Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Montignac Diyeti Deneyimlerimiz
- Konu Sahibi aeben
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
- 303
aeben forumda 150 sayfayı geride bıraktım ama kitapta ve burada göremediğim bişeyler var bana yardımcı olabilir misin?
1)Spora akşam zamanım olduğu için bittikten sonra kakaolu tarçınlı yağsız süt içiyorum, yatmadan süt diyete aykırı değil değil mi? Ama kakao aklıma takıldı, ikinci aşamada izin verilmesi şeker içeriğinden mi kaynaklanıyor kakaodan mı anlamadım :)
2)Makarnayı bazen yoğurtla bazen yoğurtsuz yemişsin sence hangisi daha etkili oldu?
3)Yer fıstığı serbest ya peki şekersiz fıstık ezmesi kullansak olur sanırım değil mi?
Her gün emek verip menü yazan herkese çok teşekkür ederim sayenizde adım adım inceledim hala da devam ediyorum
1)Spora akşam zamanım olduğu için bittikten sonra kakaolu tarçınlı yağsız süt içiyorum, yatmadan süt diyete aykırı değil değil mi? Ama kakao aklıma takıldı, ikinci aşamada izin verilmesi şeker içeriğinden mi kaynaklanıyor kakaodan mı anlamadım :)
2)Makarnayı bazen yoğurtla bazen yoğurtsuz yemişsin sence hangisi daha etkili oldu?
3)Yer fıstığı serbest ya peki şekersiz fıstık ezmesi kullansak olur sanırım değil mi?
Her gün emek verip menü yazan herkese çok teşekkür ederim sayenizde adım adım inceledim hala da devam ediyorum
4.gunum 70.kuru meyve yiyebilirsin 3 meyve hakkını geçmezsen daha iyi olur cevizi diger ara ogunde yersen daha iyi olur. siz nezamandır yapıyorsunuz diyet
70.600 ile basladimkuru meyve yiyebilirsin 3 meyve hakkını geçmezsen daha iyi olur cevizi diger ara ogunde yersen daha iyi olur. siz nezamandır yapıyorsunuz diyet
Bugun4.gunum 69.200
Sanki hic veremedim halbuki ilk zaman odem atiminda cok gitmesi gerek diye dusunmustum
merhaba irem acele etme kilo verme bünyeye göre değişir kimisi vermiyor bir anda kilo kaybediyor suan bunyen bu beslenmeye alışmaya çalşıyor onemli olan unsilin seviyesini dengede tutmak saglıklı beslenince kilolar gidecek menulerini paylaş benim gibi motive olursun canım ben 2 aydır yapıyorum insanların kilo vermişsin tepkileri oluştu :) bariz incelme var en güzelik canım tatlı abur cubur istemiyor böylece daha saglıklı kilo vericem
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
selam .aeben forumda 150 sayfayı geride bıraktım ama kitapta ve burada göremediğim bişeyler var bana yardımcı olabilir misin?
1. soru . akşam yemekden sonra bişi yenmese daha güzel kilo verilir .. ama ihtiyac duyuyorsan ögün ara saatlerine dikkat edip yiyebilirsin . lakin zilimin bu konuda bir uyarısı vardı . annesi akşam yatmadan süt içmeyi edet haline getrince kilo almış . bırakınca kilosu geri inmiş .. bir diger konuda yagsız süt konusu . yagı alınmış sütler aksine kilo aldırır . o yüzden normal günlük süt kulanın . kakao konusunda ise hiç çekinmeyin . kakao çok saglıklı ama çukulata içindeyken değil ! sütü
nüze katarak kulana bilirsiniz ...
2. soru .
makarnayı yediğinizde diger ögünlerle kesinlikle karbon almayın ... yagsız olmalı sosunuz . yogurdunuzda dogal yogurt .olabilir ... ikisinin kilo vermede farkının oldugunu sanmıyorum ana malzeme makarna sonuçta onu göz önüne almak lazım ...
3. soru .
yer fıstıgı serbest değil ,yasakta degil .. yenebilirle serbesti karıştırmayalım lütfen .. yer fıstıgı kuru yemiş değil baklagildir . yerken leblebi yiyormuş gibi düşünün ... şekersiz fıstık ezmesini abarmadan ekmekle kahvaltıda yiyebilirsin .
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
iremcim melinanında dediği gibi günlük meyve porsiyonuna dikkat edip kayısını yiyebilirsin ... cevizi ya yarım saat sonra yada başka aranda ye ..Bi saat once ceviz ve kuru kayisi yedim yeniyomuydu bilmiyorum ama bilen varmi yiyebiliyormuyuz
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
tebrikler kibileta ...Kizlaaaarrrr çok mutluyum! 60.100 kiloyla basladim 1 hafta sonra 58.300 oldum :) dün skinny jeans egzersizlerine de basladim hado bakalim 50yi gormem lazimmm:)
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
melina menülerine bakınca kilo vermene hiç şaşırmadım . tebrikler canım montiyi tam anlamış ve tam uyguluyorsun ...bugunki menu: sabah klasik kahvaltı 3 dilim dogal tam bugday ekmegi
oğlenırasalı ıspanaklı yumurta, ayran, domates ,salatalık
ara: ayran
aksam unsuz kelle paça çorba 2 kase , mevsim salata,ayran
ara: 2 meyve
- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
- 303
selam .
1. soru . akşam yemekden sonra bişi yenmese daha güzel kilo verilir .. ama ihtiyac duyuyorsan ögün ara saatlerine dikkat edip yiyebilirsin . lakin zilimin bu konuda bir uyarısı vardı . annesi akşam yatmadan süt içmeyi edet haline getrince kilo almış . bırakınca kilosu geri inmiş .. bir diger konuda yagsız süt konusu . yagı alınmış sütler aksine kilo aldırır . o yüzden normal günlük süt kulanın . kakao konusunda ise hiç çekinmeyin . kakao çok saglıklı ama çukulata içindeyken değil ! sütü
nüze katarak kulana bilirsiniz ...
2. soru .
makarnayı yediğinizde diger ögünlerle kesinlikle karbon almayın ... yagsız olmalı sosunuz . yogurdunuzda dogal yogurt .olabilir ... ikisinin kilo vermede farkının oldugunu sanmıyorum ana malzeme makarna sonuçta onu göz önüne almak lazım ...
3. soru .
yer fıstıgı serbest değil ,yasakta degil .. yenebilirle serbesti karıştırmayalım lütfen .. yer fıstıgı kuru yemiş değil baklagildir . yerken leblebi yiyormuş gibi düşünün ... şekersiz fıstık ezmesini abarmadan ekmekle kahvaltıda yiyebilirsin .
Çoook teşekkür ederim cevaplarınız için
9.5 gibi Yuruyuse cikiyorum 10.30 gelmem 11 11.30 gibi kahvalti
Bu sefer ogle yemegi aksama kaliuor 2 ogun yemis oluyorum kahvaltiyi onemi cekmem gerek.cunku bidaha acikmiyorum 3. Ogune zaman kalmiuor 6 dan sonrada yemiyorum zaten .
2 haslanmis yumurta
Yesillik domates salatalik 1 bardak sut
Oglen acikmadim
Aksam 5 gibi kepekli spagetti donates soslu ayran yesillik
Kahvaltiyi erkrne a
Bu sefer ogle yemegi aksama kaliuor 2 ogun yemis oluyorum kahvaltiyi onemi cekmem gerek.cunku bidaha acikmiyorum 3. Ogune zaman kalmiuor 6 dan sonrada yemiyorum zaten .
2 haslanmis yumurta
Yesillik domates salatalik 1 bardak sut
Oglen acikmadim
Aksam 5 gibi kepekli spagetti donates soslu ayran yesillik
Kahvaltiyi erkrne a