• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben abla günaydın . oğlum internet paketimi bitirdiği için giremiyorum telden . paketim 7 martta yenilenecek . şuanda diyet hak getire İNŞALLAH kendimi toparlarım bir an önce . haftasonu 2 günlük bolu gezimiz vardı orda da baya abarttım . kendimden nefret ettim resmen .
Nazlım bolu gezisi resimlerini gördüm :(.
İnşallah çabuçak toparlarsın kendini ..

Aeben ben yeniden 7 yıl sonra montignaca başladım cünkü 7 yıldır koruduğum kilolarım son 3 ayda 5 kilo olarak geri gelmeye başladı, ama mükemmel bir deneyimdi tam 7 yıl gram kilo almadım aksine verdim 3-4 ay önceye kadar 64 kiloydum biliyorsun boyum uzun gayet iyiydim sonra aniden birşeyler oldu tabi yaşadığım bir çok stres var etkisi olsa gerek geçen hafta başladığımda 69,500 düm. şimdi 68,600 üm. Ablacım haftalık bir takip yarışma birşeyler var mı beni motive edecek bazı şeyleri de unutmuşum onca yıl geçti o yüzden kitabı yeniden okuyorum. Eskilerden kimler var bilemedim ama Nazın yazısını gördüm hepinizi çok özledim ve çok seviyorum senin emeğin çok bizde güzel Aebenimmm :)

aeben aeben ve N Naz sizleri görünce heyecanlandım birden umarım hatırlamışsınızdır beni. sizlerle birlikte cuma zayıflama yarışmasında çok güzel kilolar vermiştim. ama baya zaman oldu ve bebişim olana kadar hiç kilo almadım. :21::21::21:

şu anda 6 aylık bir oğlum var 64 kiloyum tekrar 52 kilo olmak istiyorum. şimdi 8. takımla birlikte başlayacağım tekrar. hem emziriyorum hem anne bebek diyetisyenine gidiyorum. umarım hızlıca kurtulurum tekrar kilolarımdan. Ama sizleri görünce de anladım ki bu yarışma beni gaza getiriyor ve kesinlikle kilo vereceğim. :KK9::KK9::KK9:

aeben aeben ve N Naz sizleri görünce heyecanlandım birden umarım hatırlamışsınızdır beni. sizlerle birlikte cuma zayıflama yarışmasında çok güzel kilolar vermiştim. ama baya zaman oldu ve bebişim olana kadar hiç kilo almadım. :21::21::21:

şu anda 6 aylık bir oğlum var 64 kiloyum tekrar 52 kilo olmak istiyorum. şimdi 8. takımla birlikte başlayacağım tekrar. hem emziriyorum hem anne bebek diyetisyenine gidiyorum. umarım hızlıca kurtulurum tekrar kilolarımdan. Ama sizleri görünce de anladım ki bu yarışma beni gaza getiriyor ve kesinlikle kilo vereceğim. :KK9::KK9::KK9:
Sahalara hoşgeldin , rabbım yavrunu bagışlasın ..

Slmlar herkese,referans hoşgeldin cnm.
Ben yine grip-nezle arasi birseyle boğusuyorum.birde ustune alerjilerim coştu.oda yetmedi regl oldum.tam oldu..
Bu hafta sonu dişari bile çikamayacak kadar fenaydim yani.ogluma okuldan kostum istemişler onu bile babasiyla gidip aldilar dun.halsizlikten ve hapşuruk krizlerinden ewden disari adim atacak halim yok..
Sizde ne war ne yok canlar?

Slmlar herkese,referans hoşgeldin cnm.
Ben yine grip-nezle arasi birseyle boğusuyorum.birde ustune alerjilerim coştu.oda yetmedi regl oldum.tam oldu..
Bu hafta sonu dişari bile çikamayacak kadar fenaydim yani.ogluma okuldan kostum istemişler onu bile babasiyla gidip aldilar dun.halsizlikten ve hapşuruk krizlerinden ewden disari adim atacak halim yok..
Sizde ne war ne yok canlar?
Geçmiş olsun zilim ...

Be olsun ankarada pusuya yattı çakallar :(, kızımın okulunun önü hergün gidip geliyor çoçuklar rabbım esirgesin . Yine canlar yandı :(.

Banum sen nasılsın ?.

Ya ne kadar tatli insanlarsiniz. Uzun zamandir giris yapmiyordum siteye ama takipteyim. Diyetleri arastirirken buraya dusuverdim. Aeben herkesle ilgilenmen, hal hatir sorman resmen boyle hatunlar kalfi mi dedirtti bana.duygusal anima mi frnk geldi nedir :)) beni de alir misiniz aranizaaa

Ya ne kadar tatli insanlarsiniz. Uzun zamandir giris yapmiyordum siteye ama takipteyim. Diyetleri arastirirken buraya dusuverdim. Aeben herkesle ilgilenmen, hal hatir sorman resmen boyle hatunlar kalfi mi dedirtti bana.duygusal anima mi frnk geldi nedir :)) beni de alir misiniz aranizaaa
Hoşgeldiniz :KK19:

aeben aeben abla candır, bitanedir :KK19::KK68:

Tesekkur ederimm :) ben de gectigimiz yil 13 kilo vermistim spor ve kalori hesaplafiyla kendi kendime..hersey harikaydi ama sacma bi depresyona girdim 5 kilo aldim :( en az bi 8 kilo vermem gerekiyor. Bu diyet mantikli geliyor. Spora da geri donuyorum bakalim sonuclar ne olacak :)

Ben buralardayim artik. Bikac gun icinde kitabi alacagim :)

Estağrirullah ne demek , insan sevgimiz yarada olan aşkımızdandır :68:
Tabiki buyrun...
Son günlerde çok aktif değil link bende çoktandır diyet yapmıyorum :(.
Elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız yeterki siz isteyin ;).

Selam uzun zaman sonra diyet moduna gidebildim, sabahları mutlaka lesile yapıyorum, kahvaltıda genelde yumurta yiyorum ekmek yemiyorum öğlende pilav hiç Yemiyorum, bol kıymalı makarna cikarsa bir kepçe yiyorum sadece 3 lt su iciyotum akşamda genelde kuruyemiş ve süt ile geciriyorum,

Selam uzun zaman sonra diyet moduna gidebildim, sabahları mutlaka lesile yapıyorum, kahvaltıda genelde yumurta yiyorum ekmek yemiyorum öğlende pilav hiç Yemiyorum, bol kıymalı makarna cikarsa bir kepçe yiyorum sadece 3 lt su iciyotum akşamda genelde kuruyemiş ve süt ile geciriyorum,
Bende başlıyorum banum ..
Giyselerim kırmızı alarm veriyor . Yine 70 kiloyum ve spor yok yaglandım iyce :(.

Kizlarrrr kitabi internetten buldum pdf olarak.bi sattir okuyorum. Fena gaza geldim. Yazilanlarin gerceklik payi cook büyük. ( uxun zamandir arastiran biro olarak onayladim efenim:D ) yeni baslayacak var miii birlikte baslasak !

Back