- Konu Sahibi denizmiiiiyonca
Şikayet etmek için tam olarak neyi bekliyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin pes edip istedegin kurstan çıkma ama dersini ver kim oluyor ooobirde herkes her kız sessiz derste.Yani ben çok sessizim ondan oldu gibi gelmiyor bana.Diğer kızlarda benim gibi.Onlara iltifatlar ediyor.. beni görünce bile yüzü değişiyor adamın neden bu kadar nefret etti anlamadım
Diğer kızlarda çekingen ki.Onlara öyle davranmıyor ama
adama değil bişi demek ufacık göz devirsem yeminle beni kolumdan tutup atar adamı tanısanız hak verirsiniz.Çok sinirli çok.Derste de küfürlü konuşuyor.Diğerlerindede sataşıyor bazen ama benim kadar değil %30 gibi düşünün.Şamar olanı yaptı beni.ben olsam üzülmezdim kızardım ve o adama davranışının sebebi sorardım. onu uyarırdım. paranla ders alıyorsun. Allah rızası için öğretmiyor sana. güçlü ol. ezik durma. parasını verdin. dersi adam gibi anlatsın eşit ve adil olsun. seni küçük düşüremez. hakkı yok.
Avukat tutup alabilirsin mahkeme yoluyla ne kadar ödicen pekiBu kurs özel bir yer bu adam senelerdir burdaymış.Pekte seviliyor bir görseniz.. çok sevilen biri.Çok ağrıma gitti.Herkese dağıtılan sevgi ve anlayış bana çok görüldü.İster istemez gururum kırıldı.'' Sen kimsin lan '' diye dertse bağırınca şu an bile gözlerim doluyor.Belki abarttığımı düşünceksiniz ama herkesin içinde çok ağrıma gitti.Çok hemde.Senet imzalattılar onu nasıl halledicem ?
belkide..mesela kızlardan biri '' hocam ben dediğini anlamadım ama korkuyorumda kızar mısınız ' falan diyor hoca '' neden kızayım bebeğim '' diyor.Ben hiçbişi yapmasam duruyor geliyor, alakasız laf sokup gidiyor.Diğer kızlar çekingen olsa da kendilerini ezdirecek tipler değildir, siz direkt kendinizi ezdiriyorsunuz. Sizin çekingenliginiz çok farklı bir boyutta.
belkide..mesela kızlardan biri '' hocam ben dediğini anlamadım ama korkuyorumda kızar mısınız ' falan diyor hoca '' neden kızayım bebeğim '' diyor.Ben hiçbişi yapmasam duruyor geliyor, alakasız laf sokup gidiyor.
Ben olsam kesinlikle yikardim ortalığı derdi olsa yada suçun olsa bile ceker konuşur tansiyonum cikti sinirdenadama değil bişi demek ufacık göz devirsem yeminle beni kolumdan tutup atar adamı tanısanız hak verirsiniz.Çok sinirli çok.Derste de küfürlü konuşuyor.Diğerlerindede sataşıyor bazen ama benim kadar değil %30 gibi düşünün.Şamar olanı yaptı beni.
Para iadesi iste kendinden emin şekilde ve devam etme bence. Bu yaptıkları çok ayıp.Özel bir yer
oranın kurucuları mı oluyor sahibimi bilmiyorum onlarla üniversite arkadaşı bu, hepsi ile yakın.Biraz babasının çiftliği gibi kullanıyor.Ben biraz kendim savunsam küfür edip defol git diyeceğine eminim.Çok şanssız hissettim kendimi. çok.. çok üzgünüm..Şaka yapıyorsun heralde. Ne yapacak ya önce terbiyesini takinson o gevşek. Ayrıca öyle sert tavırlı olan ne tipler gördük birinden tepki alınca süt dökmüş kediye dönerler. Tavrına tepki veren çıkmamıştır da ondan iyice salmıştır. Allah aşkına ne yapabilir ya. Parasını vermişsin çık mı diyecek, otur çıkma, ders bitince git şikayet et, üslubunu bozmadan anlat ne mal olduğunu, pis gevşek terbiyesiz adam. Sinirli değil o tamamen zorba
kim kimi kolundan atıyor ya. her kuşun eti yenmez. ben ve benim gibileri değil kolundan atmak kılına dokunamaz. onu oraya gömer üzerine maydanoz dikerim. gelen geçer sular..adama değil bişi demek ufacık göz devirsem yeminle beni kolumdan tutup atar adamı tanısanız hak verirsiniz.Çok sinirli çok.Derste de küfürlü konuşuyor.Diğerlerindede sataşıyor bazen ama benim kadar değil %30 gibi düşünün.Şamar olanı yaptı beni.
ben o an '' kimsin lan sen '' dediği anda, yemin ederim düşüp bayılcam sandım.Adam arka arkaya bağırıyor aşağılıyor sınıftanda bir kişi misal bir erkekte savunmuyor.Sen kimsin ki böyle yapıyorsun diyor yaptıgım ne ki ? görende aldım bıçağı tavana sapladım sanar.Ne yapmış olabilirim ?Ben olsam kesinlikle yikardim ortalığı derdi olsa yada suçun olsa bile ceker konuşur tansiyonum cikti sinirden
Ablacım sen haklısın zaten burda kendini anlatmana gerek yok. Neden tepki vermedin onu soruyorum? Hadsiz davar ya, paranla rezil olmak böyle bir şey. Nasıl bir kurs burası yönetimi falan varsa gidin şikayetçi olun paranızı isteyin bu kadar.Benimde o dikkatimi çekti ''' lan ''' gibi hitaplar çok yanlış.Bana deseki, '' beğenmedim '' tamam başım üstüne , ben o kadar mükemmel olsam kursta ne işim var ? elimi kesmişim zaten acıyor..Ama sen kimsin lan diye bağırdıkça içim çekildi, ayakta zor durdum.Ellerim titredi sınıftakilerde baktı hep. Kimsede sesini çıkarmıyor.Diğerlerinede bazen eleştiri yapıyor ama ' eleştiri ' bana yaptıkları hadsizlik değil mi ? ne yaptım ona ben bu kadar ?
Bende sosyal anksiyete var.Zaten gergindim.Hocadan da çekindim açıkça söylüyorum.Ben tartışabilen biride değilim.Ve gitmek devam etmek istedim zamanla değişir belki dedim ama yok..Ablacım sen haklısın zaten burda kendini anlatmana gerek yok. Neden tepki vermedin onu soruyorum? Hadsiz davar ya, paranla rezil olmak böyle bir şey. Nasıl bir kurs burası yönetimi falan varsa gidin şikayetçi olun paranızı isteyin bu kadar.
Nesini seviyorlar bu kadar sinirli adamın peki? Huyu böyleyse ilk siz değilsinizdir, yönetim de biliyordur nasıl biri olduğunu. Paranızla hakaret dinlemeye gelmediğinizi, hocanın tarzının size uymadığını, bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyip iptal edeceksiniz kaydınızı.adama değil bişi demek ufacık göz devirsem yeminle beni kolumdan tutup atar adamı tanısanız hak verirsiniz.Çok sinirli çok.Derste de küfürlü konuşuyor.Diğerlerindede sataşıyor bazen ama benim kadar değil %30 gibi düşünün.Şamar olanı yaptı beni.