Moralim çok bozuk

[I]ocak ayından berı dıyım cunku nısanlım o zaman gıttı
kı onun oncesınde de hep boylelerdı
dıle getırılmıs tek bır kotu soz tek bır surat asıklıgı yok ısın garıbı
nişanlım gıdınce aılemle bırlıkte Allah kavustursuna gıttık keske gıtmeseydık ıncelıkten anlamıyorlar ama beklıyorlar
13 martta gıttım bır kere de koca bır cıcekle...
gerı donusu oldu mu o gunden berı mı aradılar mı geldıler mı
hayır
artık ben ararmıyım gıdermıyım hayır

nışanlımla paylasınca sonu hep tartısma oluyor
ıcıme atıyorum artık mafoldumben mafoldumben

conal konunu sabote ettıgım ıcın ozr dılerım cok hassasım bu donemler kusuruma bakma ne olur
[/I]

saçmalama fıstığım ya..ben arkadaşların sayesinde daha doğrusu gazıyla çözdüm sayılır olayı..keşke sanada yardımcı olabilsek...
neden nişanlınla tartışıyosunuzki

o hak vermiyormu sana
ailesinin gidip gelmemesine hemde hiçbi sorun yokken
bişey demiyormu canım yaa

tebrik ederim o sinirle çok güzel anlatmışsın derdini...
ders olmuştur eşine de bu...
bence de hazır olay sıcağı sıcağınayken tavrını hiç bozma;
benim aileme gitmediğin sürece bende gelmicem de...

evet canım

öle yapıcam dediğin gibi

bunca zaman yapmadığım hata zaten

kıymet mi bildi
taktir mi etti

ne yaptı

valla iyi gazladınız heee

:roflol:

arkadaşlar işe yeni geldim ve gözlerim acayip şiş akşam ağlamaktan...bu işten geldiğinde ne masa hazırdı ne bişey...akşam sinirle girdi eve seni az evvel aradım durdum niye açmıyosun diye..açmam dedim..benim anneme 3 sene gelmeyipte iş kendi ailesine gelince yatak ayıran bir adamın sesini bile duymak istemiyorum dedim...ne diyosun sen ya diye çıkıştı..sert konuşmaya başladı..çık odadan kapıyı kapat çık git dedim..akşam yattığın yerde yatarsın istemiyorum seni dedim...
çok sinirliydim napıyım engel olamadım kendime...
baya bi laflar söyledi geçmişten açtı konuları sende şöyle yapmıştın böle yapmıştın falan filan die..
senin kapına paspas olsam sana yaranılırmı yaranılmaz....senin annenin benim annemden ne üstünlüğü varki sen bizimkilere gelmezken ben aptal gibi gitmeye devam ettim..ama aptalmışım gerçekten çünkü sen bana nankörlük yaptın..utanacağın yerde hala laf sölüyosun...karının hiçmi hatırı yoktu..benim mutluluğum için ne yaptın ama artık yok dedim..ailene gitmiyorum arkadaş...gitmicem..sende aynı benim gibi kendin gidip kendin geleceksin...benim ufacık şeyime tafra yapıp yatak ayırırsın öylemi peki artık bende senin gibi yapıyorum...hadi bakalım dedim

bir iki saat ayrı odada durduk..sonra geldi yanıma ama ağlıyorum sinirden..özürdilerim kusura bakma falan filan bir sürü gönül alıcı şeyler söledi...yok dedim sen istediğine göre olmıcak..git dedim ben yatıcam....gece uyanmış yine aynı tatlı sözler...ama hala sinirli ve kırgınım..
işte böle ya üfff..

ama şimdi böle olcak artık..yeter bee

hah şöylee!! nedir bu kadınların çektiği yaa !
çok iyi etmişsin arkadaşım içine atıp kafanda kurup duracağına açık ve net ifade etmişsin kendini ve tavrını koymuşsun. eşin anlamıştır biraz hanyayı konyayı.. alsanaalsanasmile

saçmalama fıstığım ya..ben arkadaşların sayesinde daha doğrusu gazıyla çözdüm sayılır olayı..keşke sanada yardımcı olabilsek...
neden nişanlınla tartışıyosunuzki

o hak vermiyormu sana
ailesinin gidip gelmemesine hemde hiçbi sorun yokken
bişey demiyormu canım yaa

demıyor
sadece susuyor
sonra da sorunu varsa ara kendın soyle dıyor
kımseyle yuz göz olamam ben aradakı dengeyı o kurmalıydı
amann bosver yaa

çıcekler guzel kuşlar guzel ağaçlar yaplarlar falan... sempatiksalakcinni

gezemem başım ağrıyo benim dedim

:dilcikar:

burnundan getır
ıyı yapmıssın bu arada
oh canıma degsın
canım yerınde olsam o gelene kadar asla gıtmem

conal eşinin özür dilemesine sevindim. dün bak benim yaptıklarımı okumuşsan bu erkeklerin anladığı dil bu malesef. bende bu sayede zafer kazandımguclubacismile ama bu hızla annene gelmesi içinde diret. ne kadar ekmek o kadar köfte...

evet canım

öle yapıcam dediğin gibi

bunca zaman yapmadığım hata zaten

kıymet mi bildi
taktir mi etti

ne yaptı

valla iyi gazladınız heee

:roflol:

kızz bilemezlerrr nerdeee...
nekadar çok fırçalarsan o kadar çok parlarlar
kaydirigubbakcemile3

Canım senin adına sevindim..Konuyu yarı yarıya çözmüşsün geriye senin annenin yanına gitmesi kalmış..O da olur inşllah..ben ne yapıcam ya banada bi akıl verin..

Dün eşime ailesiyle bişey konuşacagımı söyledim..Oda cuma günü akşam erken gelicem çağır konuş dedi..Olayın ne oldugunu önce sormadı..aradn biraz zaman geçince sordu bende şimdiye kadar konuşmam gereken şeyleri konuşacagımı söyledim..biraz ısrar etti ne oldugunu ama söylemedim..Tahmin etmiştir sanırım artık ne oldugunu..

Çok sinir oluyorum bu duruma anlatamam..Geçen gün annemdeydim dedem anneannem,büyük anneanne herkes ordaydı..bi beş dakika girmedi içeri ya..Annem gitti arabanın yanına çağırmak için..Bu sefer de feryal nerde o bi gelsin diyo,kurtulmak için ..bende gittim anne yorgundur başka gün geliriz dedim..Ama çileden çıkıcam artık..Bu ne yaaa..

Ne konuşucam nasıl anlatıcam bilmiyorum..Bi gün gider yemek yeriz annenlerde diyo ama 7 aydır ugradıgı yok..

Biraz uzun oldu ama banada bi çare lütfeeeeeennnnn

Canım senin adına sevindim..Konuyu yarı yarıya çözmüşsün geriye senin annenin yanına gitmesi kalmış..O da olur inşllah..ben ne yapıcam ya banada bi akıl verin..

Dün eşime ailesiyle bişey konuşacagımı söyledim..Oda cuma günü akşam erken gelicem çağır konuş dedi..Olayın ne oldugunu önce sormadı..aradn biraz zaman geçince sordu bende şimdiye kadar konuşmam gereken şeyleri konuşacagımı söyledim..biraz ısrar etti ne oldugunu ama söylemedim..Tahmin etmiştir sanırım artık ne oldugunu..

Çok sinir oluyorum bu duruma anlatamam..Geçen gün annemdeydim dedem anneannem,büyük anneanne herkes ordaydı..bi beş dakika girmedi içeri ya..Annem gitti arabanın yanına çağırmak için..Bu sefer de feryal nerde o bi gelsin diyo,kurtulmak için ..bende gittim anne yorgundur başka gün geliriz dedim..Ama çileden çıkıcam artık..Bu ne yaaa..

Ne konuşucam nasıl anlatıcam bilmiyorum..Bi gün gider yemek yeriz annenlerde diyo ama 7 aydır ugradıgı yok..

Biraz uzun oldu ama banada bi çare lütfeeeeeennnnn

ben anlamadım bişi...
fisfisfis

ben anlamadım bişi...
fisfisfis

Niye yaaa: ) o kadarda yazmıştım ama..

Bikaç sayfa öncesindede dün anlatmıştım..

Benim eşimde böyle ailemin yanına bayramdan bayrama gidiyo nerdeyse..7aydırda ugradıgı bile yok..Beni annemlerden almaya geldiğinde arabada beklio içeri girmiyo..Bende cuma günü annesini babasını da çağırıp bu konuyu konuşucam..Ben onların bütün sülalesini geziyorum..istemediğim zaman bile k.walidem ısrarla götürüyo..ama eşim benim ailemin yanına beş dakika ugramıyo..artık bende gitmicem onun ailesinin yanına falan..olay bu yani..offf

cnm ya direkt söyle olanları anlat ve bundan sonra durum düzelene kadar da bende size gelmeyecem de.
bizde de var aynı tartışmalar sabah oğlanı bıraktık babam aşağıdaydı çıkıp bi günaydın demedi,
bende dedim insan yalandan bir çıkıyormuş numarası yaparda günaydın der dedim,bir sürü saydı etti
5 dk sonrada özür dilerim düşünemedim sen haklısın dedi nefret ediyorum artık bu tarz konulardan

cnm ya direkt söyle olanları anlat ve bundan sonra durum düzelene kadar da bende size gelmeyecem de.
bizde de var aynı tartışmalar sabah oğlanı bıraktık babam aşağıdaydı çıkıp bi günaydın demedi,
bende dedim insan yalandan bir çıkıyormuş numarası yaparda günaydın der dedim,bir sürü saydı etti
5 dk sonrada özür dilerim düşünemedim sen haklısın dedi nefret ediyorum artık bu tarz konulardan

Allah bağışlasın yawrunu..benimde 15aylık bi oğlum var..

Aslında bu konuyu onlarda biliyo.. biz de konuşuyoruz ama gitmiyo elimizden bişey gelmio diyolar..Ama ben artık inanmıyorum çünkü işlerine gelen yerlere zorlada olsa götürebiliolar oğullarını..Sabret düzelir falan diyolar ama düzeleceği yok ben sabır taşı da deilim ayrıca..Benim ailemi saymayanı ben hiç saymam..

Allah bağışlasın yawrunu..benimde 15aylık bi oğlum var..

Aslında bu konuyu onlarda biliyo.. biz de konuşuyoruz ama gitmiyo elimizden bişey gelmio diyolar..Ama ben artık inanmıyorum çünkü işlerine gelen yerlere zorlada olsa götürebiliolar oğullarını..Sabret düzelir falan diyolar ama düzeleceği yok ben sabır taşı da deilim ayrıca..Benim ailemi saymayanı ben hiç saymam..

canım kusura bakma ama valla sen çok safmışsın..kız hangi kaynana kayınbaba oğlunun kız tarafına gidip gilmesinni ister...sen iyice şaşırmışsın..bak buraya yazıyorum..çağır anlat onlara herşeyi biraz sinirlenip akıl vermiş olurlar öte taraftan sevinip oğullarını takdir ederek dahada pekiştirirleer bu hareketi..bence onları hiiçç karıştırma ..eşinin yaptığının aynısını sende yap..mecburen gidersende surat yap soğuk davran anlasın..mecbur eyvallah edecek...yada sende gitmezsin..

seninkini de allah bağışlasın cnm benim,
hiç bekleme düzelmez nasılsa böyle gidiyor der,
bence artık gitme ve alenen de söyle hatta ailesine de
söylemene gerek yok ki ona söyle onlara gitmemeye
başladığında da onlar sorsunlar sana

canım kusura bakma ama valla sen çok safmışsın..kız hangi kaynana kayınbaba oğlunun kız tarafına gidip gilmesinni ister...sen iyice şaşırmışsın..bak buraya yazıyorum..çağır anlat onlara herşeyi biraz sinirlenip akıl vermiş olurlar öte taraftan sevinip oğullarını takdir ederek dahada pekiştirirleer bu hareketi..bence onları hiiçç karıştırma ..eşinin yaptığının aynısını sende yap..mecburen gidersende surat yap soğuk davran anlasın..mecbur eyvallah edecek...yada sende gitmezsin..

Sorma hemde ne safımmm..İşte bunun için kararsız kaldım..

Ben sadece; onlara,akrabalarına,köylülerine,düğünlerine,bayramlarına gitmeyeceğimi söylicem..zaten bu konuşmadan sonrada eşim ister gelir ailemin yanına ister gelmez..onun için istedikleri kadar takdir etsinler oğullarını..

seninkini de allah bağışlasın cnm benim,
hiç bekleme düzelmez nasılsa böyle gidiyor der,
bence artık gitme ve alenen de söyle hatta ailesine de
söylemene gerek yok ki ona söyle onlara gitmemeye
başladığında da onlar sorsunlar sana

Aslında 2-3 ay önce söyledim..Oğlunuz böyle böyle yapıo bende artık size gelmyorum dedim ve 1 ay boyunca gitmedim..Sonra k.pederim benimle konuştu..o da zamanla alışır gelir gider..Sen onun yaptıgını yapma gel yine falan dedi..Kıramadım adamı..Ama olmuyo böyle..benim ailemi o saymıyo ben neden sayıyıim ki..

Eşim zorlamıyo normal zamanlarda ama kandilde gitmicektim..çok zorladı..Ben çıkıyorum sende geliceksin falan dedi..Ben yine gitmicektim ama bi arkadaşımla konuştum o da git napcaksın falan diyince çıktım yanlarına işte..Aslında keşke çıkmasaydım..Bu arada aynı binadayız.Obenim ailemi arayıp bi kandillerini kutlayamadı..Ben aradıgımdada selam söyle dedi okadar..

valla benimki de gitmez kandilde filan bende gitmiyorum şimdi,
göze göz o eskiden di benim aileme gelip gitmezse bende onun
ailesine gitmem sabahta dedim o zaman bende sizinkilere aynı davranırım
ondan sonra özür diledi..

alışır, düzelir lafları safsata..
adam yedi aydır uğramıyo, sekizinci ayda kafasına saksı düşüp de birden değişecek değil ya..
içinden gelmiyor demek ki..
önemli olan bunun altında yatan nedeni sorgulayıp ortaya çıkarmak..
neden kaçıyor bu adam? bunun cevabını da en iyi o kişi bilir. annesi babası değil bence..

alışır, düzelir lafları safsata..
adam yedi aydır uğramıyo, sekizinci ayda kafasına saksı düşüp de birden değişecek değil ya..
içinden gelmiyor demek ki..
önemli olan bunun altında yatan nedeni sorgulayıp ortaya çıkarmak..
neden kaçıyor bu adam? bunun cevabını da en iyi o kişi bilir. annesi babası değil bence..

Ben onu hiç bi zaman zorlamadım..5 dk. otururdu bi kalkalım bakışı attıgında ona laf bırakmadan hadi artık biz kalkalım dedim..Bence bu hataydı..oturcaktı zorlada olsa..Biz hep gönlümüzden gelerekmi onların aileleriyle vakit geçiriyoruz sanki..Benim salak kafam..Gitmediğim köylüsü akrabası kalmadı..Bi iki yere gitmediğimde annesi hemen laf sokuşturdu..Ama bitti artık..bakalım bundan sonra ne oluyo...

X