta gitmem..gerçekten gitmem seloş..
bana söz verdi..
zaten o güne kadarda gitmicem ailesine

ay kuzum çoooooook sevindim........ hadi bakalım Allah muhabbetinizi arttırsın.......
ne marka telefon almış merak ettim valla:))))

cnm yanlış anlama herkesin düşüncesi kendine ama benim annemle görüşmeyen adamın annesine gitmezdim ben o ne kadar deger verio ben o kadar değer veririm fazlasını benden kimse isteyemez

iyi bakalım güle güle keyifle kullan şekerim.................şans getirsin inşallah...

CANIM SENıN ADINA SEVıNDıM
inş.kararından vazgeçmez bunca süre nasıl dayandım vallahi tebrik ederim:nazar:

cnm yanlış anlama herkesin düşüncesi kendine ama benim annemle görüşmeyen adamın annesine gitmezdim ben o ne kadar deger verio ben o kadar değer veririm fazlasını benden kimse isteyemez

başıma gelmeden önce bende senin gibi düşünüyodum arkadaşım...
bana nekadar ona okadar

ama malesef her şey istediğimiz gibi olmuyor..
bazı şeylere mecbur bırakılıyosun...tabi hoş bir durum değil bu...
kaldıki ben sümsük ve kendini ezdiren bir tip hiç değilim buna rağmen bu konuda resmen çaresiz kaldım...Ama çok şükür çözdüm
:lepi:

X