• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy madem bende yazayım
32 yaşında , 12yıllık evli 8 yaşındaiki oglumm var
özel sektörde bir firmada asistnlık yapıyorum.

yıllarr yıllarr önce 98 den 62 ye kadar inip
62 den tekrar 74 çıkamayı başarıpp hala 7lerden inemeyen bir beceriksiizim

Selam kızlar
Ooo burası baya hareketlenmis
Monti yapıcam artık dedim
Baslangic 72

Ben de tanıtayim kendimi
İsmim emine 34 yaşındayım 2 çocuğum var kuran kursu öğreticisiyim.
77 kg ile başladım 67 olmuştum ama 72 ye çıktım gene.çok istikrarsızım ne yazik ki.
İnşallah artık sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum. İlk hedefim bu
İkinci hedefim de 60 kg olup bu kiloyu korumak.

Nare83 Nare83 canim seninle 7 takimda tanismistik ama sonra gelmedin bizde biraz hava muhalefetinden dolayi galiba koptuk umarim su kilolardan kurtulur rahata kavusuruz.

Selam kızlar
Ooo burası baya hareketlenmis
Monti yapıcam artık dedim
Baslangic 72

Ben de tanıtayim kendimi
İsmim emine 34 yaşındayım 2 çocuğum var kuran kursu öğreticisiyim.
77 kg ile başladım 67 olmuştum ama 72 ye çıktım gene.çok istikrarsızım ne yazik ki.
İnşallah artık sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum. İlk hedefim bu
İkinci hedefim de 60 kg olup bu kiloyu korumak.
Emos kiz cadi 2 gun sonrada karatay yapacam dersen cekip vuracam:KK62::KK60:

slm kızlar bende kendimi tanıtayım, 35 ini aşmış 2 çocuk annesiyim, geçen sene ramazan bayramının 3. günü, yaklaşık 84 kg iken diyete başladım ve hala diyetteyim, 69 kg a indikten sonra bi kendimi beğenmeler başladı ve 60 kg lar da takılıp kaldım...

şu an hali hazırda nasıl besleniyorsam aynısının bir tık azını yiyerek kilo verebilecek miyim, onun gayreti içerisindeyim, ne diyetteyim ne değilim anlıycağınız:eek:

slm kızlar bende kendimi tanıtayım, 35 ini aşmış 2 çocuk annesiyim, geçen sene ramazan bayramının 3. günü, yaklaşık 84 kg iken diyete başladım ve hala diyetteyim, 69 kg a indikten sonra bi kendimi beğenmeler başladı ve 60 kg lar da takılıp kaldım...

şu an hali hazırda nasıl besleniyorsam aynısının bir tık azını yiyerek kilo verebilecek miyim, onun gayreti içerisindeyim, ne diyetteyim ne değilim anlıycağınız:eek:
Kim demis saraycam 35 diye daha 17 yasindasin :KK60:

bende son bir yıldır en uzun diyetim 3 gün sürüyordu ama şükür ki iki haftadır iyi gidiyorum
Maşallah diyelim
Ayy ben hiç kendime güvenmiyorum o kadar çok başlayıp bıraktım ki..
İnsllah bu kez başarılı olurum bırakmam
Rabbim senden istikrar istiyorum

valla bende 5 senedir kk daki bütün topiklerde gezdimm yanii
yeme işini beyindne bitirmeyinc ebitmiyor malesef:KK43:
Aynen canım .
İşte o beyinde bitirme ne demek onu niye beceremiyorum bilmiyorum.
Mesela şu an çok kararlıyim.
Sanki bir daha bozmuycam gibi geliyo ama nasıl oluyor da bu kadar kararlıyken tam tersini yapıyorum anlamıyorum. Bir de bakmışım verdiğim sözler unutulmuş.
İnşallah öyle olmam artık.
1. Gün kaçamaksiz devam ediyo hala
Bi arkadas 1 tencere sarma yapmış yani olacak is mi ?
Yemeyi düşünmüyorum ama
İnşallah istikrarlı devam ederim..

Aynen canım .
İşte o beyinde bitirme ne demek onu niye beceremiyorum bilmiyorum.
Mesela şu an çok kararlıyim.
Sanki bir daha bozmuycam gibi geliyo ama nasıl oluyor da bu kadar kararlıyken tam tersini yapıyorum anlamıyorum. Bir de bakmışım verdiğim sözler unutulmuş.
İnşallah öyle olmam artık.
1. Gün kaçamaksiz devam ediyo hala
Bi arkadas 1 tencere sarma yapmış yani olacak is mi ?
Yemeyi düşünmüyorum ama
İnşallah istikrarlı devam ederim..
Ye eminem ye bisey olmaz ne olacak birkereden:KK70::KK70:

herkesler nereye gitti ,
arkadaşlardan biriçikolata dagıttı valla %60 bitter yedim15 gr kadar yemişimdir meyve yememiştim bugün ona sayarım artık
Masumum nobetten ciktim sallaniyorum uyuyamadimda ama en azindan ayaklarimi dinlendirdim bide adetliyim karnim 18lik genc kiz gibim agriyor. Yani anlayacagin pert vaziyetteyim.:KK70:

Back