- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Sen neler yapıyorsun banum ? Çalışma hayatı devam ? Çoçuklar büyümüştür iyice .Zikim bende yaptım ve akşam yemeği krizlerin bitti akşam iciyorum bi bardkta sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neler yapıyorsun banum ? Çalışma hayatı devam ? Çoçuklar büyümüştür iyice .Zikim bende yaptım ve akşam yemeği krizlerin bitti akşam iciyorum bi bardkta sabah
Kız ne ara 75 oldun 72 din .aben ablam snei görmek ne güzel iyi diyelim iyi olsun ablaa
çocuklar 2. sınıftalar büyüorlar valla
hayırlı ramazanlar ablacım , allah kolaylık versin ..
kilomda 75 :)
Zilim kıyamam sana , nedir bu durum böyle yokmu bunun tam bir teşhis ve çaresi , yaradanım dermansız dert vermesin .Slm ,hayirli ramazanlar herkese.
Banum zencefilli çay sanada iyi gelmis sewindim cnm.ben ramazanda yetistirip içemedim hiç ama yaşam kalitem cok ciddi düştü.göz cevremin kasintisi pik yapti,kaşiya kaşiya göz altlarim çöktü.,morardi.,kipkirmizi oldu.damlalar bile fayda edemeyecek duruma geldi.vucudumdaki alerji sevitesi tawan yapti.,saç diplerimden tutta kolum bacagimtum vucudum alew alew yana yana kaşınıyor.ne ictiysem ne surduysem 5 dk.dan fazla etki etmedi.birde gunduz oructan dolayi suda içemeyinceewden çikamiycak duruma geldim.sabahlari en az 50 ez cok siddetli hapsiriyorum.,gozlerim sipir sipir akiyo.oksuruk tiksirik derken sesimde gidiyo.ve işin kötü tarafı anihistaminik ilaclarin tedavi etme ozelligi yok.o anki atağı atlatmana yardimci oluyor sadece.sabahki ataklrdan sonra hayattn bezmis bi halle dolasiyorum tum gun.biber surulmuş gibi yanan gozlerle.
Bu gun eşim bi ilac getirdi prof tawsiye etmisss.ama feci yn etkileri olan bir ilac,bkalim fayda edecekmi.?
Aebenim sen nasilsin aplam.?
Kilo alıp dönmeyen yok herhalde banum .. Bende almışım memleketteydik , o bişi değilde haftaya tatile çıkıyorum ikisi üstüste gelirse kötü oluyor .selammmmm
bayram da tatle gittim döndüm ablamm ben 76 kilo ileee
ikinci el bi koşu bantı buldum onu alıcammm sporsuz olmuyor valla
sizler nasılsınızz
Kilo alıp dönmeyen yok herhalde banum .. Bende almışım memleketteydik , o bişi değilde haftaya tatile çıkıyorum ikisi üstüste gelirse kötü oluyor .
Geçmiş olsun canım bende de aynı etkiler varve uzun zamandır bundan supheleniyordum.Sağolasin ablam,candida herkesin vucudunda olan bir mantar turu aslinda.hatta insanlarin yuzde yetmisinde tehlike boyutundaymis ama bilinmiyor.doktorlarinda cok buyuk bolumu candidayla ilgili bilgi sahibi bile değil.eşim tahmin edip ustune gitmese gastroent.doktorundan tutta,iç hastaliklarina kadar gittim yok,anlamadilar. enfeksiyon dediler antibiotik verdiler daha beter oldum.çünki antibiotik bağirsak florasini zaten bozuyor ve candidanin coğalmasini sağliyormuş.candida zaten bagirsak florasindaki yararli bakterin yediğimiz doğal olmayan,paketli gidalar,şekerli gidalar,beyaz undan yapilmiş herseyin bağirsağa biraktiğini olumsuz etkiler sebebiyle yararli bakterinin üremesinin azalip,zararli bakterinin bağirsaga yerlesmesinden dolayi oluyormuş.ve bağirsaktan diger organlarada sariyormuş zamanla.örneğin vajinal mantarda candida mantari,egzamada..kisacasi yediğimiz,zirai ilaçli seylerden tutunda,beyaz unlu hersey ve en çokta şeker besliyormuş candidayi.kandida diyetinde bunlarin hic biri yok,bol bol et suyu,et balik var.süt bagirsagi yorduğu ve fermente olmadiği icin yok diyette,ew yapimi yoğurt var,kefir,sirke sarmisak var.fermente olan hersey var,tursuda dahil.ben et yiyemiyorumki et suyunu nasil içeyim.egzamayi yillardir cekiyorum zaten,avuçlarimin soyulmasini binbir çesit kremle zor durduruyorum.Hic akluma gelmezdi boyle birseyden olabilecegi.şekerli seyler konusundada dikkatliydim aslinda ama yediğimiz doğal ne kaldiki?
Bagirsaklarimin tolere edemedi baska seylerde çikti fakat çoğu candidaninda sewmediği seyler olduğu icin candida diyeti yapmami uygun gordu dr.acaip yorucu bir gun geçirdim bu gun ve hiç nişasta,ve basit karbonhidrat turu birsey tuketmediğim için ilk 2 hafta hafizada zayiflik,dikkat etsikliği ve halsizlik olmasi normalmiş.sonrasinda vucut arindiği icin enerji patlamasi yasaniyormuş.fakat iki uç gundur sersem gibiyim.yazdiklarim dağinik olabilir umarim anlatabilmişimdir :)
Al bendende okadar banum . Eski hamlime bakınca bir an evvet diyete ve spora başkamak istiyorum . Tahilden bi geliyimde inşallah şu 5 kiloyu atayım ..artık bu yazda şişko geçti napalım ay ama tatil fotolarıma baktıkça igrendim kendimden yaa((
Yaprakcım yıllardır kilo işi içindeyim 2 kerede hedefine geldim ama aynı kiloyu korumak çok zor ..Başka yerde yazmıştım ama yine yazayım. Üç yıl aynı kilo korunursa kilo bir daha pek yükselmezmiş.kanıtı var mı.kaç yıl sonra ? Niçin kilo aldınız? Hala kilonuz aynı ise nasıl koruyunuz?
Eminem senin neyin varki ? Zilimin teşhis yanlış olmuş sanırım sonraki mesajlarınıda okuGeçmiş olsun canım bende de aynı etkiler varve uzun zamandır bundan supheleniyordum.
Peki nasıl teshis kondu hangi tahliller yaptırıldı. ?
Şu zencefilli olanmı ?günaydın koşu bantı aldım aben ablamm tam gaz başladım inş yine 76 kilo ile
zilim nerelerde acaba çok şişligim var benimde ziliim tarifi deniycem bu akşamdan itibarennn
Şu zencefilli olanmı ?
Tlf bozuldu yine kalemle yazıyorum ve cok zorlanıyorum. İçimden gelmiyo aebenim. Bir müddet ara vermek istedimEminem senin neyin varki ? Zilimin teşhis yanlış olmuş sanırım sonraki mesajlarınıda oku
Sen neler yapıyorsun ? Kurs yogun oldugu içinmi gelrmiyorsun ?