- 16 Şubat 2010
- 536
- 16
Offf offf..
Yaramı deşti bu konu..Ama görecekler..Cuma akşamı son konuşmamı yapacam herkeste rahatlayacak..Yeter artık bee..Biz ağaç kavugundanmı çıktıkk...
suratsızlık yapsam hoşuna gitcek
ya arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim.yorumlarınız için..
hadi bana söleyin şimdiii
napcemm akşam
eyvahedigeldismile hayırlara vesile olsun işallah , napıcan kız son konuşma falan derken?
canım aynı şeyleri nerdeyse birebir yaşıyorum.sakın taviz verme derim.çünkü taviz verdikçe üste çıkıyorlar.hani diyorsunya aramız soğumasın diye gönlünü alıyorum.işte bunu yapma.sen düşünüyorsunda o niye düşünmüyor soğutabileceğini.sadece erkeklermi soğuyor.ben hiç üsütüne düşmem hiç gönlünü filan almam helee ben haklıysam.bi kaç güne kendisi gelir sırnaşır.nasıl alıştırırrsan öyle gidiyor.hem hatanın büyüğü sende sen neden kabul ediyosunki senle gelmeyişini.hadi normal zamanları geçtim bayram seyranda ne demek.ben olsam büyük konuşmayımda o gelemse bende onun ailesine gitmemm.isterse sonunda ne olursa olsun.herşey eşit.her ikinizde çalışıyorsanız niye ezik olasınki onun karşısında.üzülmeyi bırak.vurdumduymaz davran.hizmetini gör yemeğini çayını vs..çekil kenara o konuşmuyorsa sende konuşma.belki bu defe o anlar hatasını.....o gelir yanına.hep sen gidersen alışıtırırsan hep üzülen ypranan sen olursun.merak etme ufak tefek tartışmalardaan hemen soğunulmaz.o sadece o an sinirle öfkeyle duyulan bir duygudur.daha sonra normale döner sakinlediğinde ve doğru düşündüğünde....benden tavsiye üsütüne düşme derim.ben 1 yıllık evliyim benden tecrübelisin ama çok şey öğrendim ben 1 senede..cici bak kendine..
canım senle bişeyimi paylaşayım en basiti.geçen hafta bizim akrabalardan birinin düğünü vardı benim adıma gelmiş davetiye.neyse 1 hafta önceden söyledim düğün var diye.ben gelmesem sen gitsen dedi.öylemiiiiiii.tamam dedim o zaman sende senin akraba düğünlerine kendin gidersin.öyle diyince bir daha tekrarlamadı ve düğüne gittik.suratsızdı düğünde ama farketmez geldi sonuçta tüm tarafımın onuda yanımda görmesiydi maksat.bende onların düğünü var yakında gidince suratımı asarım.göze göz dişe diş kusura bakmasın nasıl davranırsa öyle muamele görür.ve bunu kendisinide söylemişimdir.ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün.gelinlerin ezilmesi kadınların ezilmesi eskidenmiş eşinin karşısında artık kimse ezdirmiyor kendini.ben mantar değilim ve ailem söz konusu olduğunda herşeyi dümdüz ederim.ayağını denk alsın....