• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun abla sana bir şey söylim bilmem uygularmısın ama ben denedim ağrıyan yerin üstüne bal sür üstüne de tuz dök iyice sar gece öyle yat,
Zeynom şifadır dogrudur dediğin emme ben ben huylu bi karıyım sen bak ve sürmek diyince bile beni kaşıntı tuttu :D rabbım dertvermesin ama mecbur kalınca yapılır ;)

Anaaam bugün cuma mı yaaa...haftanın günlerini unuttum yahu.eskiden cumaları iple çekerdim:-):-):-)

Zeynom şifadır dogrudur dediğin emme ben ben huylu bi karıyım sen bak ve sürmek diyince bile beni kaşıntı tuttu :D rabbım dertvermesin ama mecbur kalınca yapılır ;)
Şu sıralar benim de sırtım ağrıyor baya.şu an bile sırtımda ısı bandı var...işe gitmek olmasa balı bende sürerdim çok ağrıyor sırtım

günaydınlar herkese .

dünkü menüm
sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
1 tabak et sote
1 kutu yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış çılbır
yoğurt
kk peynir .

spor yok
su 1,5 litre

Slm bende nobetten ciktim uyumusum umarim herkes iyidir? 2 gundur hic saglikli beslenmiyorum sonum hayrola.
aeben aeben canim sinavin nasil gecti ?belin nasil oldu?

günaydın canlarım..
tatile girdik artık daha rahat yemek yapabilirim.
akşama kadar aç durup akşam yemeklere saldırma devrı kapanır umarım şu 15 günde.
hedefim 15 tatil bitimine 69 kg olmak .
bu sabah 72.3 idim

İyi pazarlar :))

Hamdolsun sınavlar bitti .
Bugunkiler fena degildi ama dünkiler zordu :(, dünki sorular hep yeni hazırlanmış sorulardı .sistemi değiştirmişler herkesi zorladı yani ...

Yasemin bacım daha iyiyim ama 2 gündür baya soguk yedim . Sabah taksiyle okulun kapısına kadar gideyim dedim adan yanlış yerde yerde bıraktı zamanda cok yoktu yürüdüm 15 dk sogukta . Şu an bike güneş olsada buz gibi ayaz . Gelince sıcak su torbalarına sarılıyorum artık :-)

Sen nasıl oldun ?

günaydın canım.

ayyy inşallah bir düzen sağlasam inşallah geçen sene de 14 şubatta başlamıştım. bu sene 15 tatilde evdeyim daha rahat yapabilirim.
Oh süper olmuş ;).
Harika menüler bekliyoruz ve tatil bitiminde 69 ları görüyoruz eminem ;) inşallah ..

günaydınlar hayırlı haftalar olsun hepimize

haftasonu menülerimi yazayım .

cumartesi

sabah
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

ara 1 adet elma

öğlen
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
salata

akşam
taze fasülye kavurması
salata
yoğurt

pazar

sabah

peynir
3 adet yeşil zeytin

kahvaltı geç olduğu için öğlen yok .

ara
1 adet portakal

akşam
fırında yapılmış 2 adet tavuk baget
salata
yoğurt

günaydınlar hayırlı haftalar olsun hepimize

haftasonu menülerimi yazayım .

cumartesi

sabah
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

ara 1 adet elma

öğlen
salata

akşam
taze fasülye kavurması
salata
yoğurt

pazar

sabah

peynir
3 adet yeşil zeytin

kahvaltı geç olduğu için öğlen yok .

ara
1 adet portakal

akşam
fırında yapılmış 2 adet tavuk baget
salata
yoğurt
Hey , monti mönüsü nasıl olur diye merak edenler varsa bu menülere baksın :D
Harikasın nazlım ;)

İyi pazarlar kizlar
Banuşum bu sabah seni rüyamda gördün kızzz . Ay nasıl zayıflamışsın ben diyim 38 sende 36 . Bayabi dolaştık mamakta :-) ama enson arkamı döndüm sen yoktum ıssız mahallede tek kalmıştım , uyanı verdim :D
Hayrolur inşallah ama süper olmuştun hatta dedim banum bence fazla bile yazıflamışsın dedim yok abla şuralarda az daha var diyip yanlarını gösteriyordun :-) bu arada birde kızın varmış ;)
Hayrolur inşallah .

Back