Moralim çok bozuk bana bir fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinizden geleni ardiniza koymayın .gözüme gorunmeyin yeter .benim çocuğum senin gibi birini hiç ilgilendirmez
Çok ayıp bu söylediğiniz.
Bütün çocuklar hepimizin, kusura bakmayın.
Siz, ben ya da öbürünün doğurmuş olması farkettirmiyor, bir yerde toplum olarak iyi veya kötü olmasından hepimiz mesulüz.
Ayrıca sadece çocuk için de değil, ayaklı dostlarımız, doğa, çevre vb her şey için geçerli, toplum bilinci böyle bir şey.

Bir yerde noksanlık varsa bunu irdelemek, doğruya yöneltmek de hakkımız.
Kişisel algılamayı lütfen bir kenara bırakın, doğrular acı ya da üzücü olsa bile haklılıklarını ortadan kaldırmaz.

Çok ayıp bu söylediğiniz.
Bütün çocuklar hepimizin, kusura bakmayın.
Siz, ben ya da öbürünün doğurmuş olması farkettirmiyor, bir yerde toplum olarak iyi veya kötü olmasından hepimiz mesulüz.
Ayrıca sadece çocuk için de değil, ayaklı dostlarımız, doğa, çevre vb her şey için geçerli, toplum bilinci böyle bir şey.

Bir yerde noksanlık varsa bunu irdelemek, doğruya yöneltmek de hakkımız.
Kişisel algılamayı lütfen bir kenara bırakın, doğrular acı ya da üzücü olsa bile haklılıklarını ortadan kaldırmaz.
İnanın düzgün yazılan yorumlara lafım yok yardımcı oldukları sürece .ama her konumda ısrarla bunu yapıyor ben rahatsız oluyorum

Burdan yazanlara sinirlenmek olayı çözmez. Git doktora ,soksunlar kurula ,belki sadece konuşma belki dikkat eksikliği, belki hiperaktif ,belki de otizm ,belki üstün zekalı.
Bi ogren sorunu ,sonra da ne gerekiyorsa yap ,ne kadar erken o kadar iyi .
İlla anaokulu kreş arkadaşı olsun demeden önce, sorunu bul ki çözüm için uğraş.

Ah karpuz burada bize sinirlenecegine doktorla konuşsaydin, ertesi gün yeniden gitseydin yanına.

Çocuğa ne teşhis konmus belli değil, ortada sorana istersen fotoğrafını göndereyim dediğin ne için olduğu belli olmayan bir ilaç var.

Sanıyorsun ki sana gıcıklığına yazıyoruz bunları.
Hepimizin hatta dünyadaki herkesin kendisine karşı olduğunu sanıyor. Halbuki biz çocuğa üzüldüğümüz için kendimizi yırtıyoruz, ona kızıyoruz burada.

Doktor var ne olduğu belli değil, teşhis var ne olduğu belli değil, ilaç var niye kullandığını bilmiyor dayıyor çocuğa. Özel eğitimle sosyalleşeceğini sanıyor. Eski konular zaten evlere şenlik. Deli çıkacam az kaldı.

Bence çocuğunuzun özel eğitim alması gerektiğinin siz de farkındasınız da ve sanki normal yerlerden kabul görmüyor düşüncesiyle olayı fazlasıyla bu nedenle dramatize ediyorsunuz gibi geldi. Ben de çocuğuma şu an anaokulu bakıyorum yani yaşı tutmaz derlerse neden üzülüyüm ki. Bir olay üzerinden başka bir olayın üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Özel eğitim raporu çıkarttırıp onu aldırın kreşe gücünüz yetmiyorsa.

İnanın düzgün yazılan yorumlara lafım yok yardımcı oldukları sürece .ama her konumda ısrarla bunu yapıyor ben rahatsız oluyorum
Ben burada ‘bebeğimi hava aldırmaya avm ye götürdüm’ cümlesi üzerine, bir anneyi çiğ çiğ yemiş kadınım çünkü bit kadar bebek hava almak için avmye gitmez, hala aynı görüşteyim yine olsa yine yaparım.

Her zaman pozitif yorumlar yapamıyoruz ya da usulümüz de o olmayabilir, ne var ki bunda?
Kudra sizin çocuğunuz için tek kötü bir şey söylemiyor zaten niye söylesin, aksine soğuk duş etkisi yaratmalı sizde ve durumu sorgulamalısınız.

Başka konulardan bahsediliyor, ben bilmiyorum ya da hatırlamıyorum.
Başkasına kızmak çok kolay, unutur geçersiniz ama söylediklerinin haklılığı, o ne olacak?
Şöyle söylemedi de böyle söyledi diye bir şey yok, doğru söyleniyor işte ve bir çocuk söz konusu ise en acilinden müdahale edilmesi şart.

Derdim çocuk. Gidin bakın bakalım kaç konunuza yorum yapmışım. Ne yazmışım. Hani her konunuza yazıyormuşum ya, ispat alayım öyleyse.
Bakın gerçekten ugrasasim yok sizinle benim kendimi ispat etme gibi bı cabamda yok ama ben rahatsız oluyorum sizden .öyleki insanlarda sizden rahatsız oluyor adınıza konu açıldı ben daha ne diyim .sevmeyebilirsiniz enerjiniz tutmayabilir ama saygı duymak zorundasınız .ben yardım almaya geldim böyle laflar duymaya değil

Ben burada ‘bebeğimi hava aldırmaya avm ye götürdüm’ cümlesi üzerine, bir anneyi çiğ çiğ çünkü bit kadar bebek hava almak için avmye gitmez, hala aynı görüşteyim yine olsa yine yaparım.

Her zaman pozitif yorumlar yapamıyoruz ya da usulümüz de o olmayabilir, ne var ki bunda?
Kudra sizin çocuğunuz için tek kötü bir şey söylemiyor zaten niye söylesin, aksine soğuk duş etkisi yaratmalı sizde ve durumu sorgulamalısınız.

Başka konulardan bahsediliyor, ben bilmiyorum ya da hatırlamıyorum.
Başkasına kızmak çok kolay, unutur geçersiniz ama söylediklerinin haklılığı, o ne olacak?
Şöyle söylemedi de böyle söyledi diye bir şey yok, doğru söyleniyor işte ve bir çocuk söz konusu ise en acilinden müdahale edilmesi şart.

Ben kasıt olduğunu sanmıyorum. Şu an tüm devlet okulları 2018 Ocak almıyor. 31 aralık 2017de okul kaydını kapatıyorlar bu sene

Niye ısrarla aynı yeri deniyorsunuz. Çocukta da yanlış duygular oluşacak. Özel eğitim dediyse doktorunuz demek ki minigin buna ihtiyacı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X