• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gerci ikiside protein ya oluyomu oyle aeben abla❓
Yumurtayla ekmek olmaz iremcim . Tavukla sorun değil ...

Mesajlarına aurıntılı bakamadım iremcim sınavdan yeni geldim yatılı misafir bekliyorum .sana tavsiyem ilk haftalar spagetti yeme ;).

Simdi tartildim yine 1 gram vermemisim bukadar yemedigim spor nereyegidiuor bugun5.gun anlamadim yaa
Menülerini ayrıntılı yazarsan sorun nerde bakarız canım ;). Ayrıca reglden şişlik olabilir ...

Pazartesi görüşürüz inşallah :68:

sabah:klasik ahvaltı
oglen :biberli yumurta, yogurt salatalıklı yeşil soganlı salata
ara:kuru meyve
akşam kuru fasulye salata ayran
ara: meyve

irem yememek çözum degil montinyag saglıklı beslenmedir. kitabı okursan anlarsın yiyerek zayıflıyoruz çok kalori kısıtlaması yapıyorsanda vucut kendini korumaya alır önemli olan dogru saglıklı beslenmek.ben eskiden fazla yiyorum gerçekten ama inceliyor insan arada kiloda duruyor ama devam edersek kilolar gidiyor yine ben kiloda takılsamda yinede devam ediyorum

11de kahvaltı yapıyorum 3 30 ogle yemegi yiyiyorum aksamda 8 de yemek yiyiyorum
Geç kalkıyorsun anlaşılan :).
Ögün araların 4-5 saat iyidir 5 saatden sonra kan şekeri düşüyor buda pek istenmez montide cünki yükselmeside düşmeside pankreasi güçsüzleştirir ..

Sınavlar bitti şükür , birkaç hafta rahatım ;).
Bugun lapa yapıyorum ödem atmak için , yavaştan bende diyet yani sağlıklı beslenmeye geçmem lazım ..

evet bende okuyorum okula giderken sandiviç yapıyorum evdeyken acıkmıyorum bir iki saat geçmesi lazım nedense sabah iştahım çabuk açılmıyor dunki menümü paylaşıyorum
sabah :3 dilim ekmek klasik kahvaltı
öğlen domates soslu kabak yogurtla beraber, yanına tavuk but haşlama suyuyla beraber
ara:hurma
akşam:iki tabak mercimek yemeği,yeşil salata ayran
akşam süt içtim şekerim düştü
tatlı canım istedi reglim çünki

menum:sabah: tost
öglen:yarım porsiyon döner,yarım porsiyon tavuk köftesi ,mevsim salata,bir kase yogurt
ara yarım armut
akşam: sogan salaatası,iki baget,bir kase yogurt
ara ayran
ara meyve

menum: sabah klasik kahvaltı
öglen:yumurtalı ıspanak ayran
ara meyve
ara ayran
aksam ısırgan yogurtlu yeşil salata
ara meyve
ara ayran

Afiyet olsun melinacım çok iyi gidiyorsun maşallah ;).
Biraz kendini tanıtırmısın ?

ben ist yaşıyorum adım leyla üniversite son sonıftayım :) bu siteye uzun zamandır üyeyim takip ederim sizide takip ediyordum

ben ist yaşıyorum adım leyla üniversite son sonıftayım :) bu siteye uzun zamandır üyeyim takip ederim sizide takip ediyordum
Memnun oldum yaşın küçükmüş daha nerdeyse benim büyükkızla yaşıtmışsın ;) ama olgunsun belli ;).

Benim kendimi tanıtmama gerek varmı ?:-).

yok kuçuk degilim :)
38 yaşındayım okul hayatına geç girdim gerçi haziranda bitiyor:) sende biraz kendini anlatırmısın

menum: sabah klasik kahvaltı
ara ayran

öglen: yarım porsiyon tavuk köfte.yarım porsiyon tavuk döner,salata ayran
ara meyve
akşam :balık soganlı salata
gece ayran
meyve

Back