• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar ben eskilerdenim hatırlayan olur belki 6 7 kilo vermiştim montiyle :) şimdi tekrar yapmak istiyorum ama kimse yok galiba uygulayan?

Selam
Ben yillar once yapmistim cok iyi bir diyetti. 2 haftadir tekrar basladim. Bu hafta sık sık bozmama ragmen 1 kg verdim. Mutluyum ama nasil devam edicem
Ayşegül hoşgeldin .

Hanımlar linke yazarsanız size yardımcı olabilirim ;).

Hergün menü yazabilirsiniz ;)

aeben aeben canim banada yardimci olabilirmisin menulerimi az cok biliyorsun degil mii ben bu diyeti iki ogunlu sekilde yapamazmiyim..

Sabahlari ac karnina meyve olarak bi gun iki kayisi bi gun iki hurma seklinde yiyip sonra bol su icip kahvaltimi yapsam..

Kahvalti 10 da yapiyorum ara olarak yogurt elma badem hurma uapiyorum bu uygun degilse sadece yogurt badem yesem..

Aksamada zaten bir gun protein bi gun sebze yiyorum..

Ayyy yoksa zaten ben bu diyete benzer bisey mi yapiyorum..

aeben aeben canim banada yardimci olabilirmisin menulerimi az cok biliyorsun degil mii ben bu diyeti iki ogunlu sekilde yapamazmiyim..

Sabahlari ac karnina meyve olarak bi gun iki kayisi bi gun iki hurma seklinde yiyip sonra bol su icip kahvaltimi yapsam..

Kahvalti 10 da yapiyorum ara olarak yogurt elma badem hurma uapiyorum bu uygun degilse sadece yogurt badem yesem..

Aksamada zaten bir gun protein bi gun sebze yiyorum..

Ayyy yoksa zaten ben bu diyete benzer bisey mi yapiyorum..
Adacım hoşgeldin :68:

Canım tabiki yardımcı olurum . Bu linkte senelerce kimler geldi kimler geçti bak banuş ve elif iyi bilirler hep yanımda oldular ;):68:

Adacım monti 3 ana ögünden oluşur fakat sen kahvaltıyı baya geç yapıyorsun .2. Ögününü yogurt ve kuruyemişle yapablirsin diye düşünüyorum . Bi dene ne kaybedersinki ;).
Fakat uyarmam gereken montinin etki mekanizması hiç kaçamak yapmaman o zaman pankreasın düzene girer ve kilo verirsin .

Genel kuralları sen ve arkadaşlar için özet şeklinde yazayım ;)

Monti 3 ana ögünden oluşur .
Meyve yiyeceklere karışmaz .
Karbonhidratlı ögünlerde yagdan uzak durulur .
Meyve aç karna yenir yemek ardına aska yenmez .
Yasaklar kesin yasaktır .
Öğle ve akşam yogurt mutlaka yenir .
Tabi salatayı unutmayalım aynı şekilde
Baklagiller haftada 3 çü geçmemeli .buna mercimek çorbasıda dahil ;).

Günlük menü verirseniz daha ayrıntılı yardımcı olurum . Nare83 Nare83 ben olmazsan banuş yardım eder size dimi banum ;).

Senelerdir bende monti yapmadım . Eger yogun hayatım olmasa inanın bende sizlerle başlarım .

Selam
Ben yillar once yapmistim cok iyi bir diyetti. 2 haftadir tekrar basladim. Bu hafta sık sık bozmama ragmen 1 kg verdim. Mutluyum ama nasil devam edicem
Beraber yapalım :))
Blak hoşgeldin 7. Takıma ugramışsın . Burdandanda yardımcı olurum sana :KK66:
Hoşbuldum aeben ablacım :) burdan yazarım o zaman çok sağol :)

bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 yumurta
ekmek (yumurtayla ekmek yememem gerekiyordu biliyorum fakat geçiş çok sert olmasın diye yedim bugün yarından itibaren yemeyeceğim )
1 salatalık
küçük bir parça peynir
3 yeşil zeytin

ara: 1 sade türk kahvesi

öğlen:
etli nohut yemeği
çoban salata
ayran

ara:
meyve

akşam:
mantarlı tavuk sote
yeşillik veya salata
yoğurt

öğlenleri iş yerinin yemekhanesinde yiyorum, yiyebileceğim yemek olmadığı zaman sabah kahvaltıyı yumurtayla yapıp öğlen peynirli sandviç yemeyi düşünüyorum. bugün gidip tam buğday ekmeği alayım :)
kilomu da yarın sabah aç karna ölçüp buraya yazayım.

Benim menum
Sabah
2 yumurta
Bir kac cesit peynir (ama.az degil)
3-4 zeytin (2 tanesi çekirdeği ile)
Bol yeşillik

Oglen
Salata

Akşam
Zeytinyağlı pırasa
2 dilim ekmek

bir de şunu sorayım, kinoa ve karabuğday hakkında ne düşünüyorsunuz, montiye uygun mudur?

bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 yumurta
ekmek (yumurtayla ekmek yememem gerekiyordu biliyorum fakat geçiş çok sert olmasın diye yedim bugün yarından itibaren yemeyeceğim )
1 salatalık
küçük bir parça peynir
3 yeşil zeytin

öğlen:
etli nohut yemeği
çoban salata
ayran

ara:
meyve

akşam:
mantarlı tavuk sote
yeşillik veya salata
yoğurt

öğlenleri iş yerinin yemekhanesinde yiyorum, yiyebileceğim yemek olmadığı zaman sabah kahvaltıyı yumurtayla yapıp öğlen peynirli sandviç yemeyi düşünüyorum. bugün gidip tam buğday ekmeği alayım :)

etli nohut olmamış cnm
montide kh ve pro karışmıyor
onun dışında iyi menü

Benim menum
Sabah
2 yumurta
Bol yeşillik

Oglen
Salata

Akşam
Zeytinyağlı pırasa
2 dilim ekmek

salata sadece çok azz!!

bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 yumurta
1 salatalık
küçük bir parça peynir
3 yeşil zeytin

öğlen:
etli nohut yemeği
çoban salata
ayran

ara:
meyve

akşam:
mantarlı tavuk sote
yeşillik veya salata
yoğurt

Banumun dediği gibi baklagille et , emekle yumurta beraber yenmiyor montide blacım .

Öğlen için düşündüğünde olur sabah ekmek yemezsen ;).

Benim menum
Sabah
2 yumurta
Bol yeşillik

Oglen
Salata

Akşam
Zeytinyağlı pırasa
2 dilim ekmek
Sabahın baya yuklü olmuş peyniri bol yediğin zaman yumurtayı tek yersen daga iyi bence ;).

Öğlen salatan nasıldı ?

Akşamına bişi diyemiyorum gün boyu ekmek yememiş bu hakkı akşam kullanmışsın fakat montide ekmek sabah tercih edilmeli . Ha ne fark var dersen sabah yediğin ekmek harcanır ama akşam yediğin pek harcanmaz .;)

Back