Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Montignac Diyeti Deneyimlerimiz
- Konu Sahibi aeben
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Slm herkese,aebenim,banum nasilsiniz?okuyamadim geçmişi,umarim herkes iyidir.
Aebenim ablam son zamanlarda yazamadım hiç,rahatsizdim bir süredir.candida mantari musallat oldu bağirsağima.dawul gibi şişti karnim,hazimsizlik vs..bir sürü dr.gezdim.gastroent.vs...yok bir çozum bulamadilar.iki lokma yesem midem şişer,bagirsaklarimda gaz varmiş hissi,şişkinlik vs..en son eşim anladi test cs..derken bir sürü gidaya entoleransimda çikti.bir çok gidaya karsi kisitlamali bir yeme duzeni olusturuldu vakalim ne kadar uygulayabilecegim.sizler neler yaptiniz bakalum?
Aebenim ablam son zamanlarda yazamadım hiç,rahatsizdim bir süredir.candida mantari musallat oldu bağirsağima.dawul gibi şişti karnim,hazimsizlik vs..bir sürü dr.gezdim.gastroent.vs...yok bir çozum bulamadilar.iki lokma yesem midem şişer,bagirsaklarimda gaz varmiş hissi,şişkinlik vs..en son eşim anladi test cs..derken bir sürü gidaya entoleransimda çikti.bir çok gidaya karsi kisitlamali bir yeme duzeni olusturuldu vakalim ne kadar uygulayabilecegim.sizler neler yaptiniz bakalum?
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
yazmadın kaç zamandır iyce merak etmiştim seniSlm herkese,aebenim,banum nasilsiniz?okuyamadim geçmişi,umarim herkes iyidir.
Geçmiş olsun . Rahatsızlık sadece gıda ıntoleransı yüzündenmi yoksa başka tedavide uyguluyormusun ?
Sen zaten kılı kırk yarar yersin .
Sağolasin ablam,candida herkesin vucudunda olan bir mantar turu aslinda.hatta insanlarin yuzde yetmisinde tehlike boyutundaymis ama bilinmiyor.doktorlarinda cok buyuk bolumu candidayla ilgili bilgi sahibi bile değil.eşim tahmin edip ustune gitmese gastroent.doktorundan tutta,iç hastaliklarina kadar gittim yok,anlamadilar. enfeksiyon dediler antibiotik verdiler daha beter oldum.çünki antibiotik bağirsak florasini zaten bozuyor ve candidanin coğalmasini sağliyormuş.candida zaten bagirsak florasindaki yararli bakterin yediğimiz doğal olmayan,paketli gidalar,şekerli gidalar,beyaz undan yapilmiş herseyin bağirsağa biraktiğini olumsuz etkiler sebebiyle yararli bakterinin üremesinin azalip,zararli bakterinin bağirsaga yerlesmesinden dolayi oluyormuş.ve bağirsaktan diger organlarada sariyormuş zamanla.örneğin vajinal mantarda candida mantari,egzamada..kisacasi yediğimiz,zirai ilaçli seylerden tutunda,beyaz unlu hersey ve en çokta şeker besliyormuş candidayi.kandida diyetinde bunlarin hic biri yok,bol bol et suyu,et balik var.süt bagirsagi yorduğu ve fermente olmadiği icin yok diyette,ew yapimi yoğurt var,kefir,sirke sarmisak var.fermente olan hersey var,tursuda dahil.ben et yiyemiyorumki et suyunu nasil içeyim.egzamayi yillardir cekiyorum zaten,avuçlarimin soyulmasini binbir çesit kremle zor durduruyorum.Hic akluma gelmezdi boyle birseyden olabilecegi.şekerli seyler konusundada dikkatliydim aslinda ama yediğimiz doğal ne kaldiki?
Bagirsaklarimin tolere edemedi baska seylerde çikti fakat çoğu candidaninda sewmediği seyler olduğu icin candida diyeti yapmami uygun gordu dr.acaip yorucu bir gun geçirdim bu gun ve hiç nişasta,ve basit karbonhidrat turu birsey tuketmediğim için ilk 2 hafta hafizada zayiflik,dikkat etsikliği ve halsizlik olmasi normalmiş.sonrasinda vucut arindiği icin enerji patlamasi yasaniyormuş.fakat iki uç gundur sersem gibiyim.yazdiklarim dağinik olabilir umarim anlatabilmişimdir :)
Bagirsaklarimin tolere edemedi baska seylerde çikti fakat çoğu candidaninda sewmediği seyler olduğu icin candida diyeti yapmami uygun gordu dr.acaip yorucu bir gun geçirdim bu gun ve hiç nişasta,ve basit karbonhidrat turu birsey tuketmediğim için ilk 2 hafta hafizada zayiflik,dikkat etsikliği ve halsizlik olmasi normalmiş.sonrasinda vucut arindiği icin enerji patlamasi yasaniyormuş.fakat iki uç gundur sersem gibiyim.yazdiklarim dağinik olabilir umarim anlatabilmişimdir :)
- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Bizde artık sabır kalmadı banumda ondanhu hu nabersinizzz
zilm çok geçmiş olsun cnm arada bir geliyorsun ya şuraya günlük gelsekte sohbet etsek eskisi gibi ne gzüel olurdu..
bende diyet yok ablam 3 gün diyet 5 gün niyet olmuyor bi rtülrü onumu yapsam bunumu yapsam diye diye yılalr geçti bir düzen kuramadım ..
Gelin niye gelmiyorsunuzki
Slm aebenim,banum,ve herkes:)
Banum gelelim yazalim hakikatten cnm.ozluyorum ben eski gunleri.
Benim candidam da yokmuş,allahimne garip bisey oldum ben yaa,neyimin olduğu bile belli degil.son olarak tıptaki ismi son derece karisik(unuttum)fakat bizim anlayacagimiz dilden gida intoleransi dendi.tolere edemediğim gidalar vucudumda toksit etki yaparak bagirsaklarimi etkileyip,arti olarak ta alkerjilerimi coşturmuş.buda candida oldugunu dusundurmus.kullanmami istedikleri ilaclar insani hayattan kopartiyor yalniz.halisünasyon gormekten tutunda 6 ayda 25 kilo alan hastalar warmis bu ilaclarla.ben 10 gunde bile 3 kilo aldim dogru durust yemek yemediğim halde.hemen ilaci biraktim bu boyle olmayacak dedim.ibrahim saraçoğlu hocaya ulastim esim vasitasiyle.6 gun once.allah ondan razi olsun.bitkisel olarak onerdiği kurle hem tum şiskinliklerimden,hazimsizligimdan ve en onemlisi beni şubattan tutunda kasimin sonuna kadar taşam kalitemi en dusuk seviyeye çeken alerjik rinit'ime bile nasil iyi geldi anlatamam.ne hapşirik,ne goz kasinmasi ve yanmasi..acaip iyi oldum.enerjim yerine geldi,bitkin degilim.daha ne olsun..
Siz neler yapiyorsunuz bakalim?
Okul bitmeden ramazan giriyor bu yil,oglumun dun bilsem de resim sergisi vardi,yarinda benim bir protokolde piyano resitalim olacak.acaip yogunum bu aralar.tatil gelsede rahatlasak..
Banum gelelim yazalim hakikatten cnm.ozluyorum ben eski gunleri.
Benim candidam da yokmuş,allahimne garip bisey oldum ben yaa,neyimin olduğu bile belli degil.son olarak tıptaki ismi son derece karisik(unuttum)fakat bizim anlayacagimiz dilden gida intoleransi dendi.tolere edemediğim gidalar vucudumda toksit etki yaparak bagirsaklarimi etkileyip,arti olarak ta alkerjilerimi coşturmuş.buda candida oldugunu dusundurmus.kullanmami istedikleri ilaclar insani hayattan kopartiyor yalniz.halisünasyon gormekten tutunda 6 ayda 25 kilo alan hastalar warmis bu ilaclarla.ben 10 gunde bile 3 kilo aldim dogru durust yemek yemediğim halde.hemen ilaci biraktim bu boyle olmayacak dedim.ibrahim saraçoğlu hocaya ulastim esim vasitasiyle.6 gun once.allah ondan razi olsun.bitkisel olarak onerdiği kurle hem tum şiskinliklerimden,hazimsizligimdan ve en onemlisi beni şubattan tutunda kasimin sonuna kadar taşam kalitemi en dusuk seviyeye çeken alerjik rinit'ime bile nasil iyi geldi anlatamam.ne hapşirik,ne goz kasinmasi ve yanmasi..acaip iyi oldum.enerjim yerine geldi,bitkin degilim.daha ne olsun..
Siz neler yapiyorsunuz bakalim?
Okul bitmeden ramazan giriyor bu yil,oglumun dun bilsem de resim sergisi vardi,yarinda benim bir protokolde piyano resitalim olacak.acaip yogunum bu aralar.tatil gelsede rahatlasak..
Walla aldiğim uc kilo sanki 10 kg gibi sislik yapmisti vucudumsa banum.Doğumdan sonra bile sifir göbeği olan ben top gibi bi gobekle dolaiyordum son zamanlarda.
Bu kür sayesinde ne göbeğim kaldi,ne şisliğim.ve 3 kg gitti bi haftada.mutlaka deneyin gülüm.
Kucuk bir parca taze zencefil.(kibrit kutusundan az kucuk)
Bir cubuk tarcin
4-5 karanfil
Bir kac damla limon suyu
Bir cay kasigi bal
Tarcin,kabuklari soyulup ince ince dogranmiş zencefil,ve tarcini cezveye koyup 1-2 dk.kaynatin.daha fazla kaynatmayin sakin acılaşiyor.
Bir kupaya icindekilele birlikte boşaltin cezveden.ve limon sıkıp,bir kaşikta bal ekleyerek sabah aksam iciyorum.aksamkine balda eklemiyorum.acaip iyi geldi.sanirim tarcin kan sekerimide dengeledi,yemek yiyemez oldum.deneyin derim.insallah sizede iyi grlir.
Bu kür sayesinde ne göbeğim kaldi,ne şisliğim.ve 3 kg gitti bi haftada.mutlaka deneyin gülüm.
Kucuk bir parca taze zencefil.(kibrit kutusundan az kucuk)
Bir cubuk tarcin
4-5 karanfil
Bir kac damla limon suyu
Bir cay kasigi bal
Tarcin,kabuklari soyulup ince ince dogranmiş zencefil,ve tarcini cezveye koyup 1-2 dk.kaynatin.daha fazla kaynatmayin sakin acılaşiyor.
Bir kupaya icindekilele birlikte boşaltin cezveden.ve limon sıkıp,bir kaşikta bal ekleyerek sabah aksam iciyorum.aksamkine balda eklemiyorum.acaip iyi geldi.sanirim tarcin kan sekerimide dengeledi,yemek yiyemez oldum.deneyin derim.insallah sizede iyi grlir.
- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798