• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ya arkadaşlarım çok güzel kilo verdi aksam yemeyerek bende o yüzden yemiyorum birde eve bi giriyoruz bi hengâme içinde oluyorum aslında bende şunu düşündüm
Akşam eve gittiğimde karnibahar brokoli haşlama üzeri yogurtmu yesem birde lesile yapıyorum evde 19 da oluyoruz ancak hazırla Ye saat 19;30 oluyor

Oyuzden gec olmuş gibi geliyor ama birde lesile yapıyorum şimdi çok az mis gibi geliyor yedigim
Akşam için Olur sebze yogurt . Ayrıca 19:30 da geç değil banum . Epeydir akşam yemiyorsun bi fark olmadıysa sürdürmenin geregi yokki ama yok veriyorum yorsan o ayrı tabi . Bak sporda yapıyormuşsun , yakıta ihtiyacı var bünyenin ;)

Son düzenleme:
Akşam için Olur sebze yogurt . Ayrıca 19:30 da geç değil banum . Epeydir akşam yemiyorsun bi fark olmadıysa sürdürmenin geregi yokki ama yok veriyorum yorsan o ayrı tabi . Bak sporda yapıyormuşsun , yakıta ihtiyacı var bünyenin :KK66:

valla akşam yememenin kilo verdirme olayını anlayamadımçünkü istikrarlı bir şekilde yapmadım
3 gün yaptımsa 5 gün yapmadım açıkcası , sanki o saatte yiyince veremiycekmişim gibi geliyor ne alakaise
ama şuda bir gerçek 5 ten sonra yemeyinc ebünye çok iyi kilo veriyor yapabilirsem şayett

ha birde ben sabah ve öglen iyi yedigm için aakşamda geçiştiriyorum öglen çünkü
güzel yiyorumm

N Naz @Daydream15

Başladım mı tıkır tıkır gidiyor da, bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için maşallah :KK53:
Hepimiz aynıyız elifim . Benim düzen kayboluyor öğün yemiyorum doğru dürüst . Yogurt salaya yok olup gidiyor diyet yapmayınca . Adı diyet ama tam tersi asıl o zaman adam gibi besleniyorum ben .

Çarşamba arkadaş çagırdı perşembede sohbet var . Sabahları karbon olmayım bari :(

ayy ne güzel olmuş burasıı çok sevindim ben evdeki tartımı hamile bir arkadaşıma verdim sinir oldum bir aydır 68-68,5 düşemedim spor da yok tabi hareket de az tartıyı verdikten sonra 3 gün çok yedim regl de olunca dün kendime geldim akşam yürüyşüne de başladık fırsat buldukça yapıcaz bir arkadaşla, bir ay sonra alıcam tarıyı bakalım kaç kilo olucam ama menü beildirim mi ben de fırsat buldukça

valla akşam yememenin kilo verdirme olayını anlayamadımçünkü istikrarlı bir şekilde yapmadım
3 gün yaptımsa 5 gün yapmadım açıkcası , sanki o saatte yiyince veremiycekmişim gibi geliyor ne alakaise
ama şuda bir gerçek 5 ten sonra yemeyinc ebünye çok iyi kilo veriyor yapabilirsem şayett

ha birde ben sabah ve öglen iyi yedigm için aakşamda geçiştiriyorum öglen çünkü
güzel yiyorumm
Banum iş yerinde bişiler yesen .
Akşam belli bir vakitden sonra yememek evet iyi kilo verdiriyor fakat akşamı yememek değil ! İkisi farklı şeyler ;).

ayy ne güzel olmuş burasıı çok sevindim ben evdeki tartımı hamile bir arkadaşıma verdim sinir oldum bir aydır 68-68,5 düşemedim spor da yok tabi hareket de az tartıyı verdikten sonra 3 gün çok yedim regl de olunca dün kendime geldim akşam yürüyşüne de başladık fırsat buldukça yapıcaz bir arkadaşla, bir ay sonra alıcam tarıyı bakalım kaç kilo olucam ama menü beildirim mi ben de fırsat buldukça
Hoşgeldin zeynom :KK68:

Kaçaklar toplanın bakim :-)

Maytap kız nerelerdesin yoksam adamda sende çıtırmı olsunuzda kayboldun :-)

Derin devam ediyorsan sende gel canım ...

dünkü menüm

sabah peynirli iki yumutralı omlet zeytin

öğlen iki portakal sonra biraz fıstık sonra az şakerli kahve

akşam tavuk sote salata yoğurt

gece 1 elma
Zeynom fıstık sevdan başlamış yine :-)

Menün dengeli olmuş sabah ekmek olmadıgından 2 portakili ona sayalım :)

Gunaydin arkadaslar canlarim bidenelerim nobrtten ciktim simdi gidiyorum eve niye derseniz bir arkadasimla disarda cay pogaca yedik:KK23: biraz sohbet ettik.o yuzden gec kaldim siz benim kilomu ekleyiverin 66 olarak olurmu.bide adet oldum bir iki gune sisler:KK37:im iner normal kilom o zaman belli olur.

Back