Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmmmmm ay ne güzel snei görmekkk evet cnm çalışıyorum hala 2 yıl olcak bu firmadayımm
ne var ne yok ogluşun büyümüştür iyice bende 77 kilo oldummm zilim hiç sormaa..

herbellife çaynı alıp denemek istiyorumm

Zilim hoşgeldin :KK68:
Banuş :KK60:

Zilim ben bildiğin gibiyim canım . Hamdolsun bi yaramazlık yok çoçuklar büyüdüler iyce bizde yaşlanıyoruz tabi :-)

Saglıgın nasıl oldu nahsetmemişsin ..

Merhaba

Ne kadar uxun zaman oldu yazmayali en son ben Hamileyim dedim sanırım, kızım şimdi 19 aylık çok şükür...

Sizi görmek iyi geldi.. bir Merhaba diyim dedim belki motive olursam nefsimi yenersem bişiler yapmak istiyorum çok fenalardayim bende...

Doğumdan sonra aldım başımı gittim 94 kilolardayim... yazıyorum ki utanirim belki:KK43:(

Ne güzel olurdu yeni de bişiler yapsak da ben de katilsam motive olsam özlemişim sizi...

Merhaba

Ne kadar uxun zaman oldu yazmayali en son ben Hamileyim dedim sanırım, kızım şimdi 19 aylık çok şükür...

Sizi görmek iyi geldi.. bir Merhaba diyim dedim belki motive olursam nefsimi yenersem bişiler yapmak istiyorum çok fenalardayim bende...

Doğumdan sonra aldım başımı gittim 94 kilolardayim... yazıyorum ki utanirim belki:KK43:(

Ne güzel olurdu yeni de bişiler yapsak da ben de katilsam motive olsam özlemişim sizi...
Neslişim hoşgeldin canım :KK60:

Bebişinide güle güle büyüt :KK68:

Canım banuda bende 7. Takımdayız oda yeniden başladı burası çok aktif değil ama takımın sana çok faydalı olacagını düşünüyorum . Eger klo verme niyetindeysrn ve aktif olacaksan 7. Takıma gel canım :KK68:

Neslihan selam cnm maşallah kızında büyümüş cnm hoşgeldin

Hepimiz aynıyız cnm bak bende 76 kilollardayim yine veririz napalm canımız sağolsun

Slm herkese..neslihancim birden eskilere gittim seni gorunce cnm.ne çok dua etmiş bebiş icin sana.rabbim yawrunu saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm.
Aebenim ve banuşum gunler su gibi geciyor hakikatten.nasil bir temponun icindeyim bilemessiniz.okulda boş saatlerimi duzenledim.ger gun spora gidiyirum 2 aydir.zumba ve pilates yapiyorum.çok iyi geldi.hem motivasyon acisindan.hemde kendimi cok daha direncli ve kararli goruyorum eskiden oldugu gibi.spor bana çok iyi geliyor.acaip sıkılaştim ve inceldim de..bfit diye hersehirde olan sadece bayanlara ozel bi yer.yakininizda warsa mutlaka gidin derim.. Onun disinda iyiyiz cok şükür..ama çok tempolu geciyor hayat.eminim sizlerinde oyledir.sewiyorum sizi.cok optum.bye:))

Slm herkese..neslihancim birden eskilere gittim seni gorunce cnm.ne çok dua etmiş bebiş icin sana.rabbim yawrunu saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm.
Aebenim ve banuşum gunler su gibi geciyor hakikatten.nasil bir temponun icindeyim bilemessiniz.okulda boş saatlerimi duzenledim.ger gun spora gidiyirum 2 aydir.zumba ve pilates yapiyorum.çok iyi geldi.hem motivasyon acisindan.hemde kendimi cok daha direncli ve kararli goruyorum eskiden oldugu gibi.spor bana çok iyi geliyor.acaip sıkılaştim ve inceldim de..bfit diye hersehirde olan sadece bayanlara ozel bi yer.yakininizda warsa mutlaka gidin derim.. Onun disinda iyiyiz cok şükür..ama çok tempolu geciyor hayat.eminim sizlerinde oyledir.sewiyorum sizi.cok optum.bye:))

zilimmmmmmmmm cnm nasılda özelmişim seni nerlerdesinnn ya daha sık gelsene

Nihayet sesin çıkmış zilim :-)

Arada yaz canım hem özlüyor hem merak ediyoruz ...
Spora başlamana çok sevindim keşke bende yapabilsem . B-fit var yakımında ama bilemiyorumki ..

burdan da selam vereyim dedim:) takıma giremedim aeben aeben ablam listeler dolmuş ah ah eskiden böylemiydi :) Nare83 Nare83 sende ordasın diye o takıma girmek istedim ama motivasyon şart:)

Nasılsınız bu arada :)

cnm listede olmasanda gel sen takım süper bak beni bile !!!

beni bile diyorum hunharca yiyordum yola getirdi , takımın ve kaptanın enerjisi çok yüksek cnm
takım içinde liste yapıcaz onda olursun sen , cuma yarışma listesinede kısa sürede girersin diye düşünüyorum
mezun olanlar olacak mimu88 mimu88

Nare83 Nare83 süper o zaman takımda yerimi alayım :) motivasyon şart hunharca yememek için kendimi zor tutuyorum. kendime o kadar kızıyorum ki anlatamam. hiç akıllı bir insan değilim

Nare83 Nare83 süper o zaman takımda yerimi alayım :) motivasyon şart hunharca yememek için kendimi zor tutuyorum. kendime o kadar kızıyorum ki anlatamam. hiç akıllı bir insan değilim

cnm hep öyleyiz bak ben 2013 haziranda 64 kilo idim
sonra 74 oldum - 67 ye indim sonra bir yedim feci yiyordum ama
şimdi yeni yeni düzene giriyorum bu kezde kilo gitmiyor
sen günlük gel menüleirni yaz cnm bak gör nasıl gitcek kilon

cnm hep öyleyiz bak ben 2013 haziranda 64 kilo idim
sonra 74 oldum - 67 ye indim sonra bir yedim feci yiyordum ama
şimdi yeni yeni düzene giriyorum bu kezde kilo gitmiyor
sen günlük gel menüleirni yaz cnm bak gör nasıl gitcek kilon

Evet bende 94 den burda monteyle 75 e inmiştim sonra aldım bu sefer dukana başladım tekrar 72 yi gördüm sonra yine 82 leri görünce bu protein takviyesiyle 71 oldum. Aslında koruyordum kilomu ama kendimi kaybetmiş gibi yediğim için son dönemde onu da aldım. 75 82 benim yoyom oldu

burdan da selam vereyim dedim:) takıma giremedim aeben aeben ablam listeler dolmuş ah ah eskiden böylemiydi :) Nare83 Nare83 sende ordasın diye o takıma girmek istedim ama motivasyon şart:)

Nasılsınız bu arada :)
Mimun kız ausu yanlış anladın sen :KK70::KK70:

Tamam takin listesi dolu olabilir ama takında liste dışında bir dürü kişi var . Sadece genel listede olmazsın onun dışındada bir sürü liste var kuzum bak daha dün biri daha geldi sen niye gidiyorsunki anlamadım ::sopa:

aeben aeben ablacım benim rapor vermeden disipline gireceğim Yok :)

Bir insan nasıl kendini bildi bileli diyette olabilir Sibel can gibi 6 yılda 100 kg vermişimdir

aeben aeben ablacım benim rapor vermeden disipline gireceğim Yok :)

Bir insan nasıl kendini bildi bileli diyette olabilir Sibel can gibi 6 yılda 100 kg vermişimdir
Evet veriyoruz amaaa aldıklarımızı :KK43:

O insanlardan biri benim canım bak ben hep buralardayım :KK43:

Aebenim,banuşum,mimuş..
İyisinizdir umarim..ben iyiyim aebenim.sağliğim iyi çok şukur..hayat telaşesi içinde koşturup duruyoruz.istanbul trafiğinde aksam ewe toplanmamiz 8i Geciyor.gun icinde sporada gidince aksam ertesi gunun yemekleri ,giyilecekleri ,oglumun odew kontrolü derken yatacak vakit geliyor.ama sizleri özluyorum walla.arada firsat bildukcada giriyorum.hangi takimlardasiniz.?

Aebenim,banuşum,mimuş..
İyisinizdir umarim..ben iyiyim aebenim.sağliğim iyi çok şukur..hayat telaşesi içinde koşturup duruyoruz.istanbul trafiğinde aksam ewe toplanmamiz 8i Geciyor.gun icinde sporada gidince aksam ertesi gunun yemekleri ,giyilecekleri ,oglumun odew kontrolü derken yatacak vakit geliyor.ama sizleri özluyorum walla.arada firsat bildukcada giriyorum.hangi takimlardasiniz.?
7. Takımdayız zilim .
Ama benimde vakit kısıtlı çok giremiyorum . Okul var arapça kurslar , sohbet ve arkadaş gurupları olunca evde durdugumda pek söylenemez :-).

Arada yaz özletme .:KK60:

X