günaydınlar. dün akşam kabus gibiydi. hiç hatırlamadan yola devam.. kahvaltım bi kasık yumurta, ekmek ve peynirle tamam.. güzel bir gün olsun kızlar
Hoşgeldiniz fıstıklı kadayıflarım :) gitmeyin artık benim motivasyon düşüşe geçecek bu gidişle. ya chill bende iki gündür doymuyorum ve tatlı isteğim var noluyo ki acabaaa
Zeytinyağlı fasulye yedim ama doymadim bugün canım hep bir şeyler yemek istiyor suyu mu az içtim ne yaptım :/
Bilmiyorum ki canım bu ara hava sıcak diye kimse birşey yemiyor ben onların yerine de yiyebilirim :)
1 tavuk pirzola
3 köfte
az pilav
1 Kaşık çoban salata
Hoşgeldiniz fıstıklı kadayıflarım :) gitmeyin artık benim motivasyon düşüşe geçecek bu gidişle. ya chill bende iki gündür doymuyorum ve tatlı isteğim var noluyo ki acabaaa
Kalmayacagiz artik daha sık gelecegiz.
Hemen tarcinli türk kahvesi yap böyle anlarda.
Menun harika,pilav hariç ona hiç gerek yokmuş.
Benimde canim birsey istemiyor.
Yok öyle yagma, hemen vazgecmek falan.
Bende bebek için gidecegim doktora.
Birbirimize destek olalim.
Sade türk kahvesi yap icine tarcin dök biraz pisir.Misafirlikteydim zorla pilav koydular tabagima bende bir kısmını yedim
Tarçınlı kahve nasıl?
Daha önce gittin mi sen ?
Sade türk kahvesi yap icine tarcin dök biraz pisir.
Gittim canim, aşılama istiyoruz simdi.
Yok canim öyle birsey, ben istiyorum direk o yuzden. Doktora söylemedim bile daha.Sperm mi güçsüzMuş? Ben tam bilmiyorum bu durumları ama komşum 3 yıl çocuk bekledi aşılama yaptiracakti onun kocasının spermleri zayifmis. Keçiboynuzu yiyerek guclenmis oylelikle hamile kaldı.
Ne kadar koyayım tarçın?
Hatta aşılama yaptırmış yine mi olmamış neydi. .
Yok canim öyle birsey, ben istiyorum direk o yuzden. Doktora söylemedim bile daha.
İki düşük yaptim temkinli olmak açısından.
Tarçını da çay kasiginin ucu ile dök seversen biraz daha dökebilirsin
Aminnnnnn ne güzel bir dua. Nedense hep bogazim dügüm dügum bu konudaRabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Kilo alacaksan bebiş için al :)
Yarın deneyeceğim bu ara pis bogazim