Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kankilerim kızacaksınız ama portakal diyetinden önce 5 gün şok yapıyorum..5 günde 5 kilo diyetini...mecbur kaldım açıkçası..1 ayda 4 kilo almışım Nasıl yediysem artık..

Bugün haşlanmış patates günü...saat 7 de 1 tane daha yiyip bugünü kapatacağım...

7 km yürüdüm...şimdilik 2 lt su içtim 1 litre daha içeceğim yatana kadar...

Yarın sebze günü..brokoli,salatalık ve marul salatası yemeyi düşünüyorum..

Hülyam böyle hızlı alınmış kilodan sonra yapabilirsin bencede . Sen işini bilirsin ... Ama sonradında düzgün beslenmeye geçersin .

Menüm :

2kş yogurt
Kahvaltı;
2 ceviz
2 kş yulaf ezmesiyle 1 kase yogurt .
Peynir .

Öğlen:
Yogurtlu ıspanak .
Tonlu salata .

İkindi :
1dl. Kabak tatlısı .
1 tuzlu kurabiye .
2 çt. Köstebek .

Akşam
2 kestane ...

Gece yogurt yerim ...

İkindi yürüyüş yaparken epeydir görmediğim geçen yılki yürüyüş arkadaşımı aramıştım . Kahveye çagırdı ısrarla . Koca tabagı yemem için ısrar kıyamet bukadarla kurtardım , evde ne güzel pırasamda vardı yürüyüşte yakmışşımdır inşallah .

1 + 1 saat yürüyüş .
1,5 lt su
2 br yeşil çay ...

Zilim pilatese başladınmı ?
2 gün yaptım ebrunun 3K sını sonra rehl oldum ama devam edicem 2 günde büle farketmişti ..

Hülyam böyle hızlı alınmış kilodan sonra yapabilirsin bencede . Sen işini bilirsin ... Ama sonradında düzgün beslenmeye geçersin .
5 gunun sonunda normal diyete gececegim aebenim..

Gelmiş geçmiş olsun inşallah
çok teşekkür ederim geçti çok şükür
geçmiş olsun zeynom . Zeynebede geçtimi yoksa
Bu sene öyle getçekten çok farklıydı gripler . Nolacak onca ilaca karşı mikroplarda kendini geliştiriyor
zaten zeynepten bulaştı sanırsam o iki gün ateşlendi atlattı kolay geçti ama biz yıkıldık

abla kaç kilo oldun istikrarla ilerliyor gibisn

Cuma 68.1 di zeynom . Evde durup diyet yapamıyorumki canım ya

Sen nasıl oldun ? İyileştinizmi ?
iyilşetim çok şükür ya ama kaç kiloyum bilmiyorum tartıyı verdim ya komşuya ama iyiyim böyle tartılma derdi olmayınca güzel oluyor diyetteymişsin gibi gelmiyor 3 ay olacak artık dikkat edeli sanırım iyice benimsedim ama şu varki kilo verdiğimi sanmıyorum :))birkaç gün şoklasam güzel olur ama dayanamıyorum şok diyetlere

İyi akşamlar ...
Menüm .
Sabah
2 kş yogurt .
2 dl ekmek .
Peynir .
Dom-sal-bib :)..
Acuka .

Ara:2 kş barbunya .

Öğlen ( misafirlikte )
1dl beyaz ekmek
Peynir . 2 zeytin .
Kızılcık marmelatı .

Ara:
2 hurma

Akşam
1 kase barbunya .
1tb . Kıymalı pırasa
1 kase yogurt .

30 dk yürüyüş .
Su az oldu 1 ancak . İçmeye çalışırım daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…