Ben yemedim sen de yemeBizimde yatın kabak tatlısı var
Lokumun altındaki kitap nedir fürüzewwÇok aciiiiiimEki Görüntüle 1742373
Maşallah firuzem . Tebrik ederim hadi olacak inşallahBen yemedim sen de yeme
O kadar ısrar oldu ki ama çok şükür yemedim
Kendimle gurur duydum .
Bugün bi sarma olmadı ama o da koca tabak değil 5 tane yine iyi bence masallah bana
İnşallah aebenim bu kez olucak mi dersinMaşallah firuzem . Tebrik ederim hadi olacak inşallah.
Yakında olup o sohbete dalmak istedimUfka yolculuk yarışmasının kitabı aebenim
1001 hadis tanıtmak için götürmüştüm
Kız öylenki kabaga ı takıldın sen ?Kalorisine baktım bulamadım
Akşam yemeği yemesemm telafi edemem mi acaba niyeti bizdum ben
Hoş geldin fatmam bizlerde seni özledik kuzum ...Merhaba canlarim geldimallah razı olsun hepinizden ilaç gibi geldiniz bana. Benim evde durumlar karışık biraz. Annemle babamı getirdim o yüzden 3 gündür girmedim pek. Kilo almadım henüz pek sağlıklı da beslenmiyorum doğrusu ama artık düzene girmek istiyorum hepinizi çok özlemisim
Teslimiyetle fatmam ... O'ndan ne gelirse kabulumuz . Hayırlısını iste , ne şer ne hayır biz bilemeyizGünaydın kızlar nasılsınız ben ve mide bulantim ise gidiyoruz. Hala üzerimden atamadığım bir sürü korku var bebeğin sağlığı ile ilgili sizce nasıl engel olabilirim kendime
masum bende bayılırım kabak tatlısına ben olsam kesin gözüm kalacağına 1 çatal alırdımgünaydın aben ablam ve yasemin ablam , ablalalrımm
kabakla başım belada valla :)
yok ya taktıgıma bakma yemem bile belki , ögün atlamıyorum dün salata ve peynir yedim
ögün yerinde oluyor zaten
ama iki haftalık diyet ve 3 günlük bir spor kendini muazzam gösterdii vucudumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?