Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menu sabah klasik kahvaltı
ara:ayran
öglen: yumurta,yogurtlu salata
ara ayran
ara meyve
aksam kuru fasulye ,salata ,ayran
ara meyve

kızlarrr yarın tartı günü. çok heyecanlıyım :) suan devam eden kaç kişiyiz? kendimi çok iyi hissediyorum aman bırakmayalım.günde 1 tanecik türk kahvesi içsem nasıl olur ya? kahveyi o kadar seviyorumki çok özlüyorum ya da şöyle 3 günde 1 bir fincan türk kahvesi ( sade içiyorum zaten şekerli hiç sevmem) içsem diyetime zarar verirmiyim sizce?

İçebilirsin bu şartlarda .afiyet olsun.

yok kuçuk degilim :)
38 yaşındayım okul hayatına geç girdim gerçi haziranda bitiyor:) sende biraz kendini anlatırmısın
Aa öylemi memnun oldum .
40 yaşındayım .21-17-16 yaşlarında evlatlarım var . Bende okuyorum , ilahiyat önlisans .aöf.
Yaklaşık 9 yıldır buralardayım görüldüğü üzere .80 li kilolari gördüm . Kk ve monti sayesinde 58 kadar düşmüşlüğüm var 6. Takından mezun oldum zamanında . Şu sıralarda 7. Takımdayım abla olarak
İdeal kilom 62 -65 arası . Bayada korudum bu kiloyu , şu 2 yıldır aldım biraz son birkaç ayda aldıgım 2-3 kilo sırtarıyor 70 oldum . 5 kilo vermeye ihtiyacım var lakin yoğun hayatım spora ve diyete pek izin vermiyor . Ama başlamak lazım ...

Merhaba kitinela
Ne zamandır monti yapıyorsun ?
Kilo bildirimini bizde bekliyoruz

merhaba tekrar :) 2 nisandan beri yapıyorum efenim.60.100'le başladım bu sabah tartıldım şuan güncel rakamım 56.800. hiç fena degil bence yahu :)

Merhaba kitinela
Ne zamandır monti yapıyorsun ?
Kilo bildirimini bizde bekliyoruz
ben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswf sizin takımınızda yer var mı kii gelmeyi çok isterim

ben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswf sizin takımınızda yer var mı kii gelmeyi çok isterim
Sen gel canım vardır yer yoksada açılır selamımı de yeter .

Selam güzeller

Banum , zilim nerdesiniz ?????

1 kiloyu gönderdim hamdolsun darısı kalan 4 kiloya

merhaba aeben benimde vucudum su toplamıştı bugun itibarıyla o su toplama gitti sanırım bir kilo daha verdim ama yavaş kilo veriyorum

birisi beni çağırdı sanırım :9

nasılsınız baklaım , bende idare ediyorum iki haftaır yeniden diyete başladım
sporda yapıyorum bu kez

birisi beni çağırdı sanırım :9

nasılsınız baklaım , bende idare ediyorum iki haftaır yeniden diyete başladım
sporda yapıyorum bu kez
Banum hoşgeldin ..
Hadi hayırlı olsun .
Spor ne yapıyorsun ??

Menüm :

Sabah :
2 dl ekmekle mantarlı tost ,
peynir ,2 ceviz , yeşilik ,
Dom -sal-bib :)

Öğlen:
Yogurt çorbası
Madımak .
Az yufka .

Ara:
3 hurma yr. Br süt .

Akşam :
Kıyma sote .
Madımak .

Spor yok dışarda yagmur var

2 kupa yeşil çay .2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…