• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok sık tartılmamak lazım, bende aynısını yapıyorum, haftada bir tartılsak hiç sorun olmuycak aslında

benimde 158 boyum, kendimi hep 1.60 sanıyordum, geçen sene acı gerçekle karşılaştım:KK64: meğer 2 cm ne kadar önemliymiş benim için:KK48:
canım benim hayatım tartı üstünde
psikolojim bozuldu yaaaa dediğin gibi haftada 1 tartılsam ne güzel olucak aslında

iyi geceler hanımlar herkesler iyidir umarım

ben tartılamıyorum çünkü tartımı komşuma verdim bir ay almayacağım tartılmak bende olumsuz etki yapıyor bir ay sonra yazarım kilomu en son 68-68,5 idim, vallahi evde tartının olmaması çok güzelmiş ya ozaman diyetteymişim gibi gelmiyor yani nebilim normal beslenme gibi anlatamadım ama herneyse:))

dün ne yediğimi yazacam ama hatırlamıyorum ben bugünkümü yazayım

sabah
2 yumurta domates salatalık peynir zeytin
öğlen
4 tane etsiz çğköfte ve brokoli salatası(ne alaka )

ara
2 küçücük portala

akşam
tavuk yoğurt artan brokoli salatası

gece
1 elma

Yasemin bacım şimdi açile gittik geldik . İğneyi yedim yani :-)
Eli pek hafifmiş hemşire hanımın :-)
Büyük ihtimal Kas sıkışması dedi yani üşüttüm sanırım ani hareketlede oldu .
Yarına geçmezse emar çekelim dedi .
geçmiş olsun abla sana bir şey söylim bilmem uygularmısın ama ben denedim ağrıyan yerin üstüne bal sür üstüne de tuz dök iyice sar gece öyle yat,

Aynura bizi birakacagini hic dusunmedim senin bazi huylarimi kendime benzetiyordum o merak eder ozler diyordum demek sikintilarindan bizi es gecmissin insallah hersey cok guzel olur hayatindaki hersey.:KK200:
Yok ablam bırakmadım da zaten.aklımdaydınız hep ama kkya yazamadım.telefonla ara sıra konuşorduk.ama hatalıyım bi şey diyemem:(z

Sabah belim tutuldu kaldım öyle aynuram .
İlaçlarda fayda etmedi akşam dr gittim . İlaçlar pek fayda etmez iğne iyi gelir dedi gerçektende yumşamaya başladım yoksa yattıgın yerde dönemiyordum bile :(.

Aynuram menü seçeneğim yoktu kuzum . Kızım ne hazırladıysa onu yedim . Hoş zaten diger menülerimde iç açıcı değil tam diyet yaptıgım söylenemez , herşeye ragmen menü vercem demiştim ondan yazıyorum yoksa diyetlik menüler değil yediklerim ...
Kızlarım menüleride ; herkez kendine uyanı yapmaya çalışıyor malum burdaki hanımları biliyorsun hepsinin diyet bilgisi var .
Firüzeynen bizim menüler henüz oturmadı . Saraycamda kendine göre bişiler deniyor .
Banuda ( masumm ) bünyesine göre yapıyor diyetini ;).

Sen işten ayrıldınmı ? Yeni iş kurmak için . Tanitayı naptın ?
Geçmiş olsun ablacım.inşallah bugün çok daha iyi olursun.
Yok ablam ayrılmadım.şimdiye kadar stajördüm şimdi kendi işimi yapıcam inşallah.onun için yer arıyorum.bugün biriyle konuşucam inşallah iyi olur hayırlısı olur.

Son düzenleme:
Haklisin ama dert yanmaktanda utanir oldum canim surekli hastayim hergun biryerim agriyor uyku uyuyamiyorum heleki su hemsire arkadas psikolojimi bozdu.
O nasıl laf ablam ya sen bilmiyomusun bizi.hiç bıkarmıyız bir birimizin dertlerinden.benim tek dert ortağım sizlerdiniz biliyosun.senin de biziz biliyorum.anlatmak iyidir yaaa.

Slm canlar hepinize ayri ayri yazmak isterdim ama cokkkkkkkk yorgunum yogun bir gundu aeben aeben canim nasil oldun ? Aklim sende kaldi ama yazamadim firuzeew firuzeew kiz senle benim kilolar dansoz gibi :KK71: habire oynuyor olsun be bunada sukur en azindan obez degiliz .
N Naz canim sen nasilsin oglusunu op@kuzularinannesi elifim sende iyisindir insallah kuzulari op yerime.
Nare83 Nare83 canim sen nasilsin ?sende kuzularini op yerime
Evet @_SARAYCA_ m canim arkadasim sende iyisindir insallah sende benim yeri.e op cocuklari
Zeynep ve zil arkadaslar sizede slm olsun benden bukadar gorusuruz az dinleneyim karnimi doyurayim ugramaya calisacam.
ben iyi sayılırım abla . 1 hafta 10 gündür inanılmaz miğde ağrılarım var ama endoskopi isterler diye korkuyorum doktora gitmeye . oğluşuda öperim abla akşam senin için
çok geçmiş olsun ablacığım dikkat et kendine
spor çok güzel yaaaa ben de şu tembelliği üzreimden atıp seninle yarış yapıcam 1 saat step filan çok iyi yaaaa:nazar::nazar::nazar:

spor salonunda grup derslerini seviyorum hocalarda çok iyi eğlenceli geçiyor dersler . evde olsa hayatta spor yapamam

günaydınlar herkese hayırlı cumalar .

dün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş , 15 dk bisiklet , 1 saat plates

Bugun daha iyiyim hamdolsun ..
Sizlerde iyisinizdir inşallah ...

Verdiğim 1 kiloda geri çıkmış :-) olacagı buydu :( . Bir süre menü vermesem sanırım iyi olacak en azından iyileşene kadar ;).

Geçmiş olsun ablam

yasemin abla
ben iyiyim sen nasılsın ,dün yazdım sana mesaj gitmemişşş
ayyy sular kesikkkk burda yaçok sinir

iyi geceler hanımlar herkesler iyidir umarım

ben tartılamıyorum çünkü tartımı komşuma verdim bir ay almayacağım tartılmak bende olumsuz etki yapıyor bir ay sonra yazarım kilomu en son 68-68,5 idim, vallahi evde tartının olmaması çok güzelmiş ya ozaman diyetteymişim gibi gelmiyor yani nebilim normal beslenme gibi anlatamadım ama herneyse:))

dün ne yediğimi yazacam ama hatırlamıyorum ben bugünkümü yazayım

sabah
2 yumurta domates salatalık peynir zeytin
öğlen
4 tane etsiz çğköfte ve brokoli salatası(ne alaka )

ara
2 küçücük portala

akşam
tavuk yoğurt artan brokoli salatası

gece
1 elma
Menün güzel zeynom ;)

Back