Moralim çok bozuk günlerdir ağlıyorum.Hakarete maruz kaldığımı hissediyorum artık.Bu psikolojik şiddet mi ? Bunlar hakaret mi ? Ben mi alınganım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı insanların derdi kendiyle aslında ama sadece sizi bi nesne olarak belirlemiş yani bu psikolojik olarak mesela birini sevmediğimiz birine benzetebiliriz veya sesini kokusunu gülüşünü duruşunu yani bı insanı özelliği bize sevmediğimiz birini anımsatır bilinçalti olarak. Belki yaptığını bilinçli bile yapmıyor olabilir. Yani bunu onun kendi karakteriyle ölçün. Sizin sorununuz değil kendinizi suçlamayın. O da belki böyle hissetti bilinçsiz bı şekilde elinede imkan geçince kullandı. Ama orası özel bı kurum ve para veriyorsunuz kaydoldugunuz merciye durumu aktarın yetkili kişilere hocayı veya kursu değiştirmek istediğinizi söyleyin. Hocaya gelince alttan almayın. Ben buraya ehliyet almak için değil gastronomi sertifikası almaya geldim lütfen buna göre isleyelim derslerimizi deyin. Saygılı ama altta kalmayan bı biçimde. Ama üzülmeyin bazı insanlar kötü konu siz değilsiniz

Zaten bir kız var çokta genç 22 falan heralde dediki '' ben utangaçım anksiyetem var ondan geldim '' adam çok tatlı konuştu.Bana gelince içinden canavar çıkıyor resmen.Son derste o akşam '' sen kimsin lan '' diye bağırınca yemin ederim içim çekildi.Ben alışık değilim böyle şeylere.Hata bile yapsam ki inanın nasıl tarif edeyim çok kötü değildim.Keşke bir kamera o anı çekseydide izleseydiniz.Çok ağrıma gitti gururum kırıldı.

Bu ne be size lanlı lunlu konuştuğunda neden siz de bağırmadınız adam kendine sesi çıkmayacak bir günah keçisi bulmuş hayatının hırsını atıyor hayırdır lan sen kimsin hayrına mı ders veriyosun parasıyla değil mi verdik paranı eğitimini yap de geç ya özürlü özürlü hareketleri var adamın

Bu kurs özel bir yer bu adam senelerdir burdaymış.Pekte seviliyor bir görseniz.. çok sevilen biri.Çok ağrıma gitti.Herkese dağıtılan sevgi ve anlayış bana çok görüldü.İster istemez gururum kırıldı.'' Sen kimsin lan '' diye dertse bağırınca şu an bile gözlerim doluyor.Belki abarttığımı düşünceksiniz ama herkesin içinde çok ağrıma gitti.Çok hemde.Senet imzalattılar onu nasıl halledicem ?

ufak.Ben sessiz sakin çekingen biriyimdir, bir şey demeden önce 2 kez tartar düşünürüm, egolu özgüvenli asla değilim.
Çekingen olduğunuz için cevap veremeyeceğinizi iyi biliyor bu yüzden hadsiz davranışlarda bulunuyor size karşı. Ağlamayı bırakıp şikayet edin.

Bağırmadım korktum.ben genel olarak erkeklerden çekinirim çocukluğum ile alakalı.Sınıftaki herkes susta duruyor zaten herkes.Bana özellikle böyle davranması çok ağrıma gitti.O kadar heveslenmiştim ki, alışveriş yapmıştım ilk dersten önce biliyor musunuz o kadar özendim makyaj malzemelerinden tutun kıyafete kadar..Çok üzgümüm Allaha havale ediyorum.

Gidin ve şikayet edin hemen paranızın tamamını geri isteyin. Lanlı lunlu konuşmak bağırmak ne demek ya? Olay çıkarmadan ne yazık ki çözülmüyor bazı sorunlar. Kendine saygını kaybetme sakın.

Gidin ve şikayet edin hemen paranızın tamamını geri isteyin. Lanlı lunlu konuşmak bağırmak ne demek ya? Olay çıkarmadan ne yazık ki çözülmüyor bazı sorunlar. Kendine saygını kaybetme sakın.
senet imzalattılar onu nasıl çözücem ? Birde tüm yorumlara yetişemiyorum kaçırdığım yorum varsa affola tek tek kontrol edicem hepsini zaten.Avukat varsa anlatabilir mi ? senet imzaladım ben ..

Para mara umurumda olmaz, o lan dediği anda öyle bir olay çıkarırdım ki feleği şaşardı. Can acıtmak ne demek herkes bilir, nezaketli insanlar sadece uygulamak istemez.
Bir kere adamın karımdan ayrıldım vs diye başlaması sıkıntı. Bize ne senin mutsuz hayatından? Öğretmen olarak aşırı red flag bir davranış olduğunu söyleyebilirim.
Ben terslerim, eğer uzatırsa pisleşirim. Diğer kızlara gelince bebeğim, bana gelince mi lan? Şimdi fişteklemek istemem ama öyle şeyler söylerdim ki benden sonra o sınıfta rahat rahat ders işleyemez hale gelirdi o kadar diyeyim.

Ben abarttiginizi düşünmedim açıkçası üzülmekte haklısınız ben olsam bende üzülürdüm. Ama haklarınızı savunmaktan korkmayın hocayı sevebilirler ama siz oraya ücret ödüyorsaniz kurum sizin hakkınızı savunmak durumunda. Senet imzalasaniz bile gerekirse hukuki süreç baslatirsiniz. Ama mutlaka yetkililerle görüşün kendinizi ezdirmeyin

Sinirden yazamadım git kursu şikayet et paranı geri iste vermezlerse her türlü hukuki sürece gireceğini söyle iyi millete para verelim bize derste lan lun hayt huyt desin dursun
birde herkes her kız sessiz derste.Yani ben çok sessizim ondan oldu gibi gelmiyor bana.Diğer kızlarda benim gibi.Onlara iltifatlar ediyor.. beni görünce bile yüzü değişiyor adamın neden bu kadar nefret etti anlamadım

bu hafta içinde konuşucam zaten.Mümkün degil devam edemem.O kadar etkilendim ki kendi evimdem mutfağa giriyorum huzursuz oluyorum adamın dedikleri geliyor aklıma.Kaç yaşta büyük benden.

ben olsam üzülmezdim kızardım ve o adama davranışının sebebi sorardım. onu uyarırdım. paranla ders alıyorsun. Allah rızası için öğretmiyor sana. güçlü ol. ezik durma. parasını verdin. dersi adam gibi anlatsın eşit ve adil olsun. seni küçük düşüremez. hakkı yok.

Bende bunu yazacaktım lütfen ağlama ve şikayet et bu adamın o kurs yerinde olmamali
araba konusunu araştır demesinede çok takıldım Allah aşkınıza ne alaka ? en ufak bir bağlantı bile yok.Tutturdu araştır diye yapıyorum beğenmiyor.Birde alaycı bir görseniz..Derste hep bana bakıyor gözleri hep bende rahatsız oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…