- 7 Ağustos 2017
- 9.917
- 36.427
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
2017 1 Aralık dogumlu2018 doğumluysa almazlar. Devlet 2017den önce çocuk kayıt etmiyor bu sene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2017 1 Aralık dogumlu2018 doğumluysa almazlar. Devlet 2017den önce çocuk kayıt etmiyor bu sene.
Yok onu bilmiyorum benBiz ozel egitimden bahsediyoruz
Ben yanlis anladım umarım bunun içinde tartismazsiniz benimleÖzel eğitimden bahsediliyor. Özel eğitimin okul olduğunu mu sanıyorsunuz?
Ben de gayet bilgim olan bir konuda yardımcı olacak şeyler yazdım zaten. Ama bu sizin kendi çocuğunuzun sağlığı ve güvenliği ile ilgili korkunç yanlış şeyler yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.Bakın gerçekten ugrasasim yok sizinle benim kendimi ispat etme gibi bı cabamda yok ama ben rahatsız oluyorum sizden .öyleki insanlarda sizden rahatsız oluyor adınıza konu açıldı ben daha ne diyim .sevmeyebilirsiniz enerjiniz tutmayabilir ama saygı duymak zorundasınız .ben yardım almaya geldim böyle laflar duymaya değil
Bu çocuk birkaç ay öncesinde gece yarılarına kadar ayakta durup, öğlene kadar annesiyle beraber uyuyordu. Bir anda çözüldü bu problemi konuda tepki alınca.Hepimizin hatta dünyadaki herkesin kendisine karşı olduğunu sanıyor. Halbuki biz çocuğa üzüldüğümüz için kendimizi yırtıyoruz, ona kızıyoruz burada.
Doktor var ne olduğu belli değil, teşhis var ne olduğu belli değil, ilaç var niye kullandığını bilmiyor dayıyor çocuğa. Özel eğitimle sosyalleşeceğini sanıyor. Eski konular zaten evlere şenlik. Deli çıkacam az kaldı.
Çok ilginç. Dediğim gibi bu sene iki arkadaşım devlete yazdırdı çocuğunu devlet okulları 2017deb itibaren aldılar.2017 1 Aralık dogumlu
Almamakla en doğrusu yapılmış, iyi eğitimcilermiş.Ben kasıt olduğunu sanmıyorum. Şu an tüm devlet okulları 2018 Ocak almıyor. 31 aralık 2017de okul kaydını kapatıyorlar bu sene
Haftada mı?Biz 2 saat aliyoruz
Amcamin arkadasi oldugu icin 1 saat daha verilecek
Hayret ediyorum size burda busuru konu açıldı çocuğum uyumuyor diye .şimdi çocuğum uyumayincadami sorun oldu inanailir gibi değil .ama şimdi uyuyor kesin yine sorun var . benim çocuğum 8 ay boyunca kolikti gaz vardı uyumuyorfu gitmedigim doktor kalmadı buda benim sucumfu oyuzden oldu degilmiBu çocuk birkaç ay öncesine kadar gece yarılarına kadar ayakta durup, öğlene kadar annesiyle beraber uyuyordu. Bir anda çözüldü bu problemi konuda tepki alınca.
Bana ne kadar kızarsa kızsın.
Çocuk anne babanın düzensiz, karışık hayatının bedelini ödüyor resmen.
Bazı şeyleri kabul edip bundan sonrasını düzeltmeye çalışsın diye yazıyorum.
Yoksa banane?
Ortada 4 yaşındayken küçük bir çocuk var.
Kulaktan dolma bilgilerle sorun çözmeye çalışıyor hâlâ.
Özel eğitimin ne olduğunu bile bilmiyor yazdıklarından belli.
Bunları yazınca niye suçlu oluyoruz anlamış değilim.
yok estağfurullah,dertleştik işte ne güzel :)Bende bir yaş küçüğü de var bu sıpalardan.
Onun harf, ses sıkıntısı yoktu.
Pandemide beraber evde olmaları sebepleriyle o da bozuldu iyi mi
Abiden duyduğuna adapte etti kendini, iki tane terapi alacak çocukla kafayı yiyorum
Kısaca, uzmanı söylemeden bir şeye bel bağlamanın sonucu bende çok acı oldu, kıssadan hissem size patladı artık kusura bakmayın
Hala anlamış değilim, özel gereksinim deniyorsa bunu ihmal etmek zaten çocuk suistimalidir ve suçtur.
Kendi yetersizliğinin farkına varıyor biz yazınca ama değiştirmek için çaba sarfetmiyor hiç bir şekilde.Bu çocuk birkaç ay öncesine kadar gece yarılarına kadar ayakta durup, öğlene kadar annesiyle beraber uyuyordu. Bir anda çözüldü bu problemi konuda tepki alınca.
Bana ne kadar kızarsa kızsın.
Çocuk anne babanın düzensiz, karışık hayatının bedelini ödüyor resmen.
Bazı şeyleri kabul edip bundan sonrasını düzeltmeye çalışsın diye yazıyorum.
Yoksa banane?
Ortada 4 yaşındayken küçük bir çocuk var.
Kulaktan dolma bilgilerle sorun çözmeye çalışıyor hâlâ.
Özel eğitimin ne olduğunu bile bilmiyor yazdıklarından belli.
Bunları yazınca niye suçlu oluyoruz anlamış değilim.
Çocuk yaş olarak sınır zaten. Kabul etmeyebilirler. Bezliyse almama haklarında var. Çocukta bariz bir gelişim geriliği yada fazla hareketlilik varsa yaş da sınır olunca almamış olabilirler. O konuda da okula kızamam. Devlet okulı zaten kalabalık oluyor, çoğu bütçe eksikliğinden yardımcı öğretmeni bir kaç sınıfa bakacak şekilde alabiliyor. Haliyle uğraşmamak istemeyebilir güvenlik nedeniyle.Almamakla en doğrusu yapılmış, iyi eğitimcilermiş.
Ne çocuklar heba edildi bilmiyor muyuz sanki ya da fişlenip yollandı evlerine?
Ayrıca okulların pdr değerlendirmesinde çocuğun gelişimine göre sınıflandırılması da mümkün.
Yaşı 3 tür, 2 ye kaydırırlar ya da 3 tür ama gelişimi çok ileridir 4 e verilebilir.
Bu tamamen onun iyiliği için zaten.
Sen birebir eğitimi kreşle karıştırıyorsun o yüzden anlaşılmıyorsun ikisinin egitimi çok farklı karpuz...ve eger oğlunun buna ihtiyacı varsa kreşler yaşi gelince de almaz bunu anlatmaya çalışıyoruzSaat 1 den 4 kadar okul
Kizimin ki ileri derecede deilHaftada mı?
Ama adı üstünde özel çocuklar az değil mi ya özellikle ilk başlarda
Çocukların sınıflandırılmasında zaten ocak ve temmuz olarak iki ayrı grup bile yapılıyor.Çocuk yaş olarak sınır zaten. Kabul etmeyebilirler. Bezliyse almama haklarında var. Çocukta bariz bir gelişim geriliği yada fazla hareketlilik varsa yaş da sınır olunca almamış olabilirler. O konuda da okula kızamam. Devlet okulı zaten kalabalık oluyor, çoğu bütçe eksikliğinden yardımcı öğretmeni bir kaç sınıfa bakacak şekilde alabiliyor. Haliyle uğraşmamak istemeyebilir güvenlik nedeniyle.
O konunu gayet iyi hatırlıyorum.Hayret ediyorum size burda busuru konu açıldı çocuğum uyumuyor diye .şimdi çocuğum uyumayincadami sorun oldu inanailir gibi değil .ama şimdi uyuyor kesin yine sorun var . benim çocuğum 8 ay boyunca kolikti gaz vardı uyumuyorfu gitmedigim doktor kalmadı buda benim sucumfu oyuzden oldu degilmi
Niye bu kadar aceleci davraniyorsunuz okul konusunda hadi bu sene 3 aydan kacirmissiniz gecen sene niye vermeye calistinizİkinci kez oldu yaz etkinliği vardi yine yolladım ozamnda aynı sorun çıktı çok üzülüyorum sanki çocuğum hiç okula gidemicek gibi hissediyorum
Bakın doktor yaşıtlarıyla yan yana olsun demişAynı hesap değil birini doktor istiyor .yaşıtlarıylan yanyana getirmeye çalışıyorum tek amaç bu
Yaşıtları deyince 2-8 yaş arası diye düşünüyor heralde karpuz.Bakın doktor yaşıtlarıyla yan yana olsun demiş
Sizin ısrarla göndermeye çalıştığınız okuş yaşıtları değil ki
Büyükler çocuğunuzdan
Bir de rica ediyorum lütfen şu tezcanlılığınızı çocuğunuzu düzgün bir doktora götürmek konusunda kullanın
Doktorlu konu açılalı epey oldu
Siz hala başka bi doktora götürmemişsiniz
Bu nasıl tezcanlılıktır?