Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blak hoşgeldin 7. Takıma ugramışsın . Burdandanda yardımcı olurum sanaMerhabalar ben eskilerdenim hatırlayan olur belki 6 7 kilo vermiştim montiyle :) şimdi tekrar yapmak istiyorum ama kimse yok galiba uygulayan?
Ayşegül hoşgeldin .Selam
Ben yillar once yapmistim cok iyi bir diyetti. 2 haftadir tekrar basladim. Bu hafta sık sık bozmama ragmen 1 kg verdim. Mutluyum ama nasil devam edicem
Eski monticiler tek tek dökülüyor ha
Adacım hoşgeldinaeben canim banada yardimci olabilirmisin menulerimi az cok biliyorsun degil mii ben bu diyeti iki ogunlu sekilde yapamazmiyim..
Sabahlari ac karnina meyve olarak bi gun iki kayisi bi gun iki hurma seklinde yiyip sonra bol su icip kahvaltimi yapsam..
Kahvalti 10 da yapiyorum ara olarak yogurt elma badem hurma uapiyorum bu uygun degilse sadece yogurt badem yesem..
Aksamada zaten bir gun protein bi gun sebze yiyorum..
Ayyy yoksa zaten ben bu diyete benzer bisey mi yapiyorum..
Beraber yapalım :))Selam
Ben yillar once yapmistim cok iyi bir diyetti. 2 haftadir tekrar basladim. Bu hafta sık sık bozmama ragmen 1 kg verdim. Mutluyum ama nasil devam edicem
Hoşbuldum aeben ablacım :) burdan yazarım o zaman çok sağol :)Blak hoşgeldin 7. Takıma ugramışsın . Burdandanda yardımcı olurum sana
masum abla dün 7. takımda cevap yazmışsın orada daha fazla meşguliyet vermeyeyim diye buradan yazıyorum :)) hoşbuldum :)Hu huuuu
bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 yumurta
ekmek (yumurtayla ekmek yememem gerekiyordu biliyorum fakat geçiş çok sert olmasın diye yedim bugün yarından itibaren yemeyeceğim )
1 salatalık
küçük bir parça peynir
3 yeşil zeytin
ara: 1 sade türk kahvesi
öğlen:
etli nohut yemeği
çoban salata
ayran
ara:
meyve
akşam:
mantarlı tavuk sote
yeşillik veya salata
yoğurt
öğlenleri iş yerinin yemekhanesinde yiyorum, yiyebileceğim yemek olmadığı zaman sabah kahvaltıyı yumurtayla yapıp öğlen peynirli sandviç yemeyi düşünüyorum. bugün gidip tam buğday ekmeği alayım :)
kilomu da yarın sabah aç karna ölçüp buraya yazayım.
Benim menum
Sabah
2 yumurta
Bir kac cesit peynir (ama.az degil)
3-4 zeytin (2 tanesi çekirdeği ile)
Bol yeşillik
Oglen
Salata
Akşam
Zeytinyağlı pırasa
2 dilim ekmek
Banumun dediği gibi baklagille et , emekle yumurta beraber yenmiyor montide blacım .bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 yumurta
ekmek (yumurtayla ekmek yememem gerekiyordu biliyorum fakat geçiş çok sert olmasın diye yedim bugün yarından itibaren yemeyeceğim )
1 salatalık
küçük bir parça peynir
3 yeşil zeytin
ara: 1 sade türk kahvesi
öğlen:
etli nohut yemeği
çoban salata
ayran
ara:
meyve
akşam:
mantarlı tavuk sote
yeşillik veya salata
yoğurt
öğlenleri iş yerinin yemekhanesinde yiyorum, yiyebileceğim yemek olmadığı zaman sabah kahvaltıyı yumurtayla yapıp öğlen peynirli sandviç yemeyi düşünüyorum. bugün gidip tam buğday ekmeği alayım :)
kilomu da yarın sabah aç karna ölçüp buraya yazayım.
Kinıa yı bilmiyorum . Karabugdayda yeniyor fakat baklagil niyetinebir de şunu sorayım, kinoa ve karabuğday hakkında ne düşünüyorsunuz, montiye uygun mudur?
Sabahın baya yuklü olmuş peyniri bol yediğin zaman yumurtayı tek yersen daga iyi bence .Benim menum
Sabah
2 yumurta
Bir kac cesit peynir (ama.az degil)
3-4 zeytin (2 tanesi çekirdeği ile)
Bol yeşillik
Oglen
Salata
Akşam
Zeytinyağlı pırasa
2 dilim ekmek