• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun sebze günüydü...cok disina çıkmadım.
Sabah disari ciktim kahvalti yapamadim..öğle arkadasima gittim borulce salatasi yedim onda..1 salatalik yedim eve gelince...aksam yogurtlu brokoli haslama ve 3 parca yagsiz tavuk sis yedim..

6 km yurudum...spor yapasim var hala olmadi evde yaparim biseyler :)

Slm kizlar ,aebenim yaptim pilatesimi ablam.bacaklarim nasil hamlamiş,agriyor walla.ama kendimi acaip gaza getirdim.birakmamak icin elimden geleni yapacagim.hawada guzel kac gundur,yuruyorumda gunduz.gerci bu gun topuklu botlarla carsi,cadde dolastim.bacaklarim ondanda agriyor.yarinda sabah yetiştirebilirsem lahana çorbasi yapip goturecegim okula,acaip odem yaptim.okulda kac gundur soslu misir ve sosli fistik yedik.bi ogrencinin velisi,5kg'lik 2 poset getirmis ogretmen odasina.şiştim balon gibi.parmaklarim kapanmiyordu.suda icmedim fazla.odemi atmam lazim,bu gun lapa yaptim ama arada çok minik kaçamaklarim oldu(azcik eski kasar peyniri,5-6 findik badem gibi) suyuda arttirdim.bakalim şu bir kac gun dikkat edeyimde gitsin bu şislikler.reglde oldum ustune ustluk.hepsi bir araya karisti.banuş nerelerde acaba?

İyi hafta sonları olsun inşallah ..

Hanımlar yogunum kurslar ve sohbetler başladı . Tatildeki kadar gelemem ..

Herkes iyidir inşallah ...

Nazlı merak ediyorum seni .

günaydın monticiler

ben tam monti yapamıyorum ama hala yumurta ile birlikte ekmek yemiyorum
yada etle yada tavukla birlikte ekmek yemiyorum
ayy şuraya bir gün ben 60 kg oldum yazabilecek miyim acaba ki :KK64:

günaydın monticiler

ben tam monti yapamıyorum ama hala yumurta ile birlikte ekmek yemiyorum
yada etle yada tavukla birlikte ekmek yemiyorum
ayy şuraya bir gün ben 60 kg oldum yazabilecek miyim acaba ki :KK64:
Hayırlısıyle inşallah firuzem ;)

Selam güzeller ...
Ben gelemiyorum diye sizde ihmal etmeyin burayı . Artık takımı pek okuyamam burdan haber edin bana ;)

Yarın öyleden sonra kursum var . Salıda arkadaşlar gelecek . Perşembe sohbet var cuma ve cumartesi yine kurs var . Diyet nasıl yapacagım bilmiyorum , yine koptum :( sporda olmayınca .. Ne güzel 1-2 kilo gitmiş 2-3 cm incelmiştim :(
Düzgün diyet ve spor yapmayı istiyorum ama bu koşturmacada olmuyor malesef :( . Nisanda sınavlar var ondan sonra yogunluk biraz azalır diyet işine bakarım inşallah ....

Hayırlı sabahlar güzeller. Buğday in gi si nedir bilen varmı söyle bugday dan bi yayla çorbası yapsak acaba yiyebil8rmiyiz :)

İyi hafta sonları olsun inşallah ..

Hanımlar yogunum kurslar ve sohbetler başladı . Tatildeki kadar gelemem ..

Herkes iyidir inşallah ...

Nazlı merak ediyorum seni .

aeben abla günaydın . oğlum internet paketimi bitirdiği için giremiyorum telden . paketim 7 martta yenilenecek . şuanda diyet hak getire İNŞALLAH kendimi toparlarım bir an önce . haftasonu 2 günlük bolu gezimiz vardı orda da baya abarttım . kendimden nefret ettim resmen .

aeben abla günaydın . oğlum internet paketimi bitirdiği için giremiyorum telden . paketim 7 martta yenilenecek . şuanda diyet hak getire İNŞALLAH kendimi toparlarım bir an önce . haftasonu 2 günlük bolu gezimiz vardı orda da baya abarttım . kendimden nefret ettim resmen .
Burdan uzak olunca dimi :(
Ayın 7 nede çok var nazlım . Ek paket bişi yap yahu . Bırdan uzak diyetdende uzak . Hafta sonu neyse ama hadi bugun toparla , söz verdin bu sefer geri almıycaksın ;)

Hayırlı sabahlar hanımlar ...

Dün lapa yapmıştım şişliğim vardı , almış şükür ...

Back