- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emos kiz cadi 2 gun sonrada karatay yapacam dersen cekip vuracamSelam kızlar
Ooo burası baya hareketlenmis
Monti yapıcam artık dedim
Baslangic 72
Ben de tanıtayim kendimi
İsmim emine 34 yaşındayım 2 çocuğum var kuran kursu öğreticisiyim.
77 kg ile başladım 67 olmuştum ama 72 ye çıktım gene.çok istikrarsızım ne yazik ki.
İnşallah artık sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum. İlk hedefim bu
İkinci hedefim de 60 kg olup bu kiloyu korumak.
Nare83 canim seninle 7 takimda tanismistik ama sonra gelmedin bizde biraz hava muhalefetinden dolayi galiba koptuk umarim su kilolardan kurtulur rahata kavusuruz.
Karatay da montiye benziyo gi dikkat edicem daha doğrusu yasom. Şu ana kadar iyi gittim bakalım 1. Gün sıfır kaçamakla bitirebilecek miyimEmos kiz cadi 2 gun sonrada karatay yapacam dersen cekip vuracam
Karatay da montiye benziyo gi dikkat edicem daha doğrusu yasom. Şu ana kadar iyi gittim bakalım 1. Gün sıfır kaçamakla bitirebilecek miyim
Kim demis saraycam 35 diye daha 17 yasindasinslm kızlar bende kendimi tanıtayım, 35 ini aşmış 2 çocuk annesiyim, geçen sene ramazan bayramının 3. günü, yaklaşık 84 kg iken diyete başladım ve hala diyetteyim, 69 kg a indikten sonra bi kendimi beğenmeler başladı ve 60 kg lar da takılıp kaldım...
şu an hali hazırda nasıl besleniyorsam aynısının bir tık azını yiyerek kilo verebilecek miyim, onun gayreti içerisindeyim, ne diyetteyim ne değilim anlıycağınız
Maşallah diyelimbende son bir yıldır en uzun diyetim 3 gün sürüyordu ama şükür ki iki haftadır iyi gidiyorum
Maşallah diyelim
Ayy ben hiç kendime güvenmiyorum o kadar çok başlayıp bıraktım ki..
İnsllah bu kez başarılı olurum bırakmam
Rabbim senden istikrar istiyorum
yaşıtız o zamanKim demis saraycam 35 diye daha 17 yasindasin
Aynen canım .valla bende 5 senedir kk daki bütün topiklerde gezdimm yanii
yeme işini beyindne bitirmeyinc ebitmiyor malesef
Ye eminem ye bisey olmaz ne olacak birkeredenAynen canım .
İşte o beyinde bitirme ne demek onu niye beceremiyorum bilmiyorum.
Mesela şu an çok kararlıyim.
Sanki bir daha bozmuycam gibi geliyo ama nasıl oluyor da bu kadar kararlıyken tam tersini yapıyorum anlamıyorum. Bir de bakmışım verdiğim sözler unutulmuş.
İnşallah öyle olmam artık.
1. Gün kaçamaksiz devam ediyo hala
Bi arkadas 1 tencere sarma yapmış yani olacak is mi ?
Yemeyi düşünmüyorum ama
İnşallah istikrarlı devam ederim..
Firuzem senin ilk monti yaptıgın dönemleri anımsayalım ne azimliydin maşşallahKaratay da montiye benziyo gi dikkat edicem daha doğrusu yasom. Şu ana kadar iyi gittim bakalım 1. Gün sıfır kaçamakla bitirebilecek miyim
Masumum nobetten ciktim sallaniyorum uyuyamadimda ama en azindan ayaklarimi dinlendirdim bide adetliyim karnim 18lik genc kiz gibim agriyor. Yani anlayacagin pert vaziyetteyim.herkesler nereye gitti ,
arkadaşlardan biriçikolata dagıttı valla %60 bitter yedim15 gr kadar yemişimdir meyve yememiştim bugün ona sayarım artık
Aboooo dosta bakYe eminem ye bisey olmaz ne olacak birkereden