Slm herkese..
Ne warsa eskilerde war sanirim.diyarcim,banum,mimu ve aebenim burdaymis:)
Nasilsiniz ner yapiyorsunuz bakalim.yaz tatili de bitti.döndük kurkçu dukkanina.hic birimiz için hicde kolay olmayan bir yaz gecirdik malesef.Rabbim beterinden korusun hepimizi.yazin sonuna dogru 15 gunde olsa tatil yapabildik.tabi eski kati ve ciddi kurallari uygulayamiyorum artik jkndime yemek konusunda.haliyle buda arti olarak dönüyor vucuduma.gecen yila oranla 5 kilo fazlam var benimde.kimler ilo alsa ben almam saniyordum ama aliniyor.harekey hic yoktu tabi bu bir buçuk yilda..pilates vs..hakgetire..birde çevremdeki herkes agiz birligi yapmis gibi sakin eski kilona donme,yuzun boyle daha guzel.vs..diye diye bende gayet relax bi sekilde aldim kilocuklari.65 kiloyum.ama kilomdan ziyade belden aşagı olan goruntumden son derece rahatsizim.selülitler aldi basini gidiyor.gobegim çikti.basen zaten her daim artmaya meyilli bi yapim var..sirf bunlar icin dun okuldan bi arkadasla bfit'e yazildik.ilk ders deneme seansina katildik dun.çok hosumuza gitti.en cokta sadece 30 dk.surmesiydi.sonrasinda esneme vs yaptik serbest olarak bi 15 dk.falan hemen dus alip çiktik.toplam 1 saatte hepsi bitti.okula yakin oldugu icin saatleri esnek(her yarim saatte bir seans basliyo)olduğundan dolayi en uygunu bu geldi ve yazjldik bakalim.bu gunde gidicez..eskisi gibi çok giremiyorum nete.ew okul cocuk vs..derken gunum yollarda geciyo..
Sizler neler yapuyosunuz?banum calisuyomusun cnm?aebenim senin nasil gidiyo aplam?anlatin azcik yaw.