Moralim çok bozuk

kuzum bugün hiç arama onu o seni ararsada açma telefonlarını meşgul yap, akşamda eve gidince yemek falan hazırlama o geldiği zaman seni televizyonun başındaki koltukta sadece kendine hazırladığın onunda sevdiği sandviç salata v.b. şeyleri yerken bulsun hiiiiiç geldiğinde tepki bile verme kendin ye, kendin iç, kendin televizyonunu izle o yokmuş gibi...........cokacimcoook
he birde en önemlisi o gelmeden önce dün gece yattığı odaya şimdiden yastık battaniye koy uzun süre yanına yaklaşamaycağını anlasın.............

çok sinirlendim canım ya, gerçi bütün erkekler böyle iyi niyeti suistimal etmeye bayılıyorlar ama emin ol sen biraz mesafeli davrandığın zaman hatasının farkına varacak ve senin ailenlede arasını düzeltecek sen içini ferah tut ve çok kararlı davran guclubacismile............ senden değerli hiç birşey yok hayatta.........a.s.
(bu arada bende eskişehirde yaşıyorum öptm çoook....)
ÜZÜLME LÜTFEEEN.................:teselli

Kesinlikle kuzum gibi düşünüyorum...3 yıl ne demek yaa annen ona ne yapmışta gitmiyor görüşmüyor...
Suç sendemi evet sende eşini bu kadar şımartıp aileni es geçmesine izin verdiğin için kendini bişey sanıyor...Birde sana en ufak şeyde gitmiyorsun diye tripler yapıyor...

Bu da dert mi, bak arkadaşların ne dertleri var, bunu kendine dert etme bence, barışırsınız sorun etme. Hatta bu konuyu açman bile gereksiz olmuş.
Not : Gerçek yorumum bu değil tabi ki. Daha önce bana yapmış olduğunuz yorumun aynısını bir de kendinizde görmenizi istedim sadece. Amacım sizi üzmek değil.

Malasef özellikle erkekler bu tarz kıyaslamalara pek girmezler. Kendileri yapmazlar ama yapılsın isterler. Bu tarz konuların böyle yerlerde patlak vermesi yerine, aile içi görüşmelerle ilgili bir sıkıntı varsa bunu derinlemesine açıp konuşmak lazım bence. Önemli bir konu çünkü. Hanginiz önce adım atar bilemiyorum ama daha fazla uzatmadan, konununda üstünü kapatmadan, konuşmuş olursunuz. Hem de bu aile görüşme mevzularını konuşmanız için de bir fırsat olmuştur kimbilir.
Not : Bu gerçek yorumum.

ŞİMDİKİ BU NEKİİİ... benim sana yaptığım yorumu gelip bak sen bunu yaptın bende sana yapıyorum nasıl bir duyguymuş gör...demen hiçte şık olmadı..
burda insanlar içinden gelenleri olduğu gibi yazmalı..olumlu yada olumsuz....
olumsuz yazılan bi yorumu saklayıpta al sana demen saçmalıktan başka bişey değil..
yinede O GERÇEK YORUM un için teşekkürederim

evet onu şımarttıp adam yerine koyduğum için suçluyum...

ama aileme gelmiyor diye hiçbişey yokmuş gibi yaşamadım hayatımı..
yaptıklarına gülüp geçmedim...
bunun kavgalarını stresini çok yaşadım...
yeri geldi tavırda koydum..yeri geldi boşanma davasıda açtım...
yeri geldi insan gibide konuştum..
yani hiçbişey olmamış gibi değildi...

bir süre düzeldi ama sonra yine aynı..
yani benim yüzüm yumuşayana kadar dı..
evet suçluyum...
çünkü bu aptala çok yüz verdim...
söylediğinde yerden göğe kadar haklısın arkadaşım şimdi kaf dağında kendileri...
bide ufacık bişeyde trip yapıyor.....

kafamı attıracak bende gitmicem ailesine o olacak yaniii
ama kadının suçu yokkii..
üff
başlıcam heee

Ya bişi diycem, madem bu kotkafalı adam anlamıyor konuşmalardan birde annesiylemi konuşsan aran iyiyse tabi.CADIARZU

Durum bundan bundan ibaret, senin oğlun böyle böyle yapıyor de bakalım, ortada bir haksızlık var, tatsızlık olsun istemiyorum ama çocuk gibi davranıyor de. Annesi konuşsun birde senin onunla konuştuğunu söylemeden, kendi birşeyler anlamış sizin durumuznudan gibi yani. (ay karışık bir cümle kurdum anlayanlar anlamayanlara anlatsın, hadi bakim)

Son düzenleme:

annenız yerden goge kadar haklı
agac kavugundan cıkmadık ya hıc bırımız
esınızın 3 yıl aılenızle konusmaması ıse cok acı
ne kadar kinci bir adammıs...
ben olsam hic altdan almam..bir sure bırakın kendı halıne ne halı varsa gorsun beyfendi lmaz:

Benim kuzenimin eşi de böyle..
bana anlatır sasırır bakarım nasıl bu kadar uzun surat asabilir ve kolay yumasamaz diye..
bizde 10 yi gecmezz..
ayrı da asla ve asla yatamayız..
hakkatten bazı erkekler ne zormus böyle..allah yardımcınız olsun..

bosanmis bir bayan olarak sunu soyleyebilirim,erkekler evlendikten sonra bazi seyleri tekellerine almayi seviyorlar,senin durumda biraz oyle olmus.Cogu erkek boyle desem yanlis olmaz cunku cevremde ki ornekler hep boyle,bu nedenle uzerinde fazla durma derim.Ama senin ailene ne kadar vakit ayiriyorsa sende onun ailesine o kadar vakit ayir, dusuncelerini sakince ona anlat.Sinirlendigin nokta da hakliyken bile haksiz duruma dusersin,erkekler de boyle bir durum var...Yavas yavas dengeyi kur.Senin suan neler hissettigini cok iyi anliyorum bende evliyken bu duygulari yasadim,eminim yakında o da yaptigi hatayi anlayacak,uzulme hic....

işallah canım yaa....bak saat bu oldu hala aramadı denyooo..töbe töbee...ben de takık biriyim biraz..bak hala aramadı beni diye geberiyorum..bu sabırsızlığımdan kaybediyorum...
sanki aramazsa aramasın...
yok bende aramıcam ama...aradığında burda bi arkadaşın dediği gibi açmıcam...
akşam olsun gelecek eve...belli olmaz belkide bilardoya filan gider bana söylemeden beni dahada deli etmek için..bunuda göze alayım..akşam hiçbişey olmamış gibi davranıcam..
bölemi yapayım
yoksa suratın allahınımı ???

suratsızlık yapsam hoşuna gitcek

ya arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim.yorumlarınız için..

hadi bana söleyin şimdiii

napcemm akşam

böyle şeyleri duyunca bazen diyorum ki iyiki kendi ailemde eşimin ailesi de başka şehirlerde :smiley-cool: ama bence çok fazla stres yapma huzursuzluk çıkınca yine suçlu durumuna siz düşeceksiniz surat yapma ozman hiç takmaz seni :1no2:

ben senin yerinde olsam asla onun ailesine gitmezdim.ne demek bayramda bile gitmemek kısasa kısas kim ne derse desin

napcemm akşam

ne surat yapın nede yumusayın derım ben..
o evde yokmus gıbı davranın
yemegınızı mutlu bır sekılde yıyın, tv'nin karsına gecın alın cekırdegınızı, kahvenızı, mısırınızı v.s. ızleyın en sevdıgınız programı ya da dvd de herhangı bır fılmı
telefonda arkadaslarınızla konusun gayet guleryuzlu bır sekılde
ama onun evde oldugunu kendısıne hıc hıssettırmeyın bıle
kısasa kısas..

Bıktım şu erkeklerin evlenince bulunmaz hint kumaşı haline gelen ailelerinden..
Sanki bizin anamız babamız bizi doğurmuş atmış kenara onlarınkiler oğullarını gökten zembille indirtmiş.

erkekler surat yapmaktan anlamıyor.
surat asınca haksız duruma bile düşürüyorlar.
o olayı takmadığını gösteren hareketlerde bulun..

napcemm akşam

hiç birşey yapma gönlünüde alma. için içini yiyiyorsa konuşalım mı de ve konuş. gönlünü almaya çalışma ne hissettiğini anlat. 3 yılıdr annenle saçma sapan bir sebep yüzünden görüşmemesinin sende yarattıığı birikmeyi üzüntüyü dile getir. onun annesine karşı hiç bir kötü düşüncen olmadığını ve hiç beraber annesine gitmekten şikayet etmediğini, gururlandığını söyle. çünkü annende tek başına gelmediğin için gelininin de ziyarete hep geldiği için mutlaka seviniyodur.

bende aynı şekilde kocamı koluma takıp annemler gitmek istiyorum de. senden çokta birşey istemiyorum de. ben tek başıma var olmadım bana bu hayatı kazandıran can veren insanlara yalnız gitmek evlendikten sonra yalnız kaldığımı hissettiriyor bana bu duygu çok koyuyor bana de...

bunları bana yaşatırken sadece çok masumane olan beraber gidelim dedim diye bu kadar surat yapman daha parçalıyor beni de. rahatlayana kadar konuş ve en başından uyar lütfn sözümü kesme ve sonuna kadar dinle de...

eğer kalbi varsa ve seni seviyorsa bu konuşmadan sonra birşeyler iyi yönde değişecektir...
öyle surat yapmakla veye içine atıp gönül almayla sadece sorunları birazdaha ertelersiniz. Allah bu dili susmak için vermedi. konuşun tartışmayın içinden geleni en yalın haliyle karşı tarafı kırmadan anlat sen rahatlayacaksın eşin anlayacak. anlamasa bile sen rahatlamış olacan ki en önemlisi bu

Erkeklerin hepsi mi böyle merak ediyorum. Eşlerinin ailelerine gitmeye gelince gönülsüz gittiklerini açık açık belli ederler, sen onun ailesine giderken ses çıkarmasan da en ufak bir şey de tavır yaparlar.

Erkeklerin hepsi mi böyle merak ediyorum. Eşlerinin ailelerine gitmeye gelince gönülsüz gittiklerini açık açık belli ederler, sen onun ailesine giderken ses çıkarmasan da en ufak bir şey de tavır yaparlar.

Çok şükür benimki öyle değil. bazı aylar okadar yoğun oluyorumki bizimkilere gitmek aklımın ucuna gelmiyor. eşim diyor haftasonu gidelim uzun zaman oldu deyip ( baya uzaklar evimize). böyle eşim hatırlatınca da gerçekten mutlu oluyorum, huzur doluyorum iyi ki diyorum seninle evlenmişim diyorum.

haa tabi bende aynısını yapıyorum diyorum 1 haftadır gitmedik yarın akşam yemek yapmayayım yemeğe gidelim diyorum o da seviniyodur herhal içten içe :smiley-cool:

Offf offf..

Yaramı deşti bu konu..Ama görecekler..Cuma akşamı son konuşmamı yapacam herkeste rahatlayacak..Yeter artık bee..Biz ağaç kavugundanmı çıktıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…