kızlar akşam eşimle kavga ettik..hemde hiç yoktan yere..
bi gün önceden konuşmuştuk.dün annesine gidecektik..ben bu adamı hiç anlamıyorum yaa yeter ama bu yaptığı..akşam inegöle gitmişti iş için..yolda gelirken beni aradı sen git anneme ben oraya gelirim dedi..
ben işten daha yeni gelmişim zaten.sen gelince beraber gideriz dedim ne var bunda şimdi..bu dediğimde ne varki..
iyi tamam ya dedi suratıma kapattı..sonra morali bozulmasın boşuna tatsızlık çıkmasın diye tamam birazdan gidiyorum diye mesaj çektim
giyindim çıkarken aradım ben çıkıyorum dicektim..bir surat bir afra tafra..neoldu bu ne tavır şimdi dedim..sinirimi bozdun ne var hemen gitsen ben gelinceye kadar saat kaç olcak dedi..
tamamda şimdi bu tafraya ne gerek var ben birazdan gidiyorum diye mesaj çekmedimmi..sana gitmicemmi dedim..sadece sen gelince gideriz diye mi bu tafra dedim...sana yazıklar olsun..sen benim aileme gelmediğin halde ben bunu yapmıyorum.
dedim kapattım telefonu.aradı açmadım..saat 9 da filan geldi eve.direk başka odaya geçti kapattı kapıyı.yattı uyudu..bir selam bile vermedi.bende hiç yanına gitmedim neoldu diye sormadım.sabahta kalktım geldim işe..
çok sinirimi bozdu..çünkü buna hakkı olmadığını düşünüyorum..neden derseniz biz yeni evliyken annemle arası açıldı eşimin.ben 3 senedir eşimle birlikte annemlere gittiğimi hatırlamam..benim içim acımıyormu bende istememmi beraber aileme gitmeyi..ama buna karşılık hiçbizaman demedimki sen gelmiyosun bizimkile bende sizinkilere gitmem diye..
çalıştığım için hafta bir kendi anneme haftada bir onun annesine gidiyorum..
neydi bu akşamki.benim yerimde olsa napardı acaba..
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum..sanki suçluymuşum gibi tavır alıyor..akşamda yapıcak bunu..
aramıza soğukluk girmesin diye haksızda olsam hep gönlünü alırdım..ama akşam almadım..nasıl davranayım ne yapayım şimdi ben ya
Neler olmuş öyel, dur bir sakin ol.... Tipik erkek tepkisi, yorgun ya çemkirecek yer arıyor... Sakinleş bir buluruz bir yol
evet nezaman kendi annesi konu olsa bana bunu yapıyor..annesiyle sorunum yok ama bu böle yapınca gidesim gelmiyor....soğutuyor beni....
annemle arası neden açık çünkü beni işten çıkarmak istemişti yeni evliyken ben çıkmadım tartışmalar büyüyünce annemde eşime seninle evlenmeden önce konuşmuştum kızımın mesleğine sakın karışma ilerde çalıştırmam diyecek insanlardansan şimdi bitirin bu işi demişti..oda söz vermişti..sözünde durmayınca annemde tepkisini koydu..işte bu yüzden annemle görüşmüyor...
hemde 3 senedir..bunun bayramı var seyranı var her seferinde yalnız gidiyorum annemlere..bende evliyim.istememmi eşimle gitmeyi..yeri geldi çok şeyi sineye attım ben..oda sineye çekip benimde aileme saygı gösteremezmiydi.tamam sevmek zorunda değil ama hatırım için mutlu olmam için hiçmi bişey yapamazdı..
akşam sen gelince gideriz dedim diye bölee oldu..
çatlıcam sinirimden..
şeytan diyorki ara şunu..ağzına ne geliyosa söleee
Müsait olduğunda görüşelim
suc sende canım benım sımartmayın bunları boyle
3 senedır neyın kınını tutuyor bu adam annen kızına sahıp cıkmıs oda sozunde duracak kuklasımısın sen onun calıs dıyınce calıscaksın cık dıyınce cıkcaksın yok oyle
o gıtmıyorsa sahsen bende onun aılesıne gıtmezdım
ne sınır bır durum kan davası guder gıbı kın guduyor
evet nezaman kendi annesi konu olsa bana bunu yapıyor..annesiyle sorunum yok ama bu böle yapınca gidesim gelmiyor....soğutuyor beni....
annemle arası neden açık çünkü beni işten çıkarmak istemişti yeni evliyken ben çıkmadım tartışmalar büyüyünce annemde eşime seninle evlenmeden önce konuşmuştum kızımın mesleğine sakın karışma ilerde çalıştırmam diyecek insanlardansan şimdi bitirin bu işi demişti..oda söz vermişti..sözünde durmayınca annemde tepkisini koydu..işte bu yüzden annemle görüşmüyor...
hemde 3 senedir..bunun bayramı var seyranı var her seferinde yalnız gidiyorum annemlere..bende evliyim.istememmi eşimle gitmeyi..yeri geldi çok şeyi sineye attım ben..oda sineye çekip benimde aileme saygı gösteremezmiydi.tamam sevmek zorunda değil ama hatırım için mutlu olmam için hiçmi bişey yapamazdı..
akşam sen gelince gideriz dedim diye bölee oldu..
çatlıcam sinirimden..
şeytan diyorki ara şunu..ağzına ne geliyosa söleee
ne yapayım şimdi akşam...bu benimle kesin konuşmaz tavrına devam eder biliyorum..benden bekler yine sanki suçluymuşum gibi..
peki arkadaşlar suçlumuyum..lütfen söleyin..belki ben farkında değilimdir ne bileyim kafam durdu..bunun böyle davranması acaba bendemi hata var dedirtiyor bana..
ne yapayım akşam ben
yani aslında öyle bişey yapmam lazımki kendi hatasını görebilsin...
Evet suçlusun. Peki neden suçlusun??
3 yıldır onun senin ailene gelmemesinde bir sakınca görmediğin için, hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam ettiğin için suçlusun. Tavrını koymadığın için suçlusun. Burnundan getirmediğin için suçlusun. hep alttan aldığın için, beyfendinin burnunun deeee fizana ulaşmasını sağladığın için suçlusun. Suçlusun işte