Moralim çok bozuk

madem kayınvalidenle sorunun yok. ve eşin akşam aynı tavırları sergileyecek. kesinlikle ilk adımı sen atma.

hatta bundan sonra k.validenede, annene de yalnız git. boş veeer. çok mu önemli onların surat yapması. nasılsa 2 gün sonra cinsel dürtüleri bastırmaya başlar kendisi yanaşır senin yanına.

Offf offf..

Yaramı deşti bu konu..Ama görecekler..Cuma akşamı son konuşmamı yapacam herkeste rahatlayacak..Yeter artık bee..Biz ağaç kavugundanmı çıktıkk...

eyvahedigeldismile hayırlara vesile olsun işallah , napıcan kız son konuşma falan derken?

hiç taviz verme arkadaşım..o benim aileme gitmeyecek ben gidicem bide üstüne bir kaç saat önce gitmedim diye tavır yapacak..yok öyle bişey..sen yine iyiki gidiyorsun..ne demek ailene küsmek.sevmek zorunda değil ama gitmek saygı göstermek zorunda..

Demişsin ya kadının da suçu yokki diye...
Senin annenin bi suçumu varkii eşin 3 yıldır konuşmuyor...
Akşam al karşına konuş arkadaşım surat tavır mavır hikayee herşey konuşa konuşa...
Neden böyle oldu sorunumuz ne şimdi bizim de...
Benim seninle birlikte gitmek istememmi sebep yani de...
Bundan sonra hiç gitmiyorum o zaman aynen senin yaptığın gibi bak sorun morun kalmayacak böyle olunca de ...
Hİç umrunda değilmiş gibi kararlı konuş ama barışmaya çalışıyor gibi anlamasın

suratsızlık yapsam hoşuna gitcek

ya arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim.yorumlarınız için..

hadi bana söleyin şimdiii

napcemm akşam

denenmeyle sabittir canim,senin dedigin gibi yaptim ben surat astim adam hic orali olmamisti belki senin esin farkli olabilir bilmiyorum ama biraz kirgin davran ama agresif davranma derim,kozlari ona verme sakin...Huylari budur bizim huyumuz olmasa bile sen iste boylesin diye konuya girerler.Telefon ederse acmamazlik yapma bence ac konus guzel guzel ama arama...Aksama da hergun yaptigin gibi hayatina devam et bakalim o ne yapacak...o zaman yarin bakariz bence sengözlerimebaksanab

Yaşadığınız bu gerginlik büyük ihtimalle eşinizin yorgunluğundan kaynaklandı, geçer gider, barışırsınız..
Ama sizin bayramlarda bile annenize yalnız gitmeniz kabul edilemez.. lmaz: Asıl buna bir tepki vermelisiniz.
Ben de kız evlat büyütüyorum.. Damadım evime gelmeyecek öyle mi.. Nasıl üzülürdüm.. ohaoldumsmile

erkeklerin geneli böyle herhalde çocuk gibiler küçük şeylere alınıp kızıyorlar kendileri en ağır şeyleri yapıyolarr biz susuyoruzz ohaoldumsmile ailenizle arasının olmaması kötü bunu ayrı bi zamanda dile getirin bence..bu konuda ise rahat davranın o gelir sudan sebep şeylerle konuşmaya çalışacaktır :hulya:

eyvahedigeldismile hayırlara vesile olsun işallah , napıcan kız son konuşma falan derken?

Benim eşimde yorgunlugunu bahane edip ailemin yanına gitmiyo..7aydır ugramıyo..Beni kapıdan alıp ewe geçiyoruz..Bayramlarda falan gider ama 15 dk.oturur cıkar..Bende çileden çıkarım..

Geçen aylarda karar verdim aynı apartmanda olmamıza rağmen 1 ay gitmedim yanlarına..Sonra babası konuştu benimle..Sen yinede gel o da alışır falan diye..Üzmiyim ailesini gidim dedim ama yine aynı adam..

Üstelik aileside her gittiği yere benide götürür bütün sülalesini gezerim..Salağım ya..ondan sanırım..Çağırıcam annesini babasını cuma günü oturup konusucam ve bu konudaki son konuşmam olacak..Bundan sonra bende düğün bayram seyran dinlemem gitmem kimsenin yanına ..yeter artık..Ewden çıkarken babamın yüzüne bakamıyorum nasıl işse bu anlamadım gitti..

canım aynı şeyleri nerdeyse birebir yaşıyorum.sakın taviz verme derim.çünkü taviz verdikçe üste çıkıyorlar.hani diyorsunya aramız soğumasın diye gönlünü alıyorum.işte bunu yapma.sen düşünüyorsunda o niye düşünmüyor soğutabileceğini.sadece erkeklermi soğuyor.ben hiç üsütüne düşmem hiç gönlünü filan almam helee ben haklıysam.bi kaç güne kendisi gelir sırnaşır.nasıl alıştırırrsan öyle gidiyor.hem hatanın büyüğü sende sen neden kabul ediyosunki senle gelmeyişini.hadi normal zamanları geçtim bayram seyranda ne demek.ben olsam büyük konuşmayımda o gelemse bende onun ailesine gitmemm.isterse sonunda ne olursa olsun.herşey eşit.her ikinizde çalışıyorsanız niye ezik olasınki onun karşısında.üzülmeyi bırak.vurdumduymaz davran.hizmetini gör yemeğini çayını vs..çekil kenara o konuşmuyorsa sende konuşma.belki bu defe o anlar hatasını.....o gelir yanına.hep sen gidersen alışıtırırsan hep üzülen ypranan sen olursun.merak etme ufak tefek tartışmalardaan hemen soğunulmaz.o sadece o an sinirle öfkeyle duyulan bir duygudur.daha sonra normale döner sakinlediğinde ve doğru düşündüğünde....benden tavsiye üsütüne düşme derim.ben 1 yıllık evliyim benden tecrübelisin ama çok şey öğrendim ben 1 senede..cici bak kendine..

ewet kötü bir duygu bu..tarif edilemez....evlisin ama yalnız gidiyorsun ailene...

üstelik utanmıyor.

sadece bir kere olsun gönlünü almaktan vazgeç sen gitme artık gönül almaya
her defasında gönül alan sen olduğun için adam alışmış senden bekliyor
bu defa yapma belki o zaman yediği haltı anlar eşim hep gelirdi bu defa gelmediğine göre galiba iyi kırılmış der ve özür diler belki off nediyeyim
evet gerektiğinde hatalıysak özür dileyelim gönüllerini alalım
lakin her olayda neden gidip gönül alan kadın oluyor ya hu azıcık geri tutun kendinizi
ne bileyim Allah yardımcın olsun
kesinlikle sen haklısın haklılığının arkasında dur derim ben gönül mönül alma artık biraz da o senin gönlünü alsın

yok yok almıcam zaten...çünkü dün akşam kırıldım ben
o farkında değil akşam hiç yanına gitmedim
gönülde almaya çalışmadım
belkide anlamıştır nasıl kırıldığımı
anlaması lazım

canım senle bişeyimi paylaşayım en basiti.geçen hafta bizim akrabalardan birinin düğünü vardı benim adıma gelmiş davetiye.neyse 1 hafta önceden söyledim düğün var diye.ben gelmesem sen gitsen dedi.öylemiiiiiii.tamam dedim o zaman sende senin akraba düğünlerine kendin gidersin.öyle diyince bir daha tekrarlamadı ve düğüne gittik.suratsızdı düğünde ama farketmez geldi sonuçta tüm tarafımın onuda yanımda görmesiydi maksat.bende onların düğünü var yakında gidince suratımı asarım.göze göz dişe diş kusura bakmasın nasıl davranırsa öyle muamele görür.ve bunu kendisinide söylemişimdir.ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün.gelinlerin ezilmesi kadınların ezilmesi eskidenmiş eşinin karşısında artık kimse ezdirmiyor kendini.ben mantar değilim ve ailem söz konusu olduğunda herşeyi dümdüz ederim.ayağını denk alsın....

işte böyle kararlı ol ne gerek var hep senin gitmene
inşallah bu geri kalan hayatın için bi dönüm noktası olur ve artık gönül almayı bilen bi eşe
dönüşür eşin
herşey gönlünce olsun:1hug:

vereliniortak

beni ezemez o.....kulağından çekip hadi annemlere diyemem heralde..ama ancak böleee sızlanır dururum....
onun ailesine neden gidiyorum

şu merhamet yokmu
geberttiğimin merhameti
ondan

fakat gönül alma işinide bırakıyorum artık
bu gemide iki kişiyiz batacaksak beraber batacaz ozaman
sakin olucam ama akşam
bi arkadaşımında dediği gibi oldukça sakin olucam

sakin ol canım kavgaya meyil vermeden krgın ve üzgün olduğunu iyice belli ederek tavrını göster.ne olmuş öyle dediysen ne diye büyütürler anlamam benim eşimde aynısııı aynııı bu kdar benzerlik olamaz..çocuklar hiç büyümyen çocuk ..

yerden göğe haklısın feryalcim çokta mantıklı bi çözüm , seni kötü bilmesinler sonra gitmedin diye , kendi oğullarının ne yaptığını bilsinler.

hani derler ya merhametten maraz doğar diye
çok doğruymuş

akşam şok oldum ya resmen
gelmicem demedim...sen gelince gideriz dedim diye
hem dünyanın tavrı
hemde gelince selam sabah yok
hemde dirak yataklar ayrıı

ve hala bu saat oldu çıt yok...

alıştırdım onu başka türlüsüne .gönlünü almaya
ama hiç böle kırılmamıştım hiçç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…