Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarrrr kitabi internetten buldum pdf olarak.bi sattir okuyorum. Fena gaza geldim. Yazilanlarin gerceklik payi cook büyük. ( uxun zamandir arastiran biro olarak onayladim efenim ) yeni baslayacak var miii birlikte baslasak !
Ben de başladım tekrar okumaya. Başlayalım hadi

Aynen benimde 5-6 vermem gerekiyor bence zor degil

İyi akşamlar
Tam monti yapmıyorum arada kaçamak durumunda oldugumdan 1. Aşamadada kaçamaga izin olmadıgından malesefki 1. Aşamayı uygulayamıyorum ..

Menümde sabah ekmek ve yumurtanın bereber yenmesi . Öğlende erişteyi görmezseniz monti menüsü olur .

2 kş yoğurt
Kahvaltı
Menemen .
az peynir ve salata .
2dl tb. Ekmeği .

Öğlen:
1tb.Kıymalı patlıcan
2kş. Erişte .
Yoğurt.

Ara:
1dl elma
1 mandalina .
2ceviz .

Akşam:
2kş. Kıymalı patlıcan .
Büyük tb. Domates salatası
2cevizde vardı içinde .

Ara: yoğurt yerim .

Suyu 2 lt ye tamamlarım .
Sporda 30 dk yürüdüm ...

merhaba arkadaşlar 2000 sayfaya kadar topığınızı okudum kılo verenleri takip ediyorum bende subattan beri monti yapıyorum sizi okudukça motive oluyorum herkezi nerdeyse tanıdım :) 5 kilo verdim herkezin çevremde zayıfladın tekpileri vermesi hoşuma gidiyor bu beslenme duzenine çok alıştım hiç canım tatlı hamur acur cubur çekmiyor bu topığe herkeze teşekkur ederim:)))))

Deneyiminizi yazdıgınız için çok mutlu oldum
Herzaman bekleriz .

Bende mutlu oldum beslenme duzenimi buldum çunki ben fazla yiyen biri hiç degilim oglenleri yemek yemiyordum buna ragmen kilo veremiyordum bir yıl fitnes yaptım sıkılaşma oldu ama yinede kilo veremedim montignac kitabını okudum ufkum açıldı neden kilo aldıgımı anladım kitap sayesinde çözdüm beslenmeyi, sizide okudukça katettiginiz yol kucuk adımlar yavaş yavaş kilo vermeniz çektiginiz sıkıntılar kilo durmaları empatiyle sizi çok iyi anladım ama sonuç güzel oluyor kilo veriliyor bu beslenme düzeniyle yani pankreas unsilin dengesi duzene giriyor önemli olan bu benim iki ay oldu suan bu diyetle istesemde tatlı yiyemiyorum ilginç bir durum ben tatlıyı çok severim halbuki tek düşük seker sorunum oldu yorgunluklarım suan onuda atlatıyorum ve bu beslenme düzeninde gideceğim mümkün oldukça

Montiyi çok güzel özetlemişsin .

Hayat boyu uygulansa ne güzel .

hayat boyu insan isterse uygulayabilir bu beslenme biçiminin en çok kilo koruma 2 aşamasını beğeniyorum büyük kaçamak yapılsada diger 2, 3 gun 1. aşama yapılınca kilo alınmıyor yani bu beslenme bize hiç bişey yasaklamıyor sadece dogru beslenmeyi öğretiyor bu açıdan bakınca çok güzel ama bu topık şuan durmuş gibi neden kimse yok acaba çok başarılı bir beslenme biçimi karatay yapan çok var gördügüm kadarıyla ama ekmeksiz ömür boyu beslenmeyiz ekmeğede vücudun ihtiyacı var ekmeksiz beslenme biçimi kas kaybı daha sonra depresyon nedeni olabilir , önemli olan ömür boyu dogru beslenecegimiz saglıklı bir hayat geçirebilmek

Melinacım aslında topiğin 2008 de açıldıgını düşünürsek ve bunca yıl eğer aktifse bu link demekki bu sayfalara bakanlar montiyi terçih etmiş demek .
Şu sıralar tenha olmasının sebebi aslında birazda benim .
Diyet yaptıgım o linki ilk açtıgım yıllar seninde okudugunda gördüğün üzere çok aktifti , bende vakit ayırabiliyordum açıkçası . Ama şimdi okadar yogunumki bırak takip etmayı bazan günlerce bakmadıgım oluyor malesef
Buda birazda diyet yapamadıgımdan kaynaklı ..
Arada girip zilim banu gibi yıllanmış dostlar gelmişkermi , arada monti yapmayı isteyenler varsa yardım edeyim diye giriyorum ... Bir çok kişide başta hevesli olup birkaç gün sonra kayboluyorlar , ben hep burdayım kim yardım isterse vakitde ayırmaya çalışıyorum sende okuduysan aynı sorulara belki 100 defa aynı yAnıtı vermekten usanmadım usanmamda
İnşalllah sende bizi bırakmazsın .
Mesela gunlük tütüyorsan menülerini buraya yazabilirsin ..

hayır arada gunluk gibi yediklerimi yazmak isterim tabiki

peki menumu yazayım
sabah: domates, salatalık, biber roka marul peynir düşük yağlı 3 dilim organik tam bugday entegral ekmek
öğlen: yumurtalı ıspanak ,cacık ,biraz domates biber
arada: 3 hurma bir elma
aksam barbunya cacık salata
gece meyve yerim birtane

Kizlaaaarrrr çok mutluyum! 60.100 kiloyla basladim 1 hafta sonra 58.300 oldum :) dün skinny jeans egzersizlerine de basladim hado bakalim 50yi gormem lazimmm:)

merhaba :) kilo faci olsun devam ettir bu beslenme düzeniyle kararlı olursak gidecek kilolar :)) sadece sabır kararlı olmak lazım bugun ne yedim
sabah :3 dilim entegral ekmek,salatalık domates roka marul,peynir zeytin
öğlen: kabaklı biberli yumurta az yağlı. mevsim salata ayran
ara :1 elma
akşam dunden kalan bir tabak barbunya ,ayran salata
ara: elma

menumu bir gun onceden planlıyorum
sabah klasik kahvaltı
oglen: yogurtlu kabak haşlama
suyuyla beraber haşlanmış tavuk pirzola
ara meyve
akşam: domates soslu hindi gerdan ayran salata gece meyve

merhabalar bugunki menum sabah: 3 dilim ekmek salatalık domates peynir
öğlen:hellim peynirli 2 yumurta,yoğurtlu salata
ara : hurma ,yarım armut
akşam:yogurtlu ısırgan yemegi,salata
ara: meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…