Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

selam canım. bende bu sabah beyaz peynir ve domates ha bikaç tane de zeytin. daha sık uğra buralara. chill Taşınma telaşında. senin durumlar nasıl? hastanız vardı,,

Sana da selam canin benim, sabah az yemişsin ama :KK43: keske yanina bir kac tane ceviz ve 1 tane haslanmis yumurta yeseymişsin.

Hastamiz hala hastanede canim, Allah razi olsun sordugun icin.

Aklima ne geldi bak, acaba spor görevimi olustursak en az yarim saat?

Sen neler yapiyorsun?

Sana da selam canin benim, sabah az yemişsin ama :KK43: keske yanina bir kac tane ceviz ve 1 tane haslanmis yumurta yeseymişsin.

Hastamiz hala hastanede canim, Allah razi olsun sordugun icin.

Aklima ne geldi bak, acaba spor görevimi olustursak en az yarim saat?

Sen neler yapiyorsun?
normalde kafamdaki diyette sabah yumurta var ama havalar sıcak olduğu için midem almıyo yumurtayı. şimdi dışardayım cevizi Yanıma aldım.
sporu soruyorsan ilk haftalarda aktif spor düşünmüyorum. evdeki koşturmacanın dışında akşamları ufak gezintiler yapıyorum. kilo verimi durduğunda yada yavaşladığında spora başlıycam bu da tahminim ay sonuna denk gelecek ve ben tatilde olacağım için bol bol yüzcem inşallah.
bugün bakırköydeyim var mı buralarda olan?

normalde kafamdaki diyette sabah yumurta var ama havalar sıcak olduğu için midem almıyo yumurtayı. şimdi dışardayım cevizi Yanıma aldım.
sporu soruyorsan ilk haftalarda aktif spor düşünmüyorum. evdeki koşturmacanın dışında akşamları ufak gezintiler yapıyorum. kilo verimi durduğunda yada yavaşladığında spora başlıycam bu da tahminim ay sonuna denk gelecek ve ben tatilde olacağım için bol bol yüzcem inşallah.
bugün bakırköydeyim var mı buralarda olan?

Ben İstanbul'da degilim canim. Yumurta konusunda haklisin ama yemen daha iyi özellikle diyette.
Spor da seni tetikler madem ay sonu pek birsey kalmamis zaten.
Sporla birlikte daha iyi sonuclar aliriz.

bu arada hastanıza acil şifalar dilerim Cardialgia Cardialgia canım nasıl bari hayatın düzene girdi mi?

Hasta dışında sıkıntimiz yok canim şükür.
Sen çalisiyormuydun?

Raporum

Sabah tost ve süt

İkindi 2 kasik tavuk sote bir dilim ekmek bir dilim kavun.

Sonra alisverise ciktim

Aksam 2 kasik yogurt 2 ceviz ve tarcin karisimi. :)

Bitki caylari ve su.

Ben İstanbul'da degilim canim. Yumurta konusunda haklisin ama yemen daha iyi özellikle diyette.
Spor da seni tetikler madem ay sonu pek birsey kalmamis zaten.
Sporla birlikte daha iyi sonuclar aliriz.

Hasta dışında sıkıntimiz yok canim şükür.
Sen çalisiyormuydun?
canım 1 Yıldır çalışmıyorum. evlendikten sonra dinlenmek istedim. sonrada zaten önce düşük yaptım sonra rahim ameliyatı oldum bide Eylül'de tüp bebek tedavisine başlıycam. zaten kararlı devam etme nedenim de bu. Eylül'de hormon yüklü ben gelip gelip iştahım arttı kilo aldım/alıyorum diye kafanızı ütülemem inşallah :)

Raporum

Sabah tost ve süt

İkindi 2 kasik tavuk sote bir dilim ekmek bir dilim kavun.

Sonra alisverise ciktim

Aksam 2 kasik yogurt 2 ceviz ve tarcin karisimi. :)

Bitki caylari ve su.
ölüm orucu mu bu ya? canım ben tüp mideliyim sen benden de az yiyorsun. ilerde kilo verimin durduğunda kalori azaltman gerekecek o zaman ne yiyeceksin?

canım 1 Yıldır çalışmıyorum. evlendikten sonra dinlenmek istedim. sonrada zaten önce düşük yaptım sonra rahim ameliyatı oldum bide Eylül'de tüp bebek tedavisine başlıycam. zaten kararlı devam etme nedenim de bu. Eylül'de hormon yüklü ben gelip gelip iştahım arttı kilo aldım/alıyorum diye kafanızı ütülemem inşallah :)

Her zaman yanindayiz... Bende tekrar doktora gidecegim canim. Artik birbirimize destek oluruz. Allah gönlümüze göre versin Aminnn...

ölüm orucu mu bu ya? canım ben tüp mideliyim sen benden de az yiyorsun. ilerde kilo verimin durduğunda kalori azaltman gerekecek o zaman ne yiyeceksin?
Aslina bakarsan iyi yiyorum mesela 3 katli tost yedim, bir isirik kek aldim (unutmusum yazmayi)

Aksam ustu atistirinca istahim kesildi ve birseyler yemek icin yedim yogurdu. Düne bakarsan bayagi güzel yedim.

Ara ara olur bana diyetteyken cok dert etmiyorum.
Kilom duraksamaya girince ya şok diyet yapip bol hareket ediyorum, yada 2 gun normal yiyip sonra diyete donuyorum.
İse yariyor.

Sabah tahlili 1 dilim ekmek biraz peynir

Öğlen ızgara köfte ama sadece 3 adet yanına yoğurt

Akşam 1,5 biber dolması

Arada bir yerde light Çamlıca içtim

Bugün çok mutluyum kızlar adetim henüz bitmedi ama sabah tartildim ve 79.5 çıktım. Bu benim kısa hedeflerinden biriydi yine.

Şimdi ki hedefim 75
1 ekimde 75 olmak istiyorum.

Bu taşınma merasiminde 44 beden kiyafetlerim vardı evde hepsini attım hatta 42 lerden de attiklarim oldu öyle mutluydum ki bunu yaparken. Yakında 42 beden hiçbir şey kalmayacak dolabimda.

Ve sizi cok özledim islerimi biraz yoluna koydum artık bu kadar uzak kalmam
yazdıklarınızı zaten okuyorum sigara molasidayken ama cevap yazmaya fırsat bulamıyorum . Bundan sonra rahat rahat yazarım.
Kendinize iyi bakin vücudunuza iyi bakin ona güzel şeyler verin hepinizi öpüyorum. .

sabah peynir, zeytin, domates
öğle simit
ikindi hurma ve ceviz
akşam 1 tavuk haşlanmış ve cacık
chiLL chiLL canım az kalmış ha gayret :KK66: bekliyorum valla zaten kalabalık değiliz siz de yazmayınca deliye her gün bayram hesabı yazıp duruyorum. Cardialgia Cardialgia canım sen ne için gideceksin doktora?

Günaydın kizlarrr :KK68:
Her yerimde sivilce çıktı hemde büyük büyük bu yüzden kendime soğanlı omlet yaptım çokta güzel oldu 1 dilim tahilli ekmekle bir güzel yedim

Şimdi çay içeceğim
bugün ara öğün olarak şek in çıkarttığı şu peynirle yoğurt arası quart dan yiyeceğim. 150 kaloriymis içinde şeker var ama bunu ara öğün ve bir nevi tatlı olarak yiyeceğim bence ara sıra yenebilir.

Tartiya az kaldı kendinizi nasıl hissediyorsunuz hafif mi?

Günaydın kizlarrr :KK68:
Her yerimde sivilce çıktı hemde büyük büyük bu yüzden kendime soğanlı omlet yaptım çokta güzel oldu 1 dilim tahilli ekmekle bir güzel yedim

Şimdi çay içeceğim
bugün ara öğün olarak şek in çıkarttığı şu peynirle yoğurt arası quart dan yiyeceğim. 150 kaloriymis içinde şeker var ama bunu ara öğün ve bir nevi tatlı olarak yiyeceğim bence ara sıra yenebilir.

Tartiya az kaldı kendinizi nasıl hissediyorsunuz hafif mi?
regl döneminden Olmasın? ben yumurtayı Soğanlı severim azcık karabiber ve pul biber de koyuyorum nefis oluyor. afiyet olsun :KK66: geçen ptesiye göre hafif ama istediğim rakamı göremedim ben.

regl döneminden Olmasın? ben yumurtayı Soğanlı severim azcık karabiber ve pul biber de koyuyorum nefis oluyor. afiyet olsun :KK66: geçen ptesiye göre hafif ama istediğim rakamı göremedim ben.

Göreceksin merak etme hatta o kadar çok kilo vereceğiz ki noktadan sonraki kusuratlara takılmayacagiz bile şimdi ki gibi :)

Evet canım muhtemelen ondan ama her ay çıkmaz bende sivilce bazı aylar çıkıyor böyle
bol soğanlı bir çoban salata yapacağım akşama kocamda yemekte olacak dünkü biber dolmasini dayiyacagim bitsin diye :)

Göreceksin merak etme hatta o kadar çok kilo vereceğiz ki noktadan sonraki kusuratlara takılmayacagiz bile şimdi ki gibi :)

Evet canım muhtemelen ondan ama her ay çıkmaz bende sivilce bazı aylar çıkıyor böyle
bol soğanlı bir çoban salata yapacağım akşama kocamda yemekte olacak dünkü biber dolmasini dayiyacagim bitsin diye :)
eee sen yeni evine yerleştin de yemek mi yapıyorsun yani?

eee sen yeni evine yerleştin de yemek mi yapıyorsun yani?

Yerleşim canım. Dün akşam açıldı doğalgaz. Biber dolmasini yapmıştım bekliyordu gaz açılınca koydum hemen ocağın üstüne. Bugün de yedik bitti. Ama ben şuan çok acıktım yoğurt da yok evde ne yesem acaba diye düşünüyorum hiç bana uygun bir şey yok :KK43:

Yerleşim canım. Dün akşam açıldı doğalgaz. Biber dolmasini yapmıştım bekliyordu gaz açılınca koydum hemen ocağın üstüne. Bugün de yedik bitti. Ama ben şuan çok acıktım yoğurt da yok evde ne yesem acaba diye düşünüyorum hiç bana uygun bir şey yok :KK43:
peynir olabilir? Salatalık, domates.. en masum neyse onu seç :)

bu arada hayırlı olsun canım. Rabbim ağız tadıyla, afiyetle güzel günlerde oturmayı nasip etsin

günaydınlar. dün akşam kabus gibiydi. hiç hatırlamadan yola devam.. kahvaltım bi kasık yumurta, ekmek ve peynirle tamam.. güzel bir gün olsun kızlar :KK68:

X