• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İlk menü :-)

Çok olmadı ama idare edin ilk gün :-)

İftar :
1 kase bamya çorba
-hamsi bugulama -
bol salata -
çok az yufka -
2 hurma .minik lokum :-)

Sahur olarak akşam 11 gibi
3 incir ,3 de ceviz eklendi . Ha bide kızımın yaptıgı kabaklı kekten 1 çatal tadına baktım ....
Sahur yapamıyorum gece yemeği bırakın suyu bile içemiyorum . Ramazandada sahura 3-4 günde ancak aşışırım :(.

Evet hanımlar bugun herkesçiklerden menü bekliyorum :-)

Saraycam
Yasemin
Banum
Firuzew
Elif

Fatmam seni etiketleyemedim yahu hamiş olarakdan diyet yapmassın ama saglıklı beslenip çok kilo alma bari :).

Aben Ablam bende merak ettim yok ortada ulasabilecegimiz başka bir yerde yok :(

Güneydın saraycam epeydir karşılaşamıyoruz . Kilo durumun nedir ecep ?
Diyet yapıyormuydum yoksam yenimi başlıycan ?

Haftalık listeyi senden rica edecektim olurmu ?:KK66:
günaydın canım, diyet yapmaya çalışıyorum en son cuma 63.5 idim, ama çok istikrarlı değilim:oops:,

tabiki canım elimden geldiğince yaparım, :KK19:

günaydın canım, diyet yapmaya çalışıyorum en son cuma 63.5 idim, ama çok istikrarlı değilim:oops:,

tabiki canım elimden geldiğince yaparım, :KK19:
:KK68:

Hanımlar bi toplaşsınlarda ilk kilolarını bildirsinler başlangıç yaparız .
Benimki 70 di ..

Bende tam onu yazacaktım banum akşamı atlıyorsun , ve bunu herzaman yapınca bünyen alışmış oluyor .
Bunu bir aralar test etmiştim akşam yiyince daha iyi kilo gidiyor ayrıca senin gibi kronik bagırsak tembelligi olan biri için bu yanlış bence :KK66:

Eve geç saatda gidiyoruz diyemi yemiyorsun ?
Geceler uzun 8-8,5 kadar hafif bir akşam yemegi yemeni tavsiye ederim ..

Ya arkadaşlarım çok güzel kilo verdi aksam yemeyerek bende o yüzden yemiyorum birde eve bi giriyoruz bi hengâme içinde oluyorum aslında bende şunu düşündüm
Akşam eve gittiğimde karnibahar brokoli haşlama üzeri yogurtmu yesem birde lesile yapıyorum evde 19 da oluyoruz ancak hazırla Ye saat 19;30 oluyor

Oyuzden gec olmuş gibi geliyor ama birde lesile yapıyorum şimdi çok az mis gibi geliyor yedigim

ay şimdiçok kafam karıştı ya naısl yapsam bu akşam yemegi olayını ama ben 5-6 dan sonra birşey yemek istemiyorum ya

Back