Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

whatsuptan uygun mu senin için birebir daha kolay olacak benim için. daha önceden buradan öyle yapıyorduk yediğimiz içtiğimize kadar paylaşıyorduk haftada bir kg bildirimi yapıp ceza ödüllerimiz oluyordu

Farketmez benim için diğer arkadaşlarin fikri ne bilmiyorum eğer isterlerse açalım bi whatsapp grubu

Kahvalti da poğaça yaptım 1 tane yedim .

Ara öğün olarak yine bir tane daha poğaça yedin

Sonra bir muz yedim yanına da 1 tam ceviz .

Şuan aç değilim gece yine acikmaktan korkuyorum .
Yemek yesem mi yemesem mi bilemedim . çok dengesiz beslendim bugün

canım yatmadan 2 saat önce araöğün 4 saat önce ana öğün yapabilirsin. sen akşam üstü çok aç kalıyorsun bence

bugün kahvaltım haşlanmış yumurta, peynir, ekmek ve 2 tanecik zeytin

öğle yemeğim 2 köfte ve ekmek

akşam yemeğim urfa dürüm oldu. bugün karbonhidrat fazla aldım ne yazık ki farkındayım.

spor olarak yarım saat eliptik, yarım saat aerobik yaptım

Teşekkür ederimm, şimdi kilomu tekrardan kontrol ettim 5,5 kilo almışım..

Porsiyon yeseydin keşke canım. Karatay yiyin bir şey olmaz diyor :)

Porsiyon yeseydin keşke canım. Karatay yiyin bir şey olmaz diyor :)
canım öyle bi karışık ki evim mutfakta ufak bi değişiklik bana pahalıya patladı. bugün dolabım takıldı ama tahtayı kestiler deldiler bi gör dolapların içi bile tahtadan uçan tozla dolu. çokkkk acıktığım o an sipariş ettiğimde en hızlı gelecek sen olsan seni yerdim

Oo işin çok . Allah kolaylik versin :)

kahvaltım aynı. peynir, yumurta, ekmek. bunlara azıcık 1 tatlı kaşığı kadar reçel ve bi lokmacık tahin helvası eşlik etti. yeni bi program keşfettim akıllı tel kullanıyorsanız tavsiye ederim. yazıo diye bi program. herşeyi oraya girdiğimde ooo günlük kalori hakkım bitmek üzere yavaşla diyorum kendime

Bende de ona benzer bir program var . kendini kontrol altında hissediyorsun iyi oluyor

Ben seviyorum . ekleme yapabiliyorsun kendine göre
günlük kaç kalori alıyorsun? benim ortalama 1500-1600 oluyor. en son diyetisyene gittiğimde ölçüm yapılmıştı ve bazal metabolizmam 1600 civarıydı. yani kaba bir hesapla attığım her adım, harcadığım her kalori için kilo vermem gerekiyor.

Canim benim 2000 e kadar çıkabiliyor aslında almam gereken kalori. ben 1800 de bırakıyorum en fazla . son zamanlar da böyle bir ara 1600 gecmiyordum. kilo da veriyordum ama baş dönmesi oluyor diye 1800 e çıktım . 1800 u hiç geçmedim daha .

ama senin emzirdiğin için 500 kalori civarı çıkışın da var. biliyor musun eliptikte 45 dk tepindim de 650 kalori yazıyordu ekranda. ben senin yerinde olsam ilkokula başlayana emzirirdim

yine 1800 le devam et ama kaloriyi neyden aldığına dikkat et. proteinden alınan kaloriyle şekerden alınan kalori aynı etki göstermiyor neticede. dün gece bi açlık vurdu birden. ayran
içtim. biliyorum onu içmeseydim bi süre sonra nutella kavanozuna gidecektim..

Ya bak nutella dedin bugün markette dayanamayıp aldım . Şekersiz olanını tabi ki . yarın sabah tadına bakmak için sabirsizlaniyorumm :)

Benim çok karışık gidiyor ya ne bulursam yediğim için :)
Canın eskiden bende diyordum hep emziririm diye ama artık kesmeyi düşünüyorum yetti canıma sürekli meme de dışarı çıkıyoruz meme meme diye beni rezil ediyor . üstüme başıma saldiriyor yakami dağıtıyor meme diye .
Gece sürekli meme gündüz meme . artık kendimi sadece bir memeden ibaret hissediyorum .

Emzirmek kalori yaktiriyor tamam ama zaten emzirmesem bu kadar istahim açık olmaz ki aynı hesap yani bence :)

bekara karı boşamak kolay gelir hesabı oldu desene. bana kalsa ergenliğe kadar emzircem :)

nutella için kusura bakma tatlım. benim eşim sürekli aldığı için herkes yiyor bi ben yemiyorum gibi düşünüyorum.

bu arada ben çok sinirliyim. o kadar diyet ve spora karşılık tartı aşağı değil yukarı oynuyor. bugün tartının başında sinir harbi yaşadım. ne oluyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…