- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
kuzum bugün hiç arama onu o seni ararsada açma telefonlarını meşgul yap, akşamda eve gidince yemek falan hazırlama o geldiği zaman seni televizyonun başındaki koltukta sadece kendine hazırladığın onunda sevdiği sandviç salata v.b. şeyleri yerken bulsun hiiiiiç geldiğinde tepki bile verme kendin ye, kendin iç, kendin televizyonunu izle o yokmuş gibi...........cokacimcoook
he birde en önemlisi o gelmeden önce dün gece yattığı odaya şimdiden yastık battaniye koy uzun süre yanına yaklaşamaycağını anlasın.............
çok sinirlendim canım ya, gerçi bütün erkekler böyle iyi niyeti suistimal etmeye bayılıyorlar ama emin ol sen biraz mesafeli davrandığın zaman hatasının farkına varacak ve senin ailenlede arasını düzeltecek sen içini ferah tut ve çok kararlı davran guclubacismile............ senden değerli hiç birşey yok hayatta.........a.s.
(bu arada bende eskişehirde yaşıyorum öptm çoook....)
ÜZÜLME LÜTFEEEN.................:teselli
he birde en önemlisi o gelmeden önce dün gece yattığı odaya şimdiden yastık battaniye koy uzun süre yanına yaklaşamaycağını anlasın.............
çok sinirlendim canım ya, gerçi bütün erkekler böyle iyi niyeti suistimal etmeye bayılıyorlar ama emin ol sen biraz mesafeli davrandığın zaman hatasının farkına varacak ve senin ailenlede arasını düzeltecek sen içini ferah tut ve çok kararlı davran guclubacismile............ senden değerli hiç birşey yok hayatta.........a.s.
(bu arada bende eskişehirde yaşıyorum öptm çoook....)
ÜZÜLME LÜTFEEEN.................:teselli