İçebilirsin bu şartlardakızlarrr yarın tartı günü. çok heyecanlıyım :) suan devam eden kaç kişiyiz? kendimi çok iyi hissediyorum aman bırakmayalım.günde 1 tanecik türk kahvesi içsem nasıl olur ya? kahveyi o kadar seviyorumki çok özlüyorumya da şöyle 3 günde 1 bir fincan türk kahvesi ( sade içiyorum zaten şekerli hiç sevmem) içsem diyetime zarar verirmiyim sizce?
Aa öylemi memnun oldum .yok kuçuk degilim :)
38 yaşındayım okul hayatına geç girdim gerçi haziranda bitiyor:) sende biraz kendini anlatırmısın
Menüler harikamenum: sabah klasik kahvaltı
ara ayran
öglen: yarım porsiyon tavuk köfte.yarım porsiyon tavuk döner,salata ayran
ara meyve
akşam :balık soganlı salata
gece ayran
meyve
Merhaba kitinelakızlarrr yarın tartı günü. çok heyecanlıyım :) suan devam eden kaç kişiyiz? kendimi çok iyi hissediyorum aman bırakmayalım.günde 1 tanecik türk kahvesi içsem nasıl olur ya? kahveyi o kadar seviyorumki çok özlüyorumya da şöyle 3 günde 1 bir fincan türk kahvesi ( sade içiyorum zaten şekerli hiç sevmem) içsem diyetime zarar verirmiyim sizce?
ben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswfMerhaba kitinela
Ne zamandır monti yapıyorsun ?
Kilo bildirimini bizde bekliyoruz
Sen gel canım vardır yer yoksada açılırben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswfsizin takımınızda yer var mı kii gelmeyi çok isterim
7. Takım seni bekliyorben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswfsizin takımınızda yer var mı kii gelmeyi çok isterim
çook teşekkür ederim ama 9.takım aldı beni ihihi yine de buralarda olucam tabikii7. Takım seni bekliyor.
Tabiki melinacım çok sevinirimben 7 takıma gelebilirim boş yer varsa
Yavaş olan kalıcıdır melinacımmerhaba aeben benimde vucudum su toplamıştı bugun itibarıyla o su toplama gitti sanırım bir kilo daha verdim ama yavaş kilo veriyorum
Banum hoşgeldin ..birisi beni çağırdı sanırım :9
nasılsınız baklaım , bende idare ediyorum iki haftaır yeniden diyete başladım
sporda yapıyorum bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?