• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tlf bozuldu yine kalemle yazıyorum ve cok zorlanıyorum. İçimden gelmiyo aebenim. Bir müddet ara vermek istedim
Sen baya kilo verdin sanırım benim takıma gelemediğim günlerde ;)
Koruyormusun ?
Takım tekrar canlandı gelmek istersen , en azından arada merhaba de özlüyoruz seni ;)

Hayırlı günler arkadaşlar ...

Zilim nasıl oldun ?

Banum sen neler yapıyorsun ?

Acaba tekrar başlayabilir miyim? Sabah başlayıp akşam bırakıyorum nefes almadan yiyorum sonra pişmanlık. Ekim gibi para bulursam tüp mide düşünüyorum ama son bir şans verip amilyatsız bu işi tekrar başarmak istiyorum

Acaba tekrar başlayabilir miyim? Sabah başlayıp akşam bırakıyorum nefes almadan yiyorum sonra pişmanlık. Ekim gibi para bulursam tüp mide düşünüyorum ama son bir şans verip amilyatsız bu işi tekrar başarmak istiyorum
Diyarım hoşgeldin ..

Canım ne ameliyatı :(. Lütfen 7. Takıma gel . 140 kiloda bir arkadaşımız vardı enson ameliyata bike karar vermiş , sonra son şanş bizim takıma denk geldi şimdi 40 kilo verdi ;) devamda ediyor . Lütfen o a meliyatlar çok riskli saglıgından olma :(.
Bekliyorum 7. Takıma ..

Bacım ne ameliyatı :eek:

Tamam ablam gelirim bende korkuyorum birde pahalı ama böyle yiyip patlamaktan korkuyorum
Bacım o parayla kendine yeni kıyafetler al, ölüm makinesi gibi sakın olma lütfen :KK43:

Çok pahalı zaten kredi çekmem gerekecek ama bu şekilde de yürüyemiyeceğim bacaklarım kaldırmıyor beni. kendime zulüm ediyorum resmen bitsin istiyorum ama Zaman'la sabretmem lazım biliyorum bi anda mucize olmuyor.Allah sabır ve dayanma gücü versinde bende seneye kadar kalıcı kilo vereyim

Diyar seni görmek ne güzel nasılsın?

Cnm kaç kilo oldun ki ne ameliyatı bencede abartma lütfen birbirimize destek olarak yine verebiliriz bende 76 oldum yine

Diyar seni görmek ne güzel nasılsın?

Cnm kaç kilo oldun ki ne ameliyatı bencede abartma lütfen birbirimize destek olarak yine verebiliriz bende 76 oldum yine
Merhaba Banu
Can'ım ben cuma gecesi günü 102.5 çıktım
Artık fazla şansım kalmadı bugün hık diye gidicem
Ongun diyet sonda verdiğimden fazlasını aldım

Hanımlar kilo verdikten sonra korumayı yapmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor , kiloyu verip hedefe gelmek işin yarısı . Asıl dikkat ondan sonra başlıyor .
Saglıklı beslenmeyi hayata uygulamadıktan ve artıyı hemen vermedikten sonra kilo verdim demeyin :(

Zilim sen nasıl oldun canım ????

Yazmasakta burda senden haber bekleyenler oldugunu bil lütfen ;).

Günaydınlar

Banu son kez deniyorum gel birlikte deneyelim
Bir hayatımız var sahip çıkalım
Olmaz ise kesin amilyat olucam o yüzden günlük yaza yaza ilerleyelim belki yine faydasını görürüz

Back