- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ben de başladım tekrar okumaya. Başlayalım hadiKizlarrrr kitabi internetten buldum pdf olarak.bi sattir okuyorum. Fena gaza geldim. Yazilanlarin gerceklik payi cook büyük. ( uxun zamandir arastiran biro olarak onayladim efenim) yeni baslayacak var miii birlikte baslasak !
12olmazsa 5-6 olsun banuGünaydın kilom 72.4
12 kilo gitmez yaza kadar bu yazda siskoyum
65 lerde fena durmuyor sende . İlk hedefin 65 olsunİnş ya ne bileyim 12 kiloya hedeflemisim kendimi
merhaba arkadaşlar 2000 sayfaya kadar topığınızı okudum kılo verenleri takip ediyorum bende subattan beri monti yapıyorum sizi okudukça motive oluyorum herkezi nerdeyse tanıdım :) 5 kilo verdim herkezin çevremde zayıfladın tekpileri vermesi hoşuma gidiyor bu beslenme duzenine çok alıştım hiç canım tatlı hamur acur cubur çekmiyor bu topığe herkeze teşekkur ederim:)))))
Bende mutlu oldum beslenme duzenimi buldum çunki ben fazla yiyen biri hiç degilim oglenleri yemek yemiyordum buna ragmen kilo veremiyordum bir yıl fitnes yaptım sıkılaşma oldu ama yinede kilo veremedim montignac kitabını okudum ufkum açıldı neden kilo aldıgımı anladım kitap sayesinde çözdüm beslenmeyi, sizide okudukça katettiginiz yol kucuk adımlar yavaş yavaş kilo vermeniz çektiginiz sıkıntılar kilo durmaları empatiyle sizi çok iyi anladım ama sonuç güzel oluyor kilo veriliyor bu beslenme düzeniyle yani pankreas unsilin dengesi duzene giriyor önemli olan bu benim iki ay oldu suan bu diyetle istesemde tatlı yiyemiyorum ilginç bir durum ben tatlıyı çok severim halbuki tek düşük seker sorunum oldu yorgunluklarım suan onuda atlatıyorum ve bu beslenme düzeninde gideceğim mümkün oldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?