Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynom şifadır dogrudur dediğin emme ben ben huylu bi karıyım sen bak ve sürmek diyince bile beni kaşıntı tuttu rabbım dertvermesin ama mecbur kalınca yapılırgeçmiş olsun abla sana bir şey söylim bilmem uygularmısın ama ben denedim ağrıyan yerin üstüne bal sür üstüne de tuz dök iyice sar gece öyle yat,
Şu sıralar benim de sırtım ağrıyor baya.şu an bile sırtımda ısı bandı var...işe gitmek olmasa balı bende sürerdim çok ağrıyor sırtımZeynom şifadır dogrudur dediğin emme ben ben huylu bi karıyım sen bak ve sürmek diyince bile beni kaşıntı tuttu rabbım dertvermesin ama mecbur kalınca yapılır
Geldim kuzum ya...çok hayırsızım çokHayırsız kaptanım nerelerdesin sen
Eminecim sen verirsin buna inan yeter.günaydın canlarım..
tatile girdik artık daha rahat yemek yapabilirim.
akşama kadar aç durup akşam yemeklere saldırma devrı kapanır umarım şu 15 günde.
hedefim 15 tatil bitimine 69 kg olmak .
bu sabah 72.3 idim
Eminecim sen verirsin buna inan yeter.
Oh süper olmuş .günaydın canım.
ayyy inşallah bir düzen sağlasam inşallah geçen sene de 14 şubatta başlamıştım. bu sene 15 tatilde evdeyim daha rahat yapabilirim.
Hey , monti mönüsü nasıl olur diye merak edenler varsa bu menülere baksıngünaydınlar hayırlı haftalar olsun hepimize
haftasonu menülerimi yazayım .
cumartesi
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
ara 1 adet elma
öğlen
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
salata
akşam
taze fasülye kavurması
salata
yoğurt
pazar
sabah
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
peynir
3 adet yeşil zeytin
kahvaltı geç olduğu için öğlen yok .
ara
1 adet portakal
akşam
fırında yapılmış 2 adet tavuk baget
salata
yoğurt
Banuşum bu sabah seni rüyamda gördün kızzz . Ay nasıl zayıflamışsın ben diyim 38 sende 36 . Bayabi dolaştık mamakta ama enson arkamı döndüm sen yoktum ıssız mahallede tek kalmıştım , uyanı verdimİyi pazarlar kizlar