Moralim çok bozuk

Ben onu hiç bi zaman zorlamadım..5 dk. otururdu bi kalkalım bakışı attıgında ona laf bırakmadan hadi artık biz kalkalım dedim..Bence bu hataydı..oturcaktı zorlada olsa..Biz hep gönlümüzden gelerekmi onların aileleriyle vakit geçiriyoruz sanki..Benim salak kafam..Gitmediğim köylüsü akrabası kalmadı..Bi iki yere gitmediğimde annesi hemen laf sokuşturdu..Ama bitti artık..bakalım bundan sonra ne oluyo...

haklısın valla
bir de her şey karşılıklı derler
hani burda karşılık?
sen onun istediği gibi davranıyorsun, karşı tarafta tık yok :umursamaz:
bi yerde bi terslik var ama de mi? :eek:klava:

haklısın valla
bir de her şey karşılıklı derler
hani burda karşılık?
sen onun istediği gibi davranıyorsun, karşı tarafta tık yok :umursamaz:
bi yerde bi terslik var ama de mi? :eek:klava:

Bundan sonra karşılığın alasını görcekler..Ben 5 yaşında bile haksızlığın karşısında duran bi çocuktum..Hiç bizaman haksızlığa gelemem..Eşimde olsa aileside olsa..

Ben konuşmamı yapıcam ondan sonrada ne gel derim ne git derim..Kendi keyfi bilir..Ama beni hiç biyerde yanında bulamayacak artık..Bakalım tek takılmak nasılmış...

nie ailesiyle konuşuyosunki canım yaa

olayı dallanıp budaklandırmadan

eşinle çözsen yaa üff

bakalım kaynanan hak vericekmi sana bide o var
ya bizi karıştırmayın
biz ne yapabiliriz derse

eşin iyice cesaretlenmez mi ?

eşinle çözsen yaa üff

ya bizi karıştırmayın
biz ne yapabiliriz derse

bi de o yönü var gerçekten CADIARZU

eşinle çözsen yaa üff

ya bizi karıştırmayın
biz ne yapabiliriz derse

Ben bu konuyu defalarca eşimle konuştum..Geçen aylarda ailesiylede..

Eşimin tek yaklaşımı ben gitmiyorum diye ailemin yanına gitmeyeceksen gitme.O senin sorunun oldu..

Ama k.walidem sürekli biyerlere çağırır akraba köylü bilmem ne..Gitmeyince laf söyler..Bende laf işiteceğime giderim..

Benim o konuşmayla yapmaya çalıştıgım tek şey bundan sonra hiç bi akrabasının yanına gitmeyeceğimi anlamaları,bir daha beni zorlamamaları..artık geçtim ailemin yanına gelip gitmesinden..Bende gitmiycem sadece bunu anlasınlar..Hepsiyle aynı anda konuşucamki bi daha bana baskı yapmasınlar..

Annemle konuştum şimdi..İstemiyo konuşmamı..

Boşuna kendini germe onlara bişey anlatamazsın diyo..Sanırım çağırmıcam konuşmak için..Ama gitmmicemde..offffffffff

Annemle konuştum şimdi..İstemiyo konuşmamı..

Boşuna kendini germe onlara bişey anlatamazsın diyo..Sanırım çağırmıcam konuşmak için..Ama gitmmicemde..offffffffff

Bence de annem haklı, hiç konuşmaya gerek yok. Gitme söylenn olursa da eşine iletsinler, söylendiklerinde oğlunuz ne kadar yapıyorsa bende o kadar yapıyorum dersin, kafana da takmadan dönüp arkanı gidersin..

bencede ailesiyle konuşman bir çözüm gibi gelmiyor bana

eşinde söylemiş..ben gelmiyorum diye bizimkilere gitmeyeceksen gitme ozaman demiş
tamam canım sende gitme...

kayınvaliden çağırdığında ve sen gitmiyosun diye laf soktuğunda
oğlun aileme kaç aydır gelmiyor...

o yüzden kusura bakmayın ama bende bundan sonra gelmeyeceğim...
benimde var bir ailem ve malesef hakettikleri saygıyı görmüyor...
bana başka bir çare bırakmadı de...
bunun üzerine kimsenin sana söyleyecek bir olamaz..

söyleseler bile seni haksız gördükleri için değil suç bastırmak için söylerler
ama sende hiç bir tuzağa düşme canım

bencede ailesiyle konuşman bir çözüm gibi gelmiyor bana

eşinde söylemiş..ben gelmiyorum diye bizimkilere gitmeyeceksen gitme ozaman demiş
tamam canım sende gitme...

kayınvaliden çağırdığında ve sen gitmiyosun diye laf soktuğunda
oğlun aileme kaç aydır gelmiyor...

o yüzden kusura bakmayın ama bende bundan sonra gelmeyeceğim...
benimde var bir ailem ve malesef hakettikleri saygıyı görmüyor...
bana başka bir çare bırakmadı de...
bunun üzerine kimsenin sana söyleyecek bir olamaz..

söyleseler bile seni haksız gördükleri için değil suç bastırmak için söylerler
ama sende hiç bir tuzağa düşme canım

iyilik meleği asıl sen kendınden anlat ne oldu aksam gıttınız mı gezmeye
tavrı nasıldı

Konuyu açtığınız günden itibaren takip ettiğiniz, birkaç yorumdan sonra "biz eşimle anlaştık, öpüştük, barıştık, sizin yorumlarınız umrumda diil" tavrıyla buhar olup uçmadığınız için teşekkürü hak ettiniz..:kahve:

Dün akşam konuştuk eşimle..Eşim kendi işini yapıyo ve yeni açtı sayılır..Yawaş yawaş toparlanıyo..
İşten geldiğinde üstü başı hep alüminyum parçaları içinde oluyo..Bundan dolayı beni almaya geldiğinde içeri girmiyomuş..

Madem bu kadar üzüldün bu konuya pazar günü oturmaya gidelim hemde yorgun olmam o gün dedi..Çok sevindim ama çaktırmadım..

Sandıgım kadar düşüncesiz deilmiş kocam..Bi de üç gündür surat ve tavır yapıodum..Hep ters ters cvp veriyodum..onada çok üzülmüş: ) ama arada bi yapmak lazım..Yoksa yola gelmiyo bunlar..

Dün akşam konuştuk eşimle..Eşim kendi işini yapıyo ve yeni açtı sayılır..Yawaş yawaş toparlanıyo..
İşten geldiğinde üstü başı hep alüminyum parçaları içinde oluyo..Bundan dolayı beni almaya geldiğinde içeri girmiyomuş..

Madem bu kadar üzüldün bu konuya pazar günü oturmaya gidelim hemde yorgun olmam o gün dedi..Çok sevindim ama çaktırmadım..

Sandıgım kadar düşüncesiz deilmiş kocam..Bi de üç gündür surat ve tavır yapıodum..Hep ters ters cvp veriyodum..onada çok üzülmüş: ) ama arada bi yapmak lazım..Yoksa yola gelmiyo bunlar..

İnşallah hep böyle olur. Bir de şunu düşün eşin işini yeni kurdu ise bunun yrattığı stres ve dikkat dağınıklığı olabilir. Yani bilmeden öyle davranmış olabilir. Sen gene kötü niyetli düşünmei kalbini ferah tut.

iyilik meleği asıl sen kendınden anlat ne oldu aksam gıttınız mı gezmeye
tavrı nasıldı

YAA HİÇ SORMA ..ben akşam şok oldumm..hani beni aramıştı akşam seni gezdireyim diye..bende yok başım ağrıyo demiştim..

neyse mesai bitti eve gittim..o hep benden sonra gelir eve...
içeri girdim salona..sehpanın üzerine yeni aldığı cep telefonunu bırakmış..yanındada bir kırmızı gül...üzerinde aynen şu yazıyordu..SENİ ÇOK SEVİYORUM....eşin
ben şok tabii...çünkü bu odun bana hiç böle süprizler yapmazdı..
neyse ben hiçbişey olmamış gibi davrandım...kartımı takmış telefona ismi yazıyordu şimdi eşim diye değiştirmiş adını...o arayınca eşim yazacak yaa..

neyse akşam geldi yüz vermedim..telefonu beğendinmi filan dedi..beğendim sağol ama sen almasaydın ben alırdım zaten dedim..olsun dedi ben karım için beğendim onu dedi..
çiçeğide gördüm..
ama ellemedim..çünkü kavgalıyken çiçek getirmenin bir önemi yok..asıl önemli olan aramız iyiyken getirmendi..o yüzden çiçeğin bıraktığın yerde duruyor dedim..
ama hiç ses çıkarmıyor..yine bi konu açıldı bişeyden
biraz fırça attım bağırdım böle sinirli sinirli..hep dediğim dediksin..her istediğin olamazki artık bu karakterini değiştirmelisin dedim..ama bağırarak.
bir tane cevap vermedi..baktı böle melül melül..

valla içim yağları eride beee :KK43:
sonra mutfağa filan gittim ama içim cız etti
geldim içeri sarıldım ..
oda bana sarıldı..
ben bidaha karımı üzmem dedi..
ben de tamam dedim
akşam normaldi..
ama yinede var dı işte azıcık...

kötümü yapmışım yoksaaaaaaa:tomato:

ay çok sevindim ya inş.öyledir
bizde de öyle şeyler oluyor ben
hemen başka şeye çekiyorum
meğer o da başka şeyler düşünüyor
oluyor üffff çok zorrrrr herşey

YAA HİÇ SORMA ..ben akşam şok oldumm..hani beni aramıştı akşam seni gezdireyim diye..bende yok başım ağrıyo demiştim..

içeri girdim salona..sehpanın üzerine yeni aldığı cep telefonunu bırakmış..yanındada bir kırmızı gül...üzerinde aynen şu yazıyordu..SENİ ÇOK SEVİYORUM....eşin
neyse ben hiçbişey olmamış gibi davrandım...kartımı takmış telefona ismi yazıyordu şimdi eşim diye değiştirmiş adını...o arayınca eşim yazacak yaa..

neyse akşam geldi yüz vermedim..telefonu beğendinmi filan dedi..beğendim sağol ama sen almasaydın ben alırdım zaten dedim..olsun dedi ben karım için beğendim onu dedi..
çiçeğide gördüm..
ama ellemedim..çünkü kavgalıyken çiçek getirmenin bir önemi yok..asıl önemli olan aramız iyiyken getirmendi..o yüzden çiçeğin bıraktığın yerde duruyor dedim..
biraz fırça attım bağırdım böle sinirli sinirli..hep dediğim dediksin..her istediğin olamazki artık bu karakterini değiştirmelisin dedim..ama bağırarak.

geldim içeri sarıldım ..
oda bana sarıldı..
ben de tamam dedim
akşam normaldi..

Çok sevndim böyle sonuçlanmasına, anlamış hatasını ve geç olmadan anlanmış.

çiçeğide gördüm..

geldim içeri sarıldım ..
oda bana sarıldı..
ben de tamam dedim
akşam normaldi..

Çok güzel yaaa..Çok sevindim senin adına..Telefonun hayırlı olsun: )

İnşallah hep böyle olur. Bir de şunu düşün eşin işini yeni kurdu ise bunun yrattığı stres ve dikkat dağınıklığı olabilir. Yani bilmeden öyle davranmış olabilir. Sen gene kötü niyetli düşünmei kalbini ferah tut.

Ewet cnm..İşini ewlenmeden bikaç ay önce açtı ve ewleneli 2 sene oldu..

Şimdi bide işi büyütüp ortak aldılar daha bi stresli..Çok çalışıyo..Gece 12 de anca gelebiliyo..Sabahta 7 de gidiyo..Ben bu durum yüzünden çok sıkmadım onu..ama 7 ay da çok be cnm..Öyle işte bakalım bundan sonra daha dikkatli olur umarım bu konuda..

X