Moralim çok bozuk günlerdir ağlıyorum.Hakarete maruz kaldığımı hissediyorum artık.Bu psikolojik şiddet mi ? Bunlar hakaret mi ? Ben mi alınganım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız geç geldi aklım başıma.Çünkü umut ettim düzelir belki diye ama yok. Bu düpedüz Mobbing bence

Neden pek böyle bu sektör ? Ben universitede okumayı istedim olmadı.Bunu bir kişiden daha duydum bu arada..Ne fena, en keyifli olması gereken şey üstelik ..

Bir kaç gün içinde zaten bir şeyler yapıcam.Bu arada tek tek dönemiyorum her yoruma çok yeniliyor sayfa bildirim geldikçe dönemedigim herkesten okumadığım, özür dilerim
Şikayetçi olan diğer arkadaşlarını şahit tut birşeyler yapmazlarsa gerekli yerlere şikayette bulunacağınızı anlasınlar. Ses kaydı alabiliyorsan almaya bak.

Aynen ben de onu gördüm. Akşama kelepçeleme videosu bekliyorum, kadın paylaşarak çok iyi etmiş.

Galıba sizi eski karısına bnzettı ılk derste demıs ya ayrıldım dye:) sıkıntılı Bı tıp ama sz onun yuzunden kurstan ayrılmayın bıtıcek zaten ole duşunun ne yazık ki bole tipler her yerde var

aylık ödemeler.8 bin küsür diyim size. İlk ayı önceden ödedim.Şuan toplamda 3 ders yaptık.Sonraki aylar için teker teker senet imzalattılar 6 aylık.Onlarda o senetler muhasebede sanırım ..

Neden pek böyle bu sektör ? Ben universitede okumayı istedim olmadı.Bunu bir kişiden daha duydum bu arada..Ne fena, en keyifli olması gereken şey üstelik ..
Ben üniversitesini okudum . Asla kimsenin kimseye bu denli ağır şeyler söylediğini aşsğıladığını ne gördüm ne duydum. Ufak tefek uyarılar vs yapılırdı. O adam hasta. Psikolojik hasta . Haddini bildirin .

Galıba sizi eski karısına bnzettı ılk derste demıs ya ayrıldım dye:) sıkıntılı Bı tıp ama sz onun yuzunden kurstan ayrılmayın bıtıcek zaten ole duşunun ne yazık ki bole tipler her yerde var
profesyonel biri değilmiş..Derside pek bir agresif anlatıyor, görseniz keşke.Hatta keşke sınıf arkadaşlarım siz olsanız.Beni geçtim diğerleride pek bir pasif.Bir kıza çok sert davrandı mesela 2.derste kızın gözleri doldu.Çaktırmadı ama ben anladım.

Bende çok şaşkınım ilk kez böyle şey başıma geliyor.. gidip tedavi olması lazım ama herkes dibinde el pençe

Ne munasebet ya. Sen burada bana bu egitimi vermek icin varsin parasinida ödedim haddini bil uslubuna dikkat et diyecektiniz. Ayagini denk almazsada sikayet edip lastik gibi uzatacaktiniz ki bu olayi basima bela aldim desin. Ah ulan bize denk gelmiyor ki şoyle yavş*klar. Canim fena halde o herifi rencide etmeyi istedi.

Başka çare yoksa ben de videoya almaya tercih ederim ya. Bir anda viral oluyor, hızlı çözülüyor hiç değilse.
belkide adam kaç yaşında adam, ayıp ya.Kızı yaşındayım.Azıcık empati kursaydı..Gidip tedavi olması lazım daha çok ayrılan olcak bende burdan..

Senet imzaladı diye hakarete aşağılamaya maruz kalacak demek değil. Bu sözleşmeyi otomatik iptal eder, sözleşmede her türlü hakareti, aşağılamayı kanul ediyorum diye bir ibareyi okuyup onaylamadıysanız. Kaldı ki, böyle bir şey yazılsa bile hukuka aykırı, kimse daha doğmamış hakkından feragat edemez. Bu tür işlerde güven ilkesi önemlidir. Senet imzaladın her şeyi kabul edeceksin diye bir şey yok. Önce hareket etmek önemli bu tür durumlarda. Hemen derdini tam anlamıyla anlatan ihtar çekilmeli ve sözleşme feshedilmeli.

sözleşme yoktu minik minik çekler, aylık ödeme tarihe göre onları imzaladım teker teker 6 aylık ilk ayı ödedim

Teşekkürler Butlan.
Deniz tamam üzülmüşsün etmişsin ama sızlanma yorumlarını bence şimdi bırak. Butlan'ın yazdığı yorumlara bir bak derim.
Olan olmuş çözüm odaklı yaklaş konuya bence.

ya sözleşme değil çek imzalattılar..birde insalık hali atıyorum misal ayağın kırıldı ne olcak ? belkide sorun çıkartmazlar ...

sözleşme yoktu minik minik çekler, aylık ödeme tarihe göre onları imzaladım teker teker 6 aylık ilk ayı ödedim
Fark etmez. Sözlüde oluyor bu tür sözleşmeler yazılı değilse, şu şu tarihli şu miktarları çekler şu kurs için verilmiş karşılıklı anlaşılmıştır diyeceksin. Her türlü feshedeceksin aranızdaki ilişkiyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…