Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En şişman benim
En şişman benim
Akşam için Olur sebze yogurt . Ayrıca 19:30 da geç değil banum . Epeydir akşam yemiyorsun bi fark olmadıysa sürdürmenin geregi yokki ama yok veriyorum yorsan o ayrı tabi . Bak sporda yapıyormuşsun , yakıta ihtiyacı var bünyeninYa arkadaşlarım çok güzel kilo verdi aksam yemeyerek bende o yüzden yemiyorum birde eve bi giriyoruz bi hengâme içinde oluyorum aslında bende şunu düşündüm
Akşam eve gittiğimde karnibahar brokoli haşlama üzeri yogurtmu yesem birde lesile yapıyorum evde 19 da oluyoruz ancak hazırla Ye saat 19;30 oluyor
Oyuzden gec olmuş gibi geliyor ama birde lesile yapıyorum şimdi çok az mis gibi geliyor yedigim
yaaaa tabi cnmmm biz görsen sütün gibiyizz
Sen bi başlasan hemen iniyor elifim biliyoruz işte .En şişman benim
verirsın canımEn şişman benim
çok zayıfım
En zayıf sarayca ve yasemin geri kalan hanımlar aşagı yukarı aynıyız
Sen bi başlasan hemen iniyor elifim biliyoruz işte .
Nazlı ve hülyayıda çagıralım malüm ben etiketleme işini beceremiyorum
En zayıfımız sensin bacımçok zayıfım
En zayıfımız sensin bacım
Kesinlikleverirsın canım
ama şunu anladım ki bir kez daha.. önemli olan koruyabilmek
Akşam için Olur sebze yogurt . Ayrıca 19:30 da geç değil banum . Epeydir akşam yemiyorsun bi fark olmadıysa sürdürmenin geregi yokki ama yok veriyorum yorsan o ayrı tabi . Bak sporda yapıyormuşsun , yakıta ihtiyacı var bünyenin
Hepimiz aynıyız elifim . Benim düzen kayboluyor öğün yemiyorum doğru dürüst . Yogurt salaya yok olup gidiyor diyet yapmayınca . Adı diyet ama tam tersi asıl o zaman adam gibi besleniyorum ben .N Naz @Daydream15
Başladım mı tıkır tıkır gidiyor da, bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için maşallah
Banum iş yerinde bişiler yesen .valla akşam yememenin kilo verdirme olayını anlayamadımçünkü istikrarlı bir şekilde yapmadım
3 gün yaptımsa 5 gün yapmadım açıkcası , sanki o saatte yiyince veremiycekmişim gibi geliyor ne alakaise
ama şuda bir gerçek 5 ten sonra yemeyinc ebünye çok iyi kilo veriyor yapabilirsem şayett
ha birde ben sabah ve öglen iyi yedigm için aakşamda geçiştiriyorum öglen çünkü
güzel yiyorumm
Hoşgeldin zeynomayy ne güzel olmuş burasıı çok sevindim ben evdeki tartımı hamile bir arkadaşıma verdim sinir oldum bir aydır 68-68,5 düşemedim spor da yok tabi hareket de az tartıyı verdikten sonra 3 gün çok yedim regl de olunca dün kendime geldim akşam yürüyşüne de başladık fırsat buldukça yapıcaz bir arkadaşla, bir ay sonra alıcam tarıyı bakalım kaç kilo olucam ama menü beildirim mi ben de fırsat buldukça
Zeynom fıstık sevdan başlamış yinedünkü menüm
sabah peynirli iki yumutralı omlet zeytin
öğlen iki portakal sonra biraz fıstık sonra az şakerli kahve
akşam tavuk sote salata yoğurt
gece 1 elma