Hülyam böyle hızlı alınmış kilodan sonra yapabilirsin bencede . Sen işini bilirsin ... Ama sonradında düzgün beslenmeye geçersin .Kankilerim kızacaksınız ama portakal diyetinden önce 5 gün şok yapıyorum..5 günde 5 kilo diyetini...mecbur kaldım açıkçası..1 ayda 4 kilo almışım Nasıl yediysem artık..
Bugün haşlanmış patates günü...saat 7 de 1 tane daha yiyip bugünü kapatacağım...
7 km yürüdüm...şimdilik 2 lt su içtim 1 litre daha içeceğim yatana kadar...
Yarın sebze günü..brokoli,salatalık ve marul salatası yemeyi düşünüyorum..
5 gunun sonunda normal diyete gececegim aebenim..Hülyam böyle hızlı alınmış kilodan sonra yapabilirsin bencede . Sen işini bilirsin ... Ama sonradında düzgün beslenmeye geçersin .
burdayım ablam diyete uzunca bir ara vermiştim ama 1 haftadır devam:) sen nerelerdesin
Bende bugun basladim roksim..5 gunde 5 kilo diyeti yspip portakala baslicam yine..burdayım ablam diyete uzunca bir ara vermiştim ama 1 haftadır devam:) sen nerelerdesin
Roxi hoşgeldin kuzu ...burdayım ablam diyete uzunca bir ara vermiştim ama 1 haftadır devam:) sen nerelerdesin
bende potakalda sana eşlik ederim ablamBende bugun basladim roksim..5 gunde 5 kilo diyeti yspip portakala baslicam yine..
hoşbulduuummmRoxi hoşgeldin kuzu ...
çok teşekkür ederim geçti çok şükürGelmiş geçmiş olsun inşallah
zaten zeynepten bulaştı sanırsam o iki gün ateşlendi atlattı kolay geçti ama biz yıkıldıkgeçmiş olsun zeynom . Zeynebede geçtimi yoksa
Bu sene öyle getçekten çok farklıydı gripler . Nolacak onca ilaca karşı mikroplarda kendini geliştiriyor
Zeynom çok geçmiş olsun,bu yilki kadar dirençli bir virüs görulmedi sanirim.
Bende yilbaşinda hastaydim.heryer dizboyu karla kapliydi hastaneye bile gidemedik.eşim iyi kotu iğne,miğne yapti.ates 40,pelte gibi yattim.iyileseceğime kanaat edemedim.en az 10gun yatiriyor walla.kuzucuğa bari bulasmasa
ay aynen öyle inanın tırnakları bile ağrır mı ya:))
abla kaç kilo oldun istikrarla ilerliyor gibisnMenüm :
2kş yogurt
Kahvaltı;
2 ceviz
2 kş yulaf ezmesiyle 1 kase yogurt .
Peynir .
Öğlen:
Yogurtlu ıspanak .
Tonlu salata .
İkindi :
1dl. Kabak tatlısı .
1 tuzlu kurabiye .
2 çt. Köstebek .
Akşam
2 kestane ...
Gece yogurt yerim ...
İkindi yürüyüş yaparken epeydir görmediğim geçen yılki yürüyüş arkadaşımı aramıştım . Kahveye çagırdı ısrarla . Koca tabagı yemem için ısrar kıyametbukadarla kurtardım , evde ne güzel pırasamda vardı yürüyüşte yakmışşımdır inşallah .
1 + 1 saat yürüyüş .
1,5 lt su
2 br yeşil çay ...
Cuma 68.1 di zeynom . Evde durup diyet yapamıyorumki canım yaabla kaç kilo oldun istikrarla ilerliyor gibisn
iyilşetim çok şükür ya ama kaç kiloyum bilmiyorum tartıyı verdim ya komşuya ama iyiyim böyle tartılma derdi olmayınca güzel oluyor diyetteymişsin gibi gelmiyor 3 ay olacak artık dikkat edeli sanırım iyice benimsedim ama şu varki kilo verdiğimi sanmıyorum :))birkaç gün şoklasam güzel olur ama dayanamıyorum şok diyetlereCuma 68.1 di zeynom . Evde durup diyet yapamıyorumki canım ya
Sen nasıl oldun ? İyileştinizmi ?
Pazartesi baslayalim mi?bende potakalda sana eşlik ederim ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?