Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neslişim hoşgeldin canımMerhaba
Ne kadar uxun zaman oldu yazmayali en son ben Hamileyim dedim sanırım, kızım şimdi 19 aylık çok şükür...
Sizi görmek iyi geldi.. bir Merhaba diyim dedim belki motive olursam nefsimi yenersem bişiler yapmak istiyorum çok fenalardayim bende...
Doğumdan sonra aldım başımı gittim 94 kilolardayim... yazıyorum ki utanirim belki(
Ne güzel olurdu yeni de bişiler yapsak da ben de katilsam motive olsam özlemişim sizi...
Slm herkese..neslihancim birden eskilere gittim seni gorunce cnm.ne çok dua etmiş bebiş icin sana.rabbim yawrunu saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm.
Aebenim ve banuşum gunler su gibi geciyor hakikatten.nasil bir temponun icindeyim bilemessiniz.okulda boş saatlerimi duzenledim.ger gun spora gidiyirum 2 aydir.zumba ve pilates yapiyorum.çok iyi geldi.hem motivasyon acisindan.hemde kendimi cok daha direncli ve kararli goruyorum eskiden oldugu gibi.spor bana çok iyi geliyor.acaip sıkılaştim ve inceldim de..bfit diye hersehirde olan sadece bayanlara ozel bi yer.yakininizda warsa mutlaka gidin derim.. Onun disinda iyiyiz cok şükür..ama çok tempolu geciyor hayat.eminim sizlerinde oyledir.sewiyorum sizi.cok optum.bye:))
Nare83 süper o zaman takımda yerimi alayım :) motivasyon şart hunharca yememek için kendimi zor tutuyorum. kendime o kadar kızıyorum ki anlatamam. hiç akıllı bir insan değilim
cnm hep öyleyiz bak ben 2013 haziranda 64 kilo idim
sonra 74 oldum - 67 ye indim sonra bir yedim feci yiyordum ama
şimdi yeni yeni düzene giriyorum bu kezde kilo gitmiyor
sen günlük gel menüleirni yaz cnm bak gör nasıl gitcek kilon
Mimun kız ausu yanlış anladın sen
İyi bari banu el atmiş gelmişsinNare83 süper o zaman takımda yerimi alayım :) motivasyon şart hunharca yememek için kendimi zor tutuyorum. kendime o kadar kızıyorum ki anlatamam. hiç akıllı bir insan değilim
Evet veriyoruz amaaa aldıklarımızıaeben ablacım benim rapor vermeden disipline gireceğim Yok :)
Bir insan nasıl kendini bildi bileli diyette olabilir Sibel can gibi 6 yılda 100 kg vermişimdir
7. Takımdayız zilim .Aebenim,banuşum,mimuş..
İyisinizdir umarim..ben iyiyim aebenim.sağliğim iyi çok şukur..hayat telaşesi içinde koşturup duruyoruz.istanbul trafiğinde aksam ewe toplanmamiz 8i Geciyor.gun icinde sporada gidince aksam ertesi gunun yemekleri ,giyilecekleri ,oglumun odew kontrolü derken yatacak vakit geliyor.ama sizleri özluyorum walla.arada firsat bildukcada giriyorum.hangi takimlardasiniz.?