• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin zeynom :KK68:

Kaçaklar toplanın bakim :-)

Maytap kız nerelerdesin yoksam adamda sende çıtırmı olsunuzda kayboldun :-)

Derin devam ediyorsan sende gel canım ...
ya nasıl bir umut geldi içime anlatamam ikinci çocuk düşünüyoruz ama kilo vermem lazım bu stres bana kilo verdirmiyor sanırım burası iyi olacak inşallah takip etmesi kolay gruplar çok kalabalık abla takip edemedim ben

s
Banum iş yerinde bişiler yesen .
Akşam belli bir vakitden sonra yememek evet iyi kilo verdiriyor fakat akşamı yememek değil ! İkisi farklı şeyler :KK66:.
sabah kuruyemiş yiyorum
aslında onu akşama kaydırsam daha iyi olur sanki
nazda öyle yiyordu ya hep süt kuruyemiş -ayran yadasüt

ya nasıl bir umut geldi içime anlatamam ikinci çocuk düşünüyoruz ama kilo vermem lazım bu stres bana kilo verdirmiyor sanırım burası iyi olacak inşallah takip etmesi kolay gruplar çok kalabalık abla takip edemedim ben

zeyno sürekli gel buraya canım , bende grupları takip edemiyorum
burası iyi oluyorrr

mesela bugün salata var menüde eger kalırsa akşam inip yerim bir tabak daha
yanınada 2-3 ceviz yerimm

aslında geçen haftalarda böyle yapıyordum amaa düzen kuramamıştım şimdi düzene girdim buşekil devam edeyim

s

sabah kuruyemiş yiyorum
aslında onu akşama kaydırsam daha iyi olur sanki
nazda öyle yiyordu ya hep süt kuruyemiş -ayran yadasüt
Banum bünyeni tanıyorsun takip edip en iyi sonucu nasıl aldıgını bulabilirsin .
Mesela sen epeydir böyke dikkatli besleniyorsun peki kilo verememendeki neden nedir bunu kendin bulabilirsin . Mesela arada bazı günler tozutuyormusun ? Malum senin bunyenin tekrar aldıgını vermesi ve kilo verimin çok zor ...

Banum bünyeni tanıyorsun takip edip en iyi sonucu nasıl aldıgını bulabilirsin .
Mesela sen epeydir böyke dikkatli besleniyorsun peki kilo verememendeki neden nedir bunu kendin bulabilirsin . Mesela arada bazı günler tozutuyormusun ? Malum senin bunyenin tekrar aldıgını vermesi ve kilo verimin çok zor ...

3 gün diyet 5 gün niyet yaptım hep
tozuttugum için ablaa veremedim

İnşallah hepimize tekrar vesile olur zeynom benimde kıyafetler dar geliyor böbegim fırladı . Ebruya güvenmiştim oda sadece cumartası akşam proğram yapıyor :(.

Hanımlar cogunuZ birbirinizi tanıyorsunuz o yüzden tanıştırmıyorum dermişin :D

Zeynom biliyorsun 7. Takımı ;).ama buraya yazan hanımlar takım listesinde değil ..

valla bu işe girdigimde geçen yılçorba bile içmiyordum
ama bu sene içiyorum ne olursaolsun
sabah ekmek yemiyorum ama hafta içi hep ymurta yeşillik yiiyp
öglende çorbamı içiyorum

hafta sonuda etimek yiyorum
valla ekmegi agzıma sürdümmü bırkmıyorum en iyisi hiç yememek

mesela bugün salata var menüde eger kalırsa akşam inip yerim bir tabak daha
yanınada 2-3 ceviz yerimm

aslında geçen haftalarda böyle yapıyordum amaa düzen kuramamıştım şimdi düzene girdim buşekil devam edeyim
Yoğurtta ye ;)

aeben aeben canim yasemin raydan cikti normalde evet yemezdim ama malesef ona soz vermis oldum bulasalim ozledim dedi dun zaten rraydan cikmistim bugunde sabah kahvaltisi artik dengeleyecegiz mecbur diger ogunleri ama benim biraz siki tutmam gerekiyor veremeyorum bugun tahlilerimi yaptirdim ogleden sonra belli olur duruma gore bir yol cizip devam etmek icin rabbime dua ediyorum.

Bu arada tanimayan varsa tanitayim kendimi 43 yasinda bir cocuk annesi memur bir hatunum son 5 6 kilosunu veremeyen 6 aydir surunen istikrarsiz moruk kisaca:KK70::KK70:

Ütüler bitti sıra yemekte

Ben de kendimi tanıtayım :)) 31 (yaklaşık 32 :D ) yaşındayım. 2 bebekli , erken emekli evhanımıyım :KK48:
Geçtiğimiz yıl 75-76lardan 63e inmişken ani bir atakla eski formuma geri dönmüş bulunmaktayım :KK53:

Back