• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menu sabah klasik kahvaltı
ara:ayran
öglen: yumurta,yogurtlu salata
ara ayran
ara meyve
aksam kuru fasulye ,salata ,ayran
ara meyve

kızlarrr yarın tartı günü. çok heyecanlıyım :) suan devam eden kaç kişiyiz? kendimi çok iyi hissediyorum aman bırakmayalım.günde 1 tanecik türk kahvesi içsem nasıl olur ya? kahveyi o kadar seviyorumki çok özlüyorum :( ya da şöyle 3 günde 1 bir fincan türk kahvesi ( sade içiyorum zaten şekerli hiç sevmem) içsem diyetime zarar verirmiyim sizce?

kızlarrr yarın tartı günü. çok heyecanlıyım :) suan devam eden kaç kişiyiz? kendimi çok iyi hissediyorum aman bırakmayalım.günde 1 tanecik türk kahvesi içsem nasıl olur ya? kahveyi o kadar seviyorumki çok özlüyorum :( ya da şöyle 3 günde 1 bir fincan türk kahvesi ( sade içiyorum zaten şekerli hiç sevmem) içsem diyetime zarar verirmiyim sizce?
İçebilirsin bu şartlarda ;).afiyet olsun.

yok kuçuk degilim :)
38 yaşındayım okul hayatına geç girdim gerçi haziranda bitiyor:) sende biraz kendini anlatırmısın
Aa öylemi memnun oldum .
40 yaşındayım .21-17-16 yaşlarında evlatlarım var . Bende okuyorum , ilahiyat önlisans .aöf.
Yaklaşık 9 yıldır buralardayım görüldüğü üzere :-) .80 li kilolari gördüm . Kk ve monti sayesinde 58 kadar düşmüşlüğüm var 6. Takından mezun oldum zamanında . Şu sıralarda 7. Takımdayım abla olarak :-)
İdeal kilom 62 -65 arası . Bayada korudum bu kiloyu , şu 2 yıldır aldım biraz son birkaç ayda aldıgım 2-3 kilo sırtarıyor 70 oldum :(. 5 kilo vermeye ihtiyacım var lakin yoğun hayatım spora ve diyete pek izin vermiyor . Ama başlamak lazım ...

Merhaba kitinela :68:
Ne zamandır monti yapıyorsun ?
Kilo bildirimini bizde bekliyoruz ;)

merhaba tekrar :) 2 nisandan beri yapıyorum efenim.60.100'le başladım bu sabah tartıldım şuan güncel rakamım 56.800. hiç fena degil bence yahu :)

Merhaba kitinela :KK68:
Ne zamandır monti yapıyorsun ?
Kilo bildirimini bizde bekliyoruz :KK66:
ben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswf :( sizin takımınızda yer var mı kii gelmeyi çok isterim :(

ben takımları da göz ucuyla takip ediyorum.dün akşam 14. takıma girmek üzereydim ki yerleri kalmamış meğerse maleswf :( sizin takımınızda yer var mı kii gelmeyi çok isterim :(
Sen gel canım vardır yer yoksada açılır ;) selamımı de yeter ;).

Selam güzeller :68:

Banum , zilim nerdesiniz ?????

1 kiloyu gönderdim hamdolsun darısı kalan 4 kiloya :-)

merhaba aeben benimde vucudum su toplamıştı bugun itibarıyla o su toplama gitti sanırım bir kilo daha verdim ama yavaş kilo veriyorum

birisi beni çağırdı sanırım :9

nasılsınız baklaım , bende idare ediyorum iki haftaır yeniden diyete başladım
sporda yapıyorum bu kez

birisi beni çağırdı sanırım :9

nasılsınız baklaım , bende idare ediyorum iki haftaır yeniden diyete başladım
sporda yapıyorum bu kez
Banum hoşgeldin ..
Hadi hayırlı olsun .
Spor ne yapıyorsun ??

Menüm :

Sabah :
2 dl ekmekle mantarlı tost ,