Bu da dert mi, bak arkadaşların ne dertleri var, bunu kendine dert etme bence, barışırsınız sorun etme. Hatta bu konuyu açman bile gereksiz olmuş.
Not : Gerçek yorumum bu değil tabi ki. Daha önce bana yapmış olduğunuz yorumun aynısını bir de kendinizde görmenizi istedim sadece. Amacım sizi üzmek değil.
Malasef özellikle erkekler bu tarz kıyaslamalara pek girmezler. Kendileri yapmazlar ama yapılsın isterler. Bu tarz konuların böyle yerlerde patlak vermesi yerine, aile içi görüşmelerle ilgili bir sıkıntı varsa bunu derinlemesine açıp konuşmak lazım bence. Önemli bir konu çünkü. Hanginiz önce adım atar bilemiyorum ama daha fazla uzatmadan, konununda üstünü kapatmadan, konuşmuş olursunuz. Hem de bu aile görüşme mevzularını konuşmanız için de bir fırsat olmuştur kimbilir.
Not : Bu gerçek yorumum.
Evet suçlusun. Peki neden suçlusun??
3 yıldır onun senin ailene gelmemesinde bir sakınca görmediğin için, hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam ettiğin için suçlusun. Tavrını koymadığın için suçlusun. Burnundan getirmediğin için suçlusun. hep alttan aldığın için, beyfendinin burnunun deeee fizana ulaşmasını sağladığın için suçlusun. Suçlusun işte
evet nezaman kendi annesi konu olsa bana bunu yapıyor..annesiyle sorunum yok ama bu böle yapınca gidesim gelmiyor....soğutuyor beni....
annemle arası neden açık çünkü beni işten çıkarmak istemişti yeni evliyken ben çıkmadım tartışmalar büyüyünce annemde eşime seninle evlenmeden önce konuşmuştum kızımın mesleğine sakın karışma ilerde çalıştırmam diyecek insanlardansan şimdi bitirin bu işi demişti..oda söz vermişti..sözünde durmayınca annemde tepkisini koydu..işte bu yüzden annemle görüşmüyor...
hemde 3 senedir..bunun bayramı var seyranı var her seferinde yalnız gidiyorum annemlere..bende evliyim.istememmi eşimle gitmeyi..yeri geldi çok şeyi sineye attım ben..oda sineye çekip benimde aileme saygı gösteremezmiydi.tamam sevmek zorunda değil ama hatırım için mutlu olmam için hiçmi bişey yapamazdı..
akşam sen gelince gideriz dedim diye bölee oldu..
çatlıcam sinirimden..
şeytan diyorki ara şunu..ağzına ne geliyosa söleee
suratsızlık yapsam hoşuna gitcek
ya arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim.yorumlarınız için..
hadi bana söleyin şimdiii
napcemm akşam
suratsızlık yapsam hoşuna gitcek
ya arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim.yorumlarınız için..
hadi bana söleyin şimdiii
napcemm akşam
Erkeklerin hepsi mi böyle merak ediyorum. Eşlerinin ailelerine gitmeye gelince gönülsüz gittiklerini açık açık belli ederler, sen onun ailesine giderken ses çıkarmasan da en ufak bir şey de tavır yaparlar.