ya nasıl bir umut geldi içime anlatamam ikinci çocuk düşünüyoruz ama kilo vermem lazım bu stres bana kilo verdirmiyor sanırım burası iyi olacak inşallah takip etmesi kolay gruplar çok kalabalık abla takip edemedim benHoşgeldin zeynom
Kaçaklar toplanın bakim
Maytap kız nerelerdesin yoksam adamda sende çıtırmı olsunuzda kayboldun
Derin devam ediyorsan sende gel canım ...
sabah kuruyemiş yiyorumBanum iş yerinde bişiler yesen .
Akşam belli bir vakitden sonra yememek evet iyi kilo verdiriyor fakat akşamı yememek değil ! İkisi farklı şeyler.
ya nasıl bir umut geldi içime anlatamam ikinci çocuk düşünüyoruz ama kilo vermem lazım bu stres bana kilo verdirmiyor sanırım burası iyi olacak inşallah takip etmesi kolay gruplar çok kalabalık abla takip edemedim ben
şudaydım öğeln o koydu önüme sildim süpürdüm bugünlerde aslında kabuklu fındık sevdam var bazen öğlenleri kırp yiyorumZeynom fıstık sevdan başlamış yine
Menün dengeli olmuş sabah ekmek olmadıgından 2 portakili ona sayalım :)
valla bu saatlerde uğricam hergün bakalım inşallah vericez beraber motivesiz olmuyor bu işzeyno sürekli gel buraya canım , bende grupları takip edemiyorum
burası iyi oluyorrr
Banum bünyeni tanıyorsun takip edip en iyi sonucu nasıl aldıgını bulabilirsin .s
sabah kuruyemiş yiyorum
aslında onu akşama kaydırsam daha iyi olur sanki
nazda öyle yiyordu ya hep süt kuruyemiş -ayran yadasüt
Aynen zeynom destek olmayınca olmuyorvalla bu saatlerde uğricam hergün bakalım inşallah vericez beraber motivesiz olmuyor bu iş
Banum bünyeni tanıyorsun takip edip en iyi sonucu nasıl aldıgını bulabilirsin .
Mesela sen epeydir böyke dikkatli besleniyorsun peki kilo verememendeki neden nedir bunu kendin bulabilirsin . Mesela arada bazı günler tozutuyormusun ? Malum senin bunyenin tekrar aldıgını vermesi ve kilo verimin çok zor ...
İnşallah hepimize tekrar vesile olur zeynom benimde kıyafetler dar geliyor böbegim fırladı . Ebruya güvenmiştim oda sadece cumartası akşam proğram yapıyorya nasıl bir umut geldi içime anlatamam ikinci çocuk düşünüyoruz ama kilo vermem lazım bu stres bana kilo verdirmiyor sanırım burası iyi olacak inşallah takip etmesi kolay gruplar çok kalabalık abla takip edemedim ben
Hanımlar cogunuZ birbirinizi tanıyorsunuz o yüzden tanıştırmıyorum dermişin
Zeynom biliyorsun 7. Takımı.ama buraya yazan hanımlar takım listesinde değil ..
Yoğurtta yemesela bugün salata var menüde eger kalırsa akşam inip yerim bir tabak daha
yanınada 2-3 ceviz yerimm
aslında geçen haftalarda böyle yapıyordum amaa düzen kuramamıştım şimdi düzene girdim buşekil devam edeyim
İlk hedefim 65 zaman vermiyorum yaza kadar inşallahben kendime 30 nisanı hedef koydumm bakalım ne kadar gidicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?