Moralim çok bozuk günlerdir ağlıyorum.Hakarete maruz kaldığımı hissediyorum artık.Bu psikolojik şiddet mi ? Bunlar hakaret mi ? Ben mi alınganım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanına gidin ve sorun ?
Problem nedir bana bu sekılde konuşma hakkını size kim verdi die

Sonra tavrına göre şekil alırsınız . Şuan çok sessiz görmüş baskılamıs
ama diğerleride sessiz inanın..Bende ona şaşırıyorum özellikle bana böyle davranmasına.Ufacık bir saygısızlığım olmadı.

Biraz güçlü, dirayetli olun ya.
Hiçbir öğretmen ne öğretiyor olursa olsun öğrencisine kaba davranamaz, nokta. Hayatın anlamını öğretse, zehrin şifasını verse yine çekmem ben bu adamı.
Ne öğretiyor sanki, 5 tane tencere yemeği, kesme şekli vs. Atomu mu parçalıyor? Milletin az buçuk bir şey bilince havalanmasına da bir gıcık oluyorum. Robotik cerrahi sanki, beyin cerrahlarında bu kadar hava yok ya.
Ya ben de öğretmenim, öğrettiğim şey belli bu çocuklara öyle büyük bir sır falan vermiyorum. Biraz haddini yerini bilmek lazım ya.
Lütfen kendinize gelin, para veriyorsunuz ve hizmet alıyorsunuz siz. Kimse size böyle davranamaz. Korkmayın, dik durun. Para vererek azarlanmak isteseydiniz yeri zaten yemek kursu olmazdı.
Haklı olduğunuzu iyice sindirin kabul edin.

anlamadım bende bence herkese iyi davranıyor ne hikmetse benden nefret etti.Sınıftaki kızlara iltifatlar havada uçuşuyor..ondan seviyorlar heralde.. dışlanmış hissettim kendimi.

Konunuzdan ve yorumlara cevaplarinizdan hissettigim neden bana böyle diye dusunmektesiniz. Adamın sizinle özel bir derdi yok tanımıyor bile sizi belli ki çekingen tavrinizi kullanıp sizi ezerek kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Neden ben diye düşünmek yerine ne haddine bana böyle konuşmak diye düşünün.
Öncelikle adamı yazılı şikayet edip paranızı geri isteyin. Olumsuz cevap alırsanız eğer paranızı yakmayın kursa devam edin ama boyun eğerek değil o g...zekaliya haddini bildirerek. Sizin üzerinizden espri yapıp guldugunde siz de onu bozun ben gülünecek bir şey göremiyorum belliki sosyal medyada iki skeç izleyen kendini komedyen zannediyor. Hiç acıma neticede siz varsaniz o var. 26 yaşında bir kadın olarak kendinize bu hakaretleri reva görmeyin. Çocuk değilsiniz o da sınıf öğretmeni değil. Öyle bile olsa bu durum normal karşılanmaz o ayrı.

bırakıcam idareye anlatıcam bunu zaten.Ben sabrettim bekledim değişir belki diye.Ve açık konuşucam , ben çekinirim tartışmadan biliyorum çok kötü ama ben böyleyim.. adamdan da korktum bir bağırıyor sesi inletiyor sınıfı.

senet imzalattılar onu nasıl çözücem ? Birde tüm yorumlara yetişemiyorum kaçırdığım yorum varsa affola tek tek kontrol edicem hepsini zaten.Avukat varsa anlatabilir mi ? senet imzaladım ben ..
Canım senet de imzalatsan hakarete maruz kalmışsın. Sen yeterince çirkef olursan mahkemeye taşımana müsaade etmezler. Yeterince çirkef olamam diyorsan yanına mutlaka çirkef bir tanıdık al ablan falan

Himm o zaman çok haklı canım, paranla zorbalanip kalmaya devam et. Mecbursun yani.

anlamadım bende bence herkese iyi davranıyor ne hikmetse benden nefret etti.Sınıftaki kızlara iltifatlar havada uçuşuyor..ondan seviyorlar heralde.. dışlanmış hissettim kendimi.
Allah allah, sizin derdiniz kurstan ayrılıp kurtulmak mı yoksa adam sizi sevsin mi? Böyle bir durumda en son hissedeceğim şey dışlanmak olurdu galiba.

haklısınız.. o kadar doğru ki.. sınıfta örnek verdi ;
'' spagetti aşk yemeğidir bilmem ne filminde bilmem ne sahnesini hatırlayın mesela ben romantik bir yemeğe çıkıcam ölüyorum aşkımdan ( benim adımı söyledi gösterdi ) bu kıza aşık oldum ona ne yemek yapıcam spagetti ? ''
diye örnek verdi oda rahatsız etti mesela beni.Sınıfta bir kız var oda çekingen benden daha çekingen hatta.Kız bana diyorki ;
'' ben çok geriliyorum derste ''
Ama ona hiç yüklenmiyor asla..

Allah allah, sizin derdiniz kurstan ayrılıp kurtulmak mı yoksa adam sizi sevsin mi? Böyle bir durumda en son hissedeceğim şey dışlanmak olurdu galiba.
Neden öyle düşündünüz ? ağrıma gitti beni bu kadar üzen durumun cevabını tabiki merak edicem.Günlerdir ağlıyorum , neden neyi çektiğimi bilmek istiyorum.Ama her koşulda ayrılcam ama her koşulda.Acaba itici biri miyim dedim.Özgüvenimi tamamen zedeledi

Mutfak sert bir yerdir zaten, gastronomiye ilginiz var ise bunu tahmin etmis olmalisiniz, size ozel degil o garez, kendine garezi var seflerin bir de anlamsizca egolari tavan yapti hepsi kendini gordon ramsay saniyor.

90'larda aşci sifatindan otesini alamayacak adamlar, masterchef yuzunden sef oldu, mutfak yonetir oldu (Evet asci ve sef baskadir).

Belki onu terkeden karisina benziyorsunuz diye hirsinida atiyor olabilir ya da sadece yumusak basli gorup sizi mutfaga hazırlamak icin kabugunuzu sertlestirmeye calisiyorda olabilir.

Kursla konusun, rahatsizsaniz secenek varsa egitmen degistirin, baska secenek yoksa paranızı alip baska kursa devam edin.

Ne kadar odediniz? Onu acik bir yer mi? Yoksa kucuk bir isletme mi? Denkligi var mi? Staj yaptiracaklar mi?

Duzeltme: 3.paragraftaki baglamdan kopuk icerik cikarildi.

Ya hu niye korkuyorsunuz? O bağırıyorsa siz de bağırabilirsiniz. Çekinirseniz daha da üstünüze gelir.
Siz çocuk değilsiniz, yetişkin bir kadınsınız. Genç ve akıllısınız, her türlü öğrencisine lan deyip bağıran bir adamdan daha iyisiniz unutmayın.

Sizi bulmuş bir kere. Hem diğer öğrencilere de aynısını yaparsa ne olur dikkat çeker. Otoritesi bozulur. Tavrinizi öyle bir net koyun ki bir daha sizi işaret etmeyi aklindan bile gecirmesin.

Paranizla rezil olmuşsunuz.bi sert ciksaydiniz susardi.ilk fırsatta haddini bildirip dersten çıkın ve gidip paranızı alın.essek gibi vermek zorundalar.

Şanssızlığın böylesi senelerce bekledim bu kursa gitmeyi.Allaha havale ediyorum ama onu.Maddi manevi emeklerime yazık..Haklısınız evet ama beni erkek figürlerle ilgili çekincelerim var, çocukluktan kalma.KOrkuyorum elimde olmadan.. çok kontrolsüz bir adam çünkü

Gördüğüm en acımasızca mobing ve aşağılama. Konu sahibi kendinize gelin. Kursun sahibi kimse ona gidin anlatın. Adamın tarafını tutarsa basın a Tv ye vereceğim sizi deyin korksunlar. Anneniz babanız bile size bunları söyleyemez. Neden izin veriyorsunuz? Korkması gereken o kurs .

Sizi bulmuş bir kere. Hem diğer öğrencilere de aynısını yaparsa ne olur dikkat çeker. Otoritesi bozulur. Tavrinizi öyle bir net koyun ki bir daha sizi işaret etmeyi aklindan bile gecirmesin.
Ben bırakıcam her koşulda..Sadece senet imzaladığım için nasıl bu konuyu hukuken çözücem bilmiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…