bekara karı boşamak kolay gelir hesabı oldu desene. bana kalsa ergenliğe kadar emzircem :)
nutella için kusura bakma tatlım. benim eşim sürekli aldığı için herkes yiyor bi ben yemiyorum gibi düşünüyorum.
bu arada ben çok sinirliyim. o kadar diyet ve spora karşılık tartı aşağı değil yukarı oynuyor. bugün tartının başında sinir harbi yaşadım. ne oluyo anlamıyorum
tartıya değil zaten kendime kızıyorum tatlım. ama kilo değilmiş obenim meşhur ödemlerimdenmiş. tartı yine aşağı gitmedi ama yukarı da gitmemiş çok şükür.
spora yükleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum niye veremiyorum anlamadım
dikkat ettim sen günde 2 öğün yapıyorsun. karataya mı uyuyorsun?
bende bitter stick aldım. 39 kaloricikbugün bitane yedim ama aklım diğerlerinde.
kuzucuğuna kolaylık diliyorum allahtan. ben yediklerimi her zaman yazmıyorum çünkü hem unutuyorum hem kendimi yazmaya mecbur hissedince stres oluyorum
buldukça yazıyorum tatlım. benimde bazen hiç aklıma gelmeyen şey sen söylediğinde hımmm neden olmasın diye düşünüp denememe vesile oluyor. yakın zamanda yulaf lapası denemelerim oldu bi tarif denedim kakao koyuluyor. ama ben sevemedim. bu ara mısır unuyla yapılan şeylere takıldım. mesela biz otlu ekmek deriz. havuç, pırasa, pazı vs katıp mısır ekmeği yapıyoruz. onu yoğurt yada cacığa karıştırıp yemeyi seviyorum hem tok tutuyor.Evet o bende de var mecbur hissedince yapamıyorum :)
Ama mecbur değiliz istersen yaz canım istersen yazma .
Ama farklı düşük kalorili şeyleri yaz bana fikir oluyor :)
buldukça yazıyorum tatlım. benimde bazen hiç aklıma gelmeyen şey sen söylediğinde hımmm neden olmasın diye düşünüp denememe vesile oluyor. yakın zamanda yulaf lapası denemelerim oldu bi tarif denedim kakao koyuluyor. ama ben sevemedim. bu ara mısır unuyla yapılan şeylere takıldım. mesela biz otlu ekmek deriz. havuç, pırasa, pazı vs katıp mısır ekmeği yapıyoruz. onu yoğurt yada cacığa karıştırıp yemeyi seviyorum hem tok tutuyor.
bugün fitnessa yazıldım. durumumu anlatıp gerektiğinde kaydımı donduracağımın sözünü aldım. hocayı bulmuşken yaptığım sporları söyledim yaklaşık 900 kalori yakıyorsun eğer gıda yoluyla geri almıyorsan kilo vermen lazım dedi ama önceki tüp bebek tedavisini öğrenince hormonların alt üst oldu düzelmesi 6 ayı bulur bu yüzden yavaş kilo veriyor olabilirsin dedi. yarın istanbul dışına bi kaçamak yapcaz inşallah. döndüğümde başlıyorum çok şükür
900 kalori çok iyi . yani 900 kalori yaksam sporla kilo verrmesem inan bende çok kafayı takar uzulurdum .
Hormon dengeleyici besinler tuketerek bu süreyi hızlandırma Şansın var mı acaba ?
Fitness için de çok sevindim biri çocuğa baksada bende gitsem . Spor salonu hemen yanibasimda ama gidemiyorum
birisi anlatmıştı sigarayı bırakmış ama o kadar sinirli agresif davranıyormuş ki eşi gitmiş sigara almış kadına. seninki de böyle bişey mi adamı canından mı bezdirdinDün öğle yemeği yemedim yulaf ve süt yaptım. aksama da 3 tane Sarıkanat yedim . gece eşim zorla çikolata yedirdi ama ceyregini yedim .
hayırlı kandiller tatlım. bugün minik bir misafirim var. birlikte kek yaptık. biraz yemiş olabilirim. onun dışında doğru düzgün yemek bile yemedim bak şimdi farkediyorum