masum bende bayılırım kabak tatlısına ben olsam kesin gözüm kalacağına 1 çatal alırdımdeki tatlı severmisin sevmem ama sütlaç kabak tatlısı asure bayılırım.
Evet canım hamile yim ilk bebeği kaybetmiştik o yüzden galiba tedirginlik bir de benden de kaynaklı galibaGunaydinn herkese
Asfar hayırlı olsun hamilemisun, neden tedirgin oluyorsun ?? Bi sorun yoksa eğer keyfini çıkarmaya bak derim
Amin ablam elbetteTeslimiyetle fatmam ... O'ndan ne gelirse kabulumuz . Hayırlısını iste , ne şer ne hayır biz bilemeyiz
Evet canım hamile yim ilk bebeği kaybetmiştik o yüzden galiba tedirginlik bir de benden de kaynaklı galiba
Masum benim kardesimde pko bizimde ikizlerimiz var rabbim olmayan herkese nasip etsinCnmm içini ferah tut
Hiç bişiy olmaz allahın izni ile bak ben pko hastasiyim Dr zor bebeğin olur dediler ikizlerin oldu hemde bir tanesinden tam 4 ay sonra haberimiz oldu
Masum benim kardesimde pko bizimde ikizlerimiz var rabbim olmayan herkese nasip etsin
Ne güzeller maşallah. Bazen ben de diyorum keşke ikiz olsalardı aynı dönemde atlatsaydık bitirseydik diye. Gerçi yaş farkı yok ikiz gibiler ama zorladılar yine deamin ablacım , kaç yaşındalar ebnimkiler 8yaşına girdiler zor günlerdi ama büyüdüler çok şükür
Masum benim kardesimde pko ce ikizlerimiCnmm içini ferah tut
Hiç bişiy olmaz allahın izni ile bak ben pko hastasiyim Dr zor bebeğin olur dediler ikizlerin oldu hemde bir tanesinden tam 4 ay sonra haberimiz oldu
10 yaşındalar masumcum 5.sınıfa gidiyolar benim boyuma geldiler nerdeyseamin ablacım , kaç yaşındalar ebnimkiler 8yaşına girdiler zor günlerdi ama büyüdüler çok şükür
Ne güzeller maşallah. Bazen ben de diyorum keşke ikiz olsalardı aynı dönemde atlatsaydık bitirseydik diye. Gerçi yaş farkı yok ikiz gibiler ama zorladılar yine de
Masum benim kardesimde pko ce ikizlerimi
10 yaşındalar masumcum 5.sınıfa gidiyolar benim boyuma geldiler nerdeysekızla aynı ayakkabıyı giyiyoruz. rabbim hepsini sağlıklı uzun ömür versin bizimkiler bir kız bir erkek seninkiler.?
elifim seninkide ikiz gibi olmuş ama doğum sıkıntısı yaşamışsın işte rabbim ikisinede sağlık sıhat hyırlı evlatlar olmayı nasip etsinNe güzeller maşallah. Bazen ben de diyorum keşke ikiz olsalardı aynı dönemde atlatsaydık bitirseydik diye. Gerçi yaş farkı yok ikiz gibiler ama zorladılar yine de
kardeşimde aynıikiside erkek , ben klomen kullanmıştım sonra çatlama ignesi ondan oldu sanırsam çohul gebelik
Canım bende de pko var ben de yaşadım o süreci doktorlar kolay olmaz demişti şükür oldu ama ikizleri anlayamadım nasıl oldu da sonradan bilindi??Cnmm içini ferah tut
Küçük olan 18 aylık oldu artık birlikte oynamaya başladılar çok şükür. Bundan sonrası daha rahat olur diye umuyorumyaş farkı olayınca daha iyi elif
yaş farkı varsa zorluyor ama ikisid yemek yeme , oyun kurmaçagına gelince rhat oluyo
menüde neler var bayanlarr
Amin inşallah hepimizin evlatları inşallahelifim seninkide ikiz gibi olmuş ama doğum sıkıntısı yaşamışsın işte rabbim ikisinede sağlık sıhat hyırlı evlatlar olmayı nasip etsin
Canım bende de pko var ben de yaşadım o süreci doktorlar kolay olmaz demişti şükür oldu ama ikizleri anlayamadım nasıl oldu da sonradan bilindi??
Kaç haftalık oldu gelinim
evet ama ilk zamanlar bunu anlayamıyorsun ,.çok zor geliyor aynı anda iki bebek ama çokşükür büyüyorlar :)kardeşimde aynırabbimin sevgili kullarısınız maşallah
Canım bende de pko var ben de yaşadım o süreci doktorlar kolay olmaz demişti şükür oldu ama ikizleri anlayamadım nasıl oldu da sonradan bilindi??
Küçük olan 18 aylık oldu artık birlikte oynamaya başladılar çok şükür. Bundan sonrası daha rahat olur diye umuyorum
Dün eşim karnıbahar yemiyor diye barbunya da pişirmiştim. Çok yapmıştım bugün yemek derdim yok
Amin inşallah hepimizin evlatları inşallah
21 ay arayla 2 sezeryan zorladı ama şükür atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?